Lucru manual - arts & crafts (2)
Raspunsuri - Pagina 5
Dianami spune:
Fetelor, nu am trimis tuturor celor care au scris la subiect, ci doar celor care mi-au trimis PM ca vor .
Dana, activeaza-ti si tu PM-ul. Mergi la meniul din stanga sus, intra la mesaje private, apoi options si activeaza-le ca sa poti primi. Apoi iti trimit si tie.
Laura, s-a rezolvat .
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
Otilia spune:
Pisicut, multumim pentr linkuri, esti o scumpa ca te-ai gindit la noi! Foarte frumoase creatiile tale din fimo, esti experta nu gluma!
Mai vroiam sa felicit unele fete pentru creatiile lor... insa am uitat pe cine, le-am admirat acum citeva zile...
Cred ca era vorba de LauraFlo si inca cineva.
Diana Mirela, de ce nu poti pune modelele sau linkurile aici, noi toate am vrea sa vedem despre ce e vorba, merci!
Adélie la p'tite souris
Bijoux passion
Floricici din gradina mea
Dianami spune:
Otilia, cred ca e mai bine asa, ai dreptate .
Uitati linkul, descarcati de aici. Dureaza 10-15 minute.
http://rapidshare.com/files/14085727/Modele_bijuterii.rar
Dianami spune:
Cu placere!
Ati reusit sa descarcati de pe linkul dat? Cand mai adun ceva fac un upload pe rapidshare si va pun iarasi linkul .
liliac1 spune:
Diana, mi-ai facut si mie ziua buna cu acele modele!!
Bine ar fi sa am si timp sa le pun in practica, nu numai sa stau si sa ma uit la poze. Saru'mana!
Fetelor sunteti minunate in tot ceea ce faceti. Eu n-am prea avut timp in ultima perioada sa stau sa margelesc...si tot sper ca intr-o zi sa stau sa ma "reculeg"
Liliana& Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
ppisic spune:
Salutici!
Am reusit sa termin inca un colier si cu ocazia asta am mai facut un tutorial, pentru tehnica care am folosit-o in cazul asta dar si la altele
Instructiunile sunt pe www.ppisic.tk , la "pasul patrat".
Am gasit un site super fain, am pus linkul si la linkuri, dar il repet si aici ca sunt mai multe sanse sa-l vedeti ;)
http://www.rubysbeadwork.com/Thumbnails.html
sper sa va placa!
-------------------
Diana
felicia74 spune:
Diana superbe modele, chiar am vazut intr-un fisier cum sa refac o bratara pe care mi-a rupt-o Ilinca. Super!
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)