Lucru manual - arts & crafts (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Laura multumesc de oferta, dar am si eu acele tabele. Acolo sardonyxul din poza e aproape alb. Dar cum am zis, le gasesc eu o intrebuintare. Insa trebuie sa mai astept ceva pietre portocalii. Pana atunci ma joc cu Fimo, vreau sa-mi fac un medalion portocaliu si poate imi ies 2-3 martisoare.

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Laura merci de primire.Acum va rog si eu sa ma initiati: de unde pot procura materiale si ce anume imi tb(obligatoriu) mai ales intr-o prima faza si de unde invat ce si cum se face (macar citeva idei.Chiar vreau sa fac. Cine are timp pt o incepatoare sa-i de citeva detalii.....

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Monique_new, pe pagina 2 a acestui subiect sunt multe linkuri catre pagini cu tutoriale (scheme). Cat despre materia prima...noi am comandat de la Allex ( au site www.allex.ro), eu am colaborat cu Monica ( pe msg moni monik), e super draguta si serviabila. Pentru coliere iti trebuie nailon, incuietori, separatoare, iar pentru cercei (in plus fata de ce am enumerat) tortite. Ar trebuie sa te gandesti la cateva modele si apoi sa faci comanda.(eu de ex am tot butonat linkurile date de fete, lucrarile lor, mi-au ramas in minte cateva modele si asa s-a nascut comanda mea)
Vizioneaza site-ul si ai sa-ti faci o idee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

laura merci ma uitasem deja ca de dimineata va tot citesc si m-am uitat cam pe toate linkurile. Care este id-ul de mess al persoanei de contact de la allex??? moni.monik@yahoo.... sau monik28me@yahoo....ca asa citisem mai in urma.

Ma gideam daca tb clestisori, ace special si chestii de genul asta de taiat.

merci mult.

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

monik28me vad ca este la mine, Monique_new. Eu iti dadusem doar nikul de pe msg, sorry.
Iti trebuie un www.vanzaremargele.com/DCFC0037.JPG" target="_blank">cleste (eu am din acela cu varf lung), www.vanzaremargele.com/acele%201.JPG" target="_blank">ace pentru cercei, ac foarte subtire pentru margele mici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

Laura, cum adica au iesit botiti cerceii?? Daca te referi ca franjurii aia nu cad bine stiu problema...trebuie sa nu tensionezi prea tare firul, dar nici prea liber...Incearca sa faci franjurii cu ata, nu cu nylon, se aseaza o idee mai bine. Colierul de agate a iesit foarte bine, faina idee!

Monique, bine ai venit si sper sa ramai cat mai mult! Cat despre accesorii ti-a spus Laura cam ce ai nevoie, depinde si ce vrei sa faci. Daca vrei sa lucrezi cu margelute finute ai nevoie si de un ac cat mai finut. Daca vrei sa lucrezi cu sarma ai nevoie si de un clestisor in genul asta si eventual ceva pentru taiat.
Daca mai ai intrebari nu ezita sa le postezi!

Felicia, cum iti place Fimo? Am mai 'modelat' si eu in weekend, dar nu am nimic finalizat... de fapt nici nu sunt prea multumita de rezultate, am sa incerc niste martisoare saptamana asta, sa vad ce o sa iasa...

-------------------
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apsara spune:

Multumesc pentru aprecieri. Felicia, medalioanele acelea sunt din fimo, erau primele mele incercari.

Mergi la inceput

Am iesit in pauza de masa din firma si bineinteles ca mi s-au lipit de mana (si portofel evident) doua siraguri de cips: unul e din sodalit( Felicia de abia acum am verificat: sodalitul e albastru si sardonixul e alb cu maro. Pentru mine nu era clar si de aceea nu intelegeam de ce "sodalitul " tau e maro Sorry) si altul din Speckle Stone (alb murdar fondul si "pete" negre)
Diana, am sa incerc si cu ata, probabil e din vina nailonului cu toate ca e foarte subtire/fin. Oricum o solutie trebuie sa gasesc ca nu pot lasa colierul fara cercei.

Gata pauza, oricum eu de dimineata doar de margele vorbesc ! Asa vi se intampla si voua ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

Hihi Laura, stiu sentimentul, e boala grea stiu ca firul de nylon e finut, dar chiar si asa e mai rigid decat ata, mai ales ca trebuie sa treci de 2 ori prin fiecare franjur...
Am pus aici poze la ce am mai facut din Fimo si medalioanele din ghips, facute acum muult timp. Am ramas datoare cred ca pt. Just_blue cu poza din revista in care se arata margele colorate cu un praf special. Revin...
Edit:
Am upload-at si pagina din revista respectiva! E in continuare dupa pandative si margelutele din fimo...
-------------------
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaD29 spune:

fetelor azi am primit si eu pachetul cu fimo si m-am si pus pe treaba ,am copt doua martisoare :)) http://www.topblog.ro/resserver.php?blogId=117&resource=S6000566.JPG eu sunt mandra de reusita

ce pot face doua maini dibace http://www.sireneanee.3x.ro

Mergi la inceput