Lucru manual - arts & crafts (2)
Raspunsuri - Pagina 30
ppisic spune:
Vianne, sunt super posetele, felicitari si spor la vanzari !!
Crili, multumeasc pentru complimente
Ai facut ceva achizitii, negresit sa ne arati si noua ce faci cu materialele
Spor la prelucrat fimo! Si eu am fimo copt care sta si se plictiseste
-------------------
Diana
Crili spune:
Am mai mesterit si eu un colier care initial a fost o greseala (pandantivul) dar care pana la urma a iesit interesant. Am adaugat la el niste pietre...habar nu am ce sunt. Si inca unul la care am adaugat niste margelute de sidef, asa spuneau cei de la magazin ca se numesc.
Vianne spune:
Crili, Diana, multzam din suflet de aprecieri:-) Asa imi place sa le fac...vesele:-)
Sunt captusite toate, folosesc numai bumbac sau in. Intre captuseala si partea exterioara pun un fel de panza tare (interfacing se numeste aici).
Aici http://good-times.webshots.com/album/552794308aRrysM?start=36 la poza Portocala si inauntru, e captuseala de la geanta portocalie.
Spor la treaba, fetelor!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova
Crili spune:
Cred ca v-am agasat deja. Uite ce am mai facut azi, va spuneam de tesaturile acelea cumparate de la bucuresti pentru quilt. Asta e o fata de pernuta fantezie si am facut si o mica incercare artistica, prin metoda asta se pot face tapiserii foarte interesante, eu am facut in viteza mare, sa vad daca si cumimi iese, ca nu facusem niciodata asa ceva, asa ca va rog sa scuzati aici finisajul defectuos.
ppisic spune:
Va invitasa incepem aici a treia parte!!
Crili, sunt foarte frumoase creatiile tale! Felicitari !!
La ce tehnica te referi la al doilea exemplu de quilt?
Nu-mi dau seama din poza decat ca ai aplicat ceva fir pt. tricotat???
Stii ca sunt masini de "cusut" speciale, care "ataseaza" fire de astea mai groase pe materiale textile? Firele nu sunt aplicate prin coasere, sunt niste masini cu 5 ace care 'tes' firele in materialul de baza
Colierul cu margele de sticla sta fix in pozitia din poza???
Am sa pun si eu poze maine la ce am mai facut si pana atunci HAI ROMANIA!!! ( ma refer la meciul Romania- Olanda )
-------------------
Diana