Lucru manual - arts & crafts (2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Multumesc Otilia ! Asa am inteles si eu, ca pe o bila de lemn/plastic se tese, dar n-am asa ceva. Sunt atat de frumoase ca as fi incercat si eu. Pacat. Si mie mi s-au parut preturile cam mari, chiar daca nu aveam de gand si mai ales cum sa le cumpar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

buna!
eu n-am mai apucat sa fac nimic, nu stiu daca v-am zis ca sotul meu s-a operat joia trecuta, asa ca tot pica pe capul meu - gospodarie, cumparaturi si mai ales Ilinca, copilul zapacit.
Asa ca de martisoare nici nu mai incape vorba, dar multumesc pentru incurajari
Cu toate acestea, am apucat sa ma uit peste creatiile voastre, tare mi-au mai bucurat ochii, insa la cele din Fimo sunt de-a dreptul invidioasa. Care e tehnica, dom'le, ca mie mi se amesteca culorile de nu se mai vede nimic, nicio dunga, nicio bulina, e doar un tot omogen Si aici ma refer in principal la Crill, ca tare dragutze erau medialoanele acelea multe pe pagina (medalioane erau, nu?)
Laura medalionul-martisor e superb! Trandafirul l-ai facut tu sau ai avut matrita?

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Hai ca am gasit un site unde descrie cum pot face o floare din Fimo:
http://www.desiredcreations.com/howTo_CASpottedLanglo.htm

Nu stiu ca e frumoasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

Otilia, pentru baza bratarii am lucrat de la un capat la altul, apoi pentru detalii lucrez pe bucatele. am mai facut azi una, dar am sa pun maine poze cu cateva etape.

Felicia, insanatosire grabnica sotului!

Laura, poti folosi ca baza o margica din fimo

Pupicei!

-------------------
Diana

Mergi la inceput

Diana, multumesc pentru idee. Margica de fimo nu am, dar chiar daca as avea ar fi mult prea pretioasa ca sa o acopar cu margele. Dar am sa caut ceva din plastic adica nu atat de pretios. (parca am vazut la jucariile fiicamii ceva ce merge "acoperit").
Felicia, medalionul din fimo nu l-am facut eu. E cumparat de la un targ. (de Sf Andrei se aduna la Galati tot felul de mestesugari ).
Am gasit un www.beadandbutton.com/bnb/community/forum/default.asp?CAT_ID=1" target="_blank">forum unde am vazut niste lucrari superbe.Enjoy !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

Otilia, am pus www.geocities.com/ppisik/Freestyle/freestyle.htm" target="_blank">aici cateva etape din constructia bratarii. Sper sa fie de folos.
Am uitat sa-ti raspund despre spirala, eu cred ca iese si cu 2-3 dar nu am incercat. Am incercat cu mai multe si atunci iese mai gros. Depinde si de marimea margelutelor , daca folosesti marimea 11/o cred ca iese destul de finut.

-------------------
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apsara spune:

Va ofer si eu cateva martisoare si va arat un colier din fimo albastru si un set din cristale.

http://entertainment.webshots.com/photo/2539419600100012718RDrSaU

O primavara frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Diana, multumim pentru tutorial. Superba bratara!
Apsara, frumoase foc bilele din fimo albastru, dar si setul mi-a placut. Felicitari !

Felicia am reusit sa pun pozele pe webshots, nu-s cine stie ce, deocamdata eu invat tehnicile, dar daca tot vorbeai de margele aurii.... Daca tot am invatat tehnica Peyote, am folosit-o si apoi pur si simplu am facut un "nod"; de capete vreau sa prind mai multe randuri de margele. Poate o iesi ceva frumos.

Mergi la inceput

Laura daaa, uite mai ca o bratara din acele margele nu e ea deloc. Dragutza! Mai ramane sa invat si eu Peyote-ului asta....
Apsara foarte frumos setul albastru, dar medalionul e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by ppisic

Otilia, am pus www.geocities.com/ppisik/Freestyle/freestyle.htm" target="_blank">aici cateva etape din constructia bratarii. Sper sa fie de folos.
Am uitat sa-ti raspund despre spirala, eu cred ca iese si cu 2-3 dar nu am incercat. Am incercat cu mai multe si atunci iese mai gros. Depinde si de marimea margelutelor , daca folosesti marimea 11/o cred ca iese destul de finut.

-------------------
Diana

Merci Diana, esti grozava!!!
O sa incerc si eu sa fac o bratara in genul asta, de abia astept!

Va pup pe toate!

Adélie la p'tite souris
Bijoux passion
Floricici din gradina mea

Mergi la inceput