Lucru manual - arts & crafts (2)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Fetelor FELICITARI !!!
Va urmaresc din umbra de ceva timp si sunt fascinata de minunatiile pe care le realizati. De cand ati inceput sa lucrati cu FIMO va "citesc" in fiecare zi . Sper ca intr-o zi ( cat de curand ) sa am si eu ce sa va arat. Acum , insa astept sa primesc Fimo.
A, si legat de Fimo. Initial am comandat de la perfectdeco, dar mi-au spus ca au terminat stocul. Asa ca m-am apucat sa caut in alta parte. Pentru cine este interesat am gasit la http://www.hobbycenter.ro. Pagina lor nu e gata, dar le-am scris un email si mi-au spus ca au toate culorile si nuantele ( inclusiv Fimo translucid )la 6,6 ron bucata.

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."

PERLELE RUTICAI
www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fii liber ?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=5" target="_blank">AICI NE PUTETI VOTA - POZA:BUCURIILE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

Cu mult drag va ofer si eu un martisor si va urez o primavara insorita!!

-------------------
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

ppisic ce frumoase sunt! Si ce de munca la ele, cata rabdare ai! Eu n-am mai facut nimic... dar vor reveni in forta!

O primvara frumoasa tuturor!

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_blue spune:

Buna!
Ppisic m-ai dat gata cu setul ala verdeeeeeeee! Mie imi place de mor culoarea si tot,tot!
LauraFlo eu am planuri marete cu margelutele.Cat despre partea cu ganditul, hmmmm
Crili vii puternic din urma! Felicitari! Tine-o tot asa!
Sa aveti o primavara frumoasa si insorita!

Mergi la inceput

Bineinteles ca trebuia sa fiu batuta'n cap si sa citesc cum se coace fimo, dupa ce am ars bine prima serie de margelute . Asta e.
Acum o sa imi ia ceva timp pana o sa am din nou curajul sa ma apuc de mesterit

PERLELE RUTICAI
POZE

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=5" target="_blank">AICI NE PUTETI VOTA - POZA:BUCURIILE MELE

Mergi la inceput

alexxia coace-le cat timp vrei tu, dar cu usa de la cuptor deschisa si focul la prima treapta - succes garantat!
Eu le tin cam 20 minute maxim, ca mai mult n-am rabdare.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by felicia74

alexxia coace-le cat timp vrei tu, dar cu usa de la cuptor deschisa si focul la prima treapta - succes garantat!
Eu le tin cam 20 minute maxim, ca mai mult n-am rabdare.

Multumesc frumos.
Focul l-am pus la prima treapta, dar usa am inchis-o si dupa 20 de minute m-am trezit intr-un fum gros . Problema e ca dupa experienta toata ziua m-a durut ficatul ficatul.
La urmatoarea incercare am de gand sa-i le dau sotului meu sa le coaca la servici la cuptor electric.

PERLELE RUTICAI
POZE

Mergi la inceput

Hello!
Ieri a fost sora mea pe la mine, a fost incantata de bratara portocalie (cea cu frunze, v-am aratat-o mai demult), precum si de colierul portocaliu facut recent. Asa ca i le-am daruit pe amndoua, ca eu am alte idei, vreau pentru mine sa le fac altfel.
Plus mai am 2 comenzi din partea ei de coliere, abia astept sa le fac ca ies super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crili spune:

Multumesc tuturor pentru incurajari! Nu am devenit inca experta in Fimo, dar imi place...primele le-am ars si eu...dar le-am folosit totusi, ca sa pastrez prima mea incercare si sa nu uit unde am gresit. am un aragaz clasic si dau focul la minim acum, dar las usa putin deschisa si eu. De la hobbycenter din cluj am cumparat si eu mai multe materiale acum un an, mergand direct acolo, am avut drum prin oras. Au o multime de nebunii, pe vremea cand am fost eu aveau si margele. Pana acum catva timp aveau alt site, eu asa i-am descoperit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Iarasi am vazut lucrari minunate ! Inspirate si harnice ca de obicei !

Eu am reusit sa finalizez putin, am incercat sa lucrez cu margele mici, dar nu am aceeasi viteza, oricum imi place ce iese (asta cand imi reuseste ceva ).

Am niste margele rosu corai, care nu se potrivesc cu nimic din ce am pe acasa, asa ce trebuie sa fac inca o comanda la allex.

Fug la munca, revin !

Mergi la inceput