Lucru manual - arts & crafts (2)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Diana, poseta mea e cusuta manual ! Doar pentru prinderea fermoarului am apelat la croitoreasa. Eu nu mai am masina de cusut, era foarte veche si pentru ca nu puteam surfila cu ea am trimis-o la tara . Blana e un fost guler, gata captusit, pe care l-am tait in doua, l-am asamblat (adica are o cusatura pe mijloc) apoi l-am prins de poseta propiu zisa. Ca intarituri am folosit niste filme de radiografii. Ingenios, nu ? Tortile sunt de la alta poseta si mi le-a prins croitoreasa cu masina de cusut.
Margelele, sunt de fapt niste paiete, cusute intre ele pe un fel de snur fin; se gasesc de cumparat la metru si sunt foarte ieftine.

Doar voi stiti detaliile acestea ! Sa nu ma spuneti ! Toata lumea crede ca e cumparata poseta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crili spune:

Vin si eu cu noutati. Aici e penultima si aici ultima dintre creatiile mele. Cum vi se pare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

Laura,imi era teama ca ai cusut manual Daca cu margelute am rabdare, sa cos de mana nu pot. Imi iese ingrozitor de urat
Am incarcat poze cu ce am mai copt.
Pe medalioanele astea am folosit culoare acrilica. Sper ca se vede diferenta cu lac si fara. Ce parere aveti sunt ok? Cum e mai frumos, cu lac sau fara?

-------------------
Diana

Mergi la inceput

Crili, sunt superbe creatiile tale! Felicitari! Eu cred ca ar trebui sa renunt la fimo

-------------------
Diana

Mergi la inceput

Diana, de ce vrei sa renunti la Fimo? Uite, eu am o parere. Tu incerci sa realizezi flori, frunze...in fine, sa imiti ceva natural. Incearca sa faci chestii cat mai abstracte, aiurite, eu ma minunez mereu de ce imi iese fara sa ma chinui mult si lasand intr-o oarecare masura la voia intamplarii ce va iesi...nu chiar, dar nu ma straduiesc sa fac ceva care sa aibe neaparat o forma prestabilita. Azi plec la un curs la Bucuresti, dar cand ma intorc o sa mai coc ceva ca sa imi revin dupa atmosfera din orasul ala infect. Pana ma intorc va doresc spor la treaba si sa fiti fericite. Parca vad ca iar mai cheltuiesc ceva bani pe margele, cine stie ce mai gasesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apsara spune:

Pisic, eu cred c-ai putea folosi piesele mici din fimo ca nasturi sau ca aplicatii pe o poseta cu un motiv primaveral, ceva de genul "creanga cu flori si frunze".

Va arat si eu ce-am mai facut, o bratara din sidef si o cutie pentru bijuterii (partea de culoare evident).
http://entertainment.webshots.com/photo/2155381070100012718dLBzcX

Cum tot povesteati pe aici de vanzarea obiectelor create, marturisesc ca eu am vandut destule coliere (mai ales trandafiri pe snur de piele) si cercei (am poze doar cu cerceii mei, pe cei mai frumosi i-am vandut si nu mi-a trecut prin minte c-ar trebui sa le fac poze. Eh..)

Mergi la inceput

Gata, am folosit majoritatea obiectelor din fimo, am facut o pereche cercei, un colier , iar medalionul roz l-am pastrat simplu.
Cu trandafirasii am facut o rama si floarile portocalii le-am lipit pe o cutie care e colorata de mine.
Am scapat de o grija cu ele mai am doar medalionul ala verzui cu negru dar m-am hotarat si cu ala ce sa fac, zilele urmatoare

-------------------
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Diana, sigur ca mai trec si pe aici:-) Dar eu nu am mai margelit, ci doar am facut genti. Astea sunt ultimele, le-am vandut deja:
http://good-times.webshots.com/album/552794308aRrysM?start=36

Spor si voua, fetelor!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Deci uite ce am achizitionat ieri, acum sa vedem si cand o sa ma apuc sa fac ceva cu ele. Sunt doua foto. Pupici!

Mergi la inceput

Diana draga...sunt suparata tare. Adica nu-i destul ca esti atat de priceputa, trebuia sa mai fii si frumoasa. Eu mai am fimo copt dar nemontat, o sa ma invrednicesc maine, ca se plictisesc bagate toate intr-o punga.
Viane, mie personal tare imi plac posetele tale, au atata viata, atata fericire in ele! Si unele nici nu au un tipar dificil. Cred ca o sa incerc sa fac si eu ceva asemanator, nu stiu insa daca voi gasi materiale atat de vesele. Sunt captusite? Si daca da, cu ce anume?
Fetelor, am gasit semipretioase pe Lipscani in Bucuresti. Sunt din cele foarte maruntele, dar costa 81 RON siragul cam de 70 cm aproximatov. Aveau muuuulte culori. Va trebui sa fiu mai harnica la margelit ca am achizitionat o gramada si nu am lucrat pe masura. Si am cumparat niste materiale de bumbac pentru quilt. As incerca si asa ceva. Am pus pozele mai sus.

Mergi la inceput