Lucru manual - arts & crafts (2)
Raspunsuri - Pagina 7
ppisic spune:
Am pus www.ppisic.tk/" target="_blank">instructiuni pentru setul roz!
Sper sa se inteleaga din poze ca azi nu prea am avut inspiratie la scris text
-------------------
Diana
LauraFlo spune:
Multumesc frumos Diana ! Acum urmeaza partea cea mai grea : gasirea perlelor !
Am primit comanda de la Allex. Acum sa vad ce fac cu materia prima !
Ati comandat si din alta parte ? De pe vanzare margele sau ceva de genul acela.
liliac1 spune:
ppisic FDoarte dragut tutorialul scris de tine, si chiar n-ai de ce sa-ti faci impresia ca nu s-ar intelege!! E fff clar!!!
Mai Laura, eu am luat si din alte parti margele, nu de la Allex...dar de ce nu zici tu ca vrei sa gasesti margelute in Galati?? Ca-ti spun io pe unde am mai descoperit, mai zici si tu si le punem noi cap la cap
Liliana& Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
Dianami spune:
Special pt. Otilia (si nu numai ):
Bobe Bague Swarowski Colliers
Bagues de perles
Elegante bisuteria con cuentas Swarovski
Si un site tare interesant:
www.uneperle.com (atentie ca e un pup-up enervant pe acolo )
Iar de aici puteti descarca diverse modele (nu numai pt. margele, ci crafts in general):
http://www.creavenue.com/Common/Downloads.aspx
Ultimul are si forum:
http://www.creavenue.com/Common/forums_conferences.asp
Sper sa va placa!
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
lady_in_red spune:
Dianamultumesc.Mai ales ca e in franceza.Ador limba si e o adevarata placere sa citesc in easunt superbe si am descarcat cateva chestii iar fii-mea s-a apucat sa isi faca un jurnal in genul celor de pe site
Karina Iulissa-7ani-Codrin Iulian-1 an si 5 luni-Laura Andreea si Daniel Florin
LauraFlo spune:
Buna dimineata !
Multumim pentru linkuri, Diana Mirela ! Sunt superbe!
Daca tot am avut materia prima : margele de la Allex si tone de modele demne de urmat de la voi am reusit si eu sa fac aseara doua coliere : Picture Jasper si White Howlite
Colierul cu White Howlite nu are cercei, am incercat vreo doua modele, dar nu mi-au placut....asa ca diseara incerc din nou.
Diana(ppisic) la colierele cu sticla de murano folosesti sarma sau nailon ? Si perle tu unde comanzi ? Si mai ales pietrele semipretioase, acelea comune cu forme neregulate (chip parca se numesc ) de unde le comanzi ? Am bantuit internetul ieri toata ziua si nu am gasit nici un furnizor. As vrea sa combin sticla cu niste semipretioase si nu am cu ce....
felicia74 spune:
Lauraflo superbe coliere, in special cel cu picture jasper! Ce-mi plac pietrele semipretioase
ppisic spune:
Laura, sunt superbe colierele tale!!! Super!
La colierele cu margele mai marisoare si grele (deci si murano) folosesc in general sarma invelita in plastic, e super rezistenta!
Dar eu cred ca voiai sa o intrebi pe Dana despre semipretioasele alea, ca eu nu am nimic facut cu asa ceva ( chit ca am cam jumate de kilogram de materie prima haha)
Oricum Dana spunea mai demult ca le cumpara siraguri si le desface! Asa am facut si eu! Dar inca ma gandesc ce sa fac cu ele, ca mie imi plac si asa gata facute
In rest materia prima eu o am din magazine de profil, pe aici sunt destule...foarte bine dotate !
Am mai cumparat si de pe net, inclusiv de la Allex, dar eu inca nu am vazut pachetul este in continuare la mama in Ro
-------------------
Diana
LauraFlo spune:
Ai dreptate Diana... Pe blogul Danei am vazut www.topblog.ro/resserver.php?blogId=117&resource=sd.jpg" target="_blank">setul acesta.
Am intrebat-o pe Monica de la Allex si mi-a trimis o oferta pentru pietricelele pe care le voiam. Asa ca "aviz amatorilor" sunt mai ieftine decat colierele "gata facute" si au multe multe culori.