Lucru manual - arts & crafts (2)
Raspunsuri - Pagina 25
microx spune:
Am facut si eu una alta cu materiale luate de la ei, au o larga gama de produse pentru bricolaj, am fost foarte incantata de magazin. ]Am aflat de ei tot de la sala dales la targul de craciun.
www.flickr.com/photos/florinaluapan/
liliac1 spune:
Am reusit si eu in cele din urma sa mai fac ceva poze, cu toate ca nu-s maestra...nu stiu, mai fetelor, cum sa setez camera asta astfel incat sa-mi iasa si mie pozele mai luminoase, mai aproape de adevar...Are asa de multe butonase si functii ca ma pierd in amanunte...
Dar sa revenim la tema de fata:
Rosu si negru
Verde cu galben colier pt fii-mea
frez sidefat si negru
verde si mov-grena
ceva cu frunze
o "chestie"
ma scuzati, dar nu stiu cum sa le definesc mai...artistic , asa ca le-am explicitat doat dupa culori
ma minunez mereu ce denumiri au pitricelele astea semipretioase, si desi sunt superfaine, eu tot cu margele de-astea mici incerc sa "brodez".
hai sa aveti spor fetelor si muuulta inspiratie (nu mai discutam de timp!)
Liliana& Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
just_blue spune:
Buna!
Multumesc pentru incurajari.
Felicitari pentru "broderii" Liliac1!
Foaarte frumos Microx!Bine ai venit!
Va mai arat cate ceva...brosa, aceeasi brosa, cutie de bijuterii si aceeasi cutie.
Va pupacesc!
miria_cristina spune:
Cutia ai facut-o cu tehnica servetelului, nu?
E interesanta si brosa, dar mie mi-a placut mai mult cutia.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
miria_cristina spune:
MICROX - Cum ai lipit pe ghivece pastele fainoase sau petalele? Ale ami-au placut cel mai mult, ca-ti sunt si utile in timp.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by microx
http://www.flickr.com/photos/florinalupan/
Bine ai venit, dragute lucrarile tale!
Dar ce sunt?
Just_blue m-a cucerit cutia ta de bijuuuri
Liliac ce rabdare ai sa lucrezi cu margele mici, esti tare priceputa!
Laura dar cum iti sunt "saltate" creatiile? Ai ceva clientela deja formata sau le vinzi pe site?
Eu deja as vrea sa fac alte lucruri, mai utile din Fimo, dar sa vad ce. Pentru inceput cred ca voi face niste paduri pentru pahare.
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
ppisic spune:
Super !!!! Felicitari tuturor !! Eu nu am fost asa harnica, am terminat un colier rosu si unul verde.
Inca o data felicitari tuturor!!
Just-blue, din ce ai facut brosa? E din pasta ceramica? Luceste foarte frumos, ce lac ai folosit?
Liliac, ti-a iesit super frumos colierul cu frunze, toate sunt frumoase dar cel cu frunze m-a cucerit
Mult spor si inspiratie!
-------------------
Diana
just_blue spune:
Multumesc mult fetelor!
Si mie imi place mult cutiuta... sunt si foarte modesta... mai ales ca e si cadou de 8 Martie de la sotiorul meu, impreuna cu celelalte materiale de care am avut nevoie pentru a o confectiona, deci el cu cadoul, eu cu munca.Da, e tehnica servetelului!
Ppisic e o pasta ceramica ce se usuca la aer, am mai facut si alte medalione cu ea si am dat peste cu lac de unghii incolor.
Va pup si la mai multe creatii!