Lucru manual - arts & crafts (2)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Wow ce minunatii !!!!
Diana care-i tehnica la colierul verde ? Nu par a fi trei siraguri individuale.
Felicia, am doua prietene care muncesc in colectivitati mari de femei. Ele fac pe "distribuitorii" de margele pentru mine.
Just blue, eu n-am reusit sa deschid linkul de la tine, dar cred ca e din vina netului meu (sunt acasa, fiica mea avea dimineata 39 temp, astept sa ajunga pediatra noastra la cabinet sa-i facem o vizita) dar cum ajung la serviciu ma uit ca sunt tare curioasa.
Microx, foarte dragute lucrarile tale. Chiar cum/ cu ce lipesti funditele acelea pe ghivece ? As incerca cu fiicamea.
Liliac, bravo ! Rar dai pe aici, dar mereu ne arati lucrari multe! Imi plac frunzele.

Va pup, ma duc sa imbrac copila . Vb mai tarziu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Neata, fetelor...
Si eu sunt fascinata de tot ce faceti voi cu cele doua manute dibace, asa ca ma uit la poze, ma minunez si uneori ma apuca toate complexele... dupa care ma mai ambitionez putin si...o iau de la capat.
Oricum, va multumesc tare mult pentru acest subiect!
ppisic ca intotdeauna, lucrarile tare sunt FAS-CI-NAN-TE!!!!!
microx Foarte interesante chestiile cu ghivece, dar...mie mi-au placut alea cu iepurasi si mai ales...gaina!! E supertare! Din ce-i facuta??
Laura Io-s tot timpul pe-aici, ma uit la toate minunile, admir, cad pe spate si apoi...imi inghit cuvintele, ca io-s "mica", mai!
felicia Ce mult imi plac lucrurile din Fimo, dar n-am curaj sa ma apuc! Asa ca doar mi se scurg ochisorii dupa ce coaceti voi. (Portocaliul ma da gata si pe mine )

hai va si muuult spor!

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microx spune:

macaroanele sunt lipite cu aracet pe ghivece...trebuie sa astepti pana se usuca una dupa care tot asa..gaina e facuta din gips

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microx spune:

-pestisorii sunt facuti din fetru si fimo si sunt de vanzare..3,5 lei bucata, iar oita..4,5
-gaina si cioara sunt magneti pentru frigider..3 lei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

Liliac1, ma bucur ca-ti plac lucrarile mele

Laura, insanatosire grabnica fetitei! Colierul cu verde e un tub facut pe 4 siruri, 2 verzi, unul alb si unul negru. Din cauza ca nu aveam margele negre exact marimea celor verzi si albe am folosit o marime mai mica, si pentru ca erau prea mici am folosit cate doua pe post de una. Cu aceasta ocazie am descoperit efectul care se vede, se onduleaza , cred ca din cauza ca cele doua negre sunt o idee mai mari (impreuna) decat cele verzi si albe.
He he, sper ca ai inteles ce vreau sa spun

Pupici si spor la margelit!

-------------------
Diana

Mergi la inceput

Diana, am inteles. Super idee si se potriveste de minune cu ce aveam de gand sa fac; am inceput ieri un tub negru tot din patru, din care nu am lucrat decat vreo 10 cm, deci pot sa-l "infrumusetez" colorandu-l putin. Lungimea unui astfel ce colier care este ( cel verde )? Am incercat si "copacelul" cum ii spun eu chestiei acelea centrale, si mi-a iesit bine.

Am gasit ieri doua sirajuri de turcoaze, nu-s de cea mai buna calitate, adica nu au o nuanta foarte evidenta, sunt si cam maruntele dar nu m-am putut abtine sa nu le cumpar. (am dat 9 ron pe un siraj din acela lung) Sigur reusesc eu sa fac ceva dragut din ele.
De vreo cateva zile somez ca am ramas fara nailon, dar ieri am reusit sa gasesc un magazin cu articole de pescuit si m-am aprovizionat cu 200 de m de nailon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crili spune:

Bine v-am regasit, nu am mai intrat de ceva vreme, nici timpul nu a tinut cu mine si am avut si oarece probleme. Dar m-am intors la margelit, desigur. Aici am crosetat si aici am modelat. Sper ca nu le-am incurcat din viteza. Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Crill imi place mult colierul verde, ca eu deja ma declar fana Fimo.

Laura unde gasesti semipretioase asa ieftine?

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Felicia, am cumparat pietre mai ieftine decat de la allex de la:
- magazine cu pret unic 38
- bijuterii sau raioane de bijuterii, turcoazul achizitionat zilele trecute l-am cumparat dintr-un raion de cadouri din Winmarkt. Noroc ca le-am descoperit eu ca vanzatoarele habar nu aveau ca au la vanzare asa ceva
- si de la vanzatori ambulanti ca altfel nu stiu cum sa le zic; "materia prima" care v-am aratat-o in poze am luat-o de la un nene care le vindea la o taraba improvizata in centru. Din pacate n-o sa mai apara prea curand (era in strada cu prilejul zilei de 8 martie) si eu de fericire ca l-am gasit am uitat sa-i cer macar un nr de telefon

Poate am noroc si apare in jur de Pasti din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crili spune:

Eu cumpar pietrele semipretiose de la o tanti care imi aduce siraguri de cca 80 cm cu 12 RON (120.000 lei vechi). Daca cineva vrea, va pot trimite, cu singura rugaminte sa platiti voi taxele postale, sau, pentru cine e din Bucuresti, ne putem vedea cand ajung eu acolo, cam o data la una, doua saptamani. Tanti a mea vine din Dambovita, zice ea, vinde colierele astea, au si inchizatoare gen cababiniera, sanatoasa, dar nu imi lasa nici un nr de tel, cred ca se teme, zicea ca le vinde si ea sa scoata cate un ban si nu le vinde pe firma sau ceva de genul asta. Are si unele cu pietre mai mari, din ce am eu de la ea desfacut si nedesfacut, puteti vedea in poza asta Cele care au si pietre mai mari au de asemena si magrelute de metal, se vede in poza, cred, acelea sunt 16 RON. Margele de sticla am luat tot de la tanti asta cu 0.3 RON si altele cu preturi intre 0.1 si 0.3 RON. Tot cu 0.3 RON iau chestiile astea, cred ca sunt din rasina si au intre 1 cm si 2 cm. Celelalte din pozele anterioare au si ele intre 0.5, cele mici, negre si 8-10 mm. Nu stiu daca preturile or fi unele foarte bune, dar imi e la indemana femeia asta, ca vine la usa.

Mergi la inceput