Lucru manual - arts & crafts (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crili spune:

hai sa va arat si eu ceva...http://bijuteriilenoastre.blogspot.com/2007/02/colier-wire-1.html

Mergi la inceput

Vreau si eu sa va intreb ceva...tine mai mult de forum, decat de subiectul topicului, dar sper sa fiu scuzata de offtopic. Cum faceti voi ca sa nu adaugati aici exact linkul unde se gaseste ceva anume, ci un cuvant care sa devina activ atunci cand se apasa pe el si sa trimita odata cu click-ul exact la pagina dorita, la linkul dorit? Multumesc de intelegere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Crili, frumos colierul tau ! Si mi-au placut si antichitatile !
Cat despre cealalta problema, astfel trebuie procedat: [ url = " adresa " ] cuvant [ / url ], dar fara blankuri (eu le-am pus ca sa se vada exact "tehnologia"). Intre ghilimele copii adresa site-ul, acel "carnat" care nu vrei tu sa apara. O alta modalitate este sa dai quote la un mesaj in care este un astfel de link, dand quote o sa-ti apara si ..dedesubturile. Sorry, am avut o zi agitat rau de tot si nu ma exprim prea bine.
Monique, uite www.lacabaneaperles.fr/techniques-de-realisation/toutes/toutes-les-techniques.html" target="_blank">aici un site care imi place mie foarte mult, dar pe pagina doi a acestui subiect ai foarte multe alte linkuri. Pe mine m-au ajutat si tutorialele de la fete (cred ca doar ppisic are link catre ele)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

www.ibismedia.org/bucatarie/prajituri/PLACINTA%20SIMPLA%20DIN%20ALUAT%20FRAGED%20 NISIPOS %20 II .htm" target="_blank">asa?

Mergi la inceput

Yeeeeeeeeeeeeees, sarut mana! Pup mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Cu placere Crili !

Ma ajutati si pe mine sa deslusesc tehnica www.coral4u.ro/c4u/s.html" target="_blank">acestui colier ? Am pus cate 5 margele pe ata apoi am trecut din nou firul prin prima, dar nu se aseaza bine. Oare depinde de forma pietrelor ?
Sau www.coral4u.ro/c4u/s.html" target="_blank">acest model; am lucrat cu doua fire, am pus pe fiecare cate o piatra, apoi am trecut ambele fire printr-o singura piatra si tot asa. Iarasi nu se aseaza bine cu toate ca forma pietrelor mele e asemanatoare cu a celor din model. Am vrut sa fac poze incercarilor mele, dar aveam descarcati acumulatorii .

Poate ma luminati si pe mine, ca singura n-am reusit.

Edit ca vad ca nu ia linkul direct la colierul care il vreau eu: in primul caz e vorba de setul din calcedonie galbena si onix, iar in al doilea caz din ametist 2 culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaD29 spune:

laura nu stiu care e primul set de care zici pt ca eu acolo nu vad nici unul din calcedonie galbena si onix...sau poate nu am vazut eu bine ,iar la cel de ametist in 2 culori tehnica e destul de simpla trebuie sa alegi pietrele cu atentie ,cele inchise la culoase sa fie o ideie mai grasunele ,iar cele deschise la culoare mai subtilele "zvelte" :)) iar tehnica am inteles ca o stii ,uite te poti uita si aici http://www.abalorios.net/aba/taller/tec/cruzado.htm ,cu doua fire mergi si le incrucisezi in piatra inchisa
pupici si mai incearca ,sigur iti va reusi pana la urma

ce pot face doua maini dibace http://www.sireneanee.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaD29 spune:

nu stiu daca te va lamuri prea mult si schema trimisa ,si am zis sa revin cu inca un amanunt ,pui cate o piatra deschisa la culoare pe fiecare fir apoi un capat il bagi in gaura "A" a pietrei inchise la culoare si il scoti prin "B" iar cu firul nr 2, prima data prin "B" si iesi cu el in "A".....hai ca am explicat de cred ca te-am facut praf :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

Laura, felicitari pt. vanzarea creatiilor tale!!!
Din pacate nici eu nu mi-am dat seama despre care coliere intrebi exact, dar poate salvezi poza si dai un link direct nu stiu cat de ortodox este dar...
Oricum depinde de cum se aseaza , nu numai de forma pietrelor dar si de firul pe care sunt insirate...
Eu nu am mai facut nici un martisor, trebuie sa gasesc urgent ceva felicitari cu flori ca sa trimit "martisoare" in Romania...pe de alta parte eu oricum nu am primit in ultimii ani decat de la o singura persoana
M-am mai jucat cu margelute mici, sper sa termin maine si sa pun cateva poze. Laura, m-ai inspirat cu agatele negre si mi-am taiat fara mila un colier Mie imi place cum a iesit, revin cu poze maine!!!

-------------------
Diana

Mergi la inceput