Lucru manual - arts & crafts (2)
Raspunsuri - Pagina 23
ilenutza spune:
Sunt si carti in lb romana despre margelit? are cineva?
Ile 20 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by ilenutza
Sunt si carti in lb romana despre margelit? are cineva?
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash
stiu ca era un site, dar nu mai stiu care Mai caut!
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
LauraFlo spune:
Am lucrat ceva aseara: coral si ochi de tigru si agate negre si coral, si am finalizat si un colier negru .
Cea mai mare realizare insa a fost achizitionarea de materie prima. Am gasit ieri un nene cu o taraba plina de pietre semipretioase, l-am uimit cate am putut sa cumpar.
Asa ca am ce face in weekend.
ilenutza spune:
Feli, nu fii suparata!
Laura, pietrele alea sunt gata gaurite?super lucrari
LauraFlo spune:
Ilenutza, "pietrele" sunt siraguri de margele din pietre semipretioase gata confectionate, deci sunt gata gaurite. Le cumpar si le refac in alte combinatii sau modele.
Am gasit inca o firma unde se pot face comenzi. www.margelesipaiete.ro/index.php" target="_blank">Site-ul e acesta.
De ce sunteti atat de tacute ? Nu pot sa cred ca nu aveti noutati si voi.
ilenutza spune:
Super site-ul asta!!!
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati
just_blue spune:
Buna fetelor!
Am venit si eu cu niste martisoare pentru voi toate! http://i55.photobucket.com/albums/g146/simonam/made%20by%20myself/Sa402114.jpg
http://i55.photobucket.com/albums/g146/simonam/made%20by%20myself/Sa402113.jpg
Nu sunt toate finalizate, la unele le-ar trebui tortite, la altele snur etc., dar nu am materia prima, ca magazinele care erau pe aici sunt fie inchise, fie in renovare si acum nu am avut bani sa comand de pe net.
Sa avem maine o zi superba, sa fim iubite, cadorisite si rasfatate!
ppisic spune:
Salutici !
Just-blue, sunt super faine martisoarele! Si din cauza ca raspund prima dupa tine am dreptul sa-mi aleg eu prima Omuletul ala colorat e superb!!!
Laura, foarte frumoase sunt si ultimele tale creatii, ca de altfel toate!
Sunt foarte faine si noile achizitii , deabia astept sa le vad sub forma de produse finite!
Am reusit si eu sa fac in sfarsit un colier cu aceasi tehnica pe care o folosesti tu, a iesit cam greu asa ca am aplicat metoda ta si l-am pus pe snur de piele ! Mie imi place mult, multumesc pentru inspiratie Laura!
Am mai finalizat un colier cu perle, un colier cu medalion din Fimo si un set . Acestuia din urma am sa-i fac si o poza la 'purtator', se aseaza altfel ( mai bine, normal, hahaha ) decat pare din poza.
Aha, am mai copt si niste medalioane-martisoare.
Si in spirit de primavara, la toate pozele am folosit ca fond cateva poze cu floricelele din primavara asta !
Va pup si va urez un 8 Martie frumos!
-------------------
Diana
Dianami spune:
Laura, cum se numesc pietrele de pe siragul roz pal si cele verzulii? Am luat si eu de la o taraba cu martisoare, mi s-au parut cam la suprapret (9 ron siragul)dar mi-au placut. Tot cu gandul ca le desfac si refac le-am luat .
Tu cat ai dat pe ele?
Va doresc o primavara frumoasa si senina! La multi ani!
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
apsara spune:
Pisic, en am un colier asemanator "colierului cu medalion din fimo" doar ca medalionul e dintr-o agata albastra.
Mi-ai dat ideea bratarii iregulare si uite ce-a iesit:
http://entertainment.webshots.com/photo/2653194120100012718PveciN