Lucru manual - arts & crafts (2)
Raspunsuri - Pagina 13
LauraFlo spune:
Multumesc Diana ! Ideea colierului albastru nu-mi apartine, deci meritele mele sunt putine, dar a fost bine ca am ascultat.
Am gasit un site romanesc; are cateva www.angelfire.com/amiga/sase/coliere.html" target="_blank">modele cu fimo si un www.margele.com/catalog-margele.php" target="_blank">site unde putem comanda margele (mi se par cam scumpe, oferta e destul de restransa, dar unele chiar arata bine).
Felicia tot in maintenance e yahoo-ul....ce ciuda imi e. Voiam sa vad noile tale modele.
LauraFlo spune:
Felicia frumoase noile tale bijuuri !
Acum iarasi am nevoie de un sfat de la voi. Ce fel de cercei sa fac acestui colier ? Margele din acelea mari nu mai am; am prestat aseara un tub peyote de diametru mic ( adica baza din 5 margele, cel auriu pe care il am in poze are baza din 9 margele)) in ideea de a aprinde ambele capete de tortita cercelului (sper ca am fost destul de explicita), dar nu e destul de flexibil tubul si nu se aseaza bine.
Trebuie facuti cerceii din margele mici,....dar cum ?
ppisic spune:
Laura, de ce nu incerci sa faci ceva cu "franjuri" ? Eu zic ca ar merge mai ales ca ai bucatica aia tesuta si mai multe siraguri. Tesi o bucatica mica si adaugi franjuri. Uite cam la ce ma www.beadsphere.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=CTGY&Store_Code=B&Category_Code=JE-DF" target="_blank">refer.
Sper sa te inspire
Revin, am gasit si un tutorial aici dar eu cred ca merge si numai din margelute mici, si eventual sa tesi un triunghi la partea superioara...
-------------------
Diana
LauraFlo spune:
Superba idee ! Multumesc, Diana ! Am sa le incerc pe amandoua ! Eram sigura ca o sa gasesc o rezolvare la aceasta problema !
apsara spune:
Buna, tuturor!Vad c-ati lucrat mult in ultimul timp. Felicitari! Am pus si eu ceva noutati pe paginuta mea.
felicia74 spune:
Lauraflo da, acolo margelele sunt scumpe, tot Allex e convenabil.
Bravo pentru noile coliere
Ppisic din polimer erau florile alb cu corai? Foarte frumoase, par de sticla
Insa margelele albastre sunt din Fimo. Sper ca data viitoare sa le dau si eu o forma mai regulata
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
Apsara unde sunt noutatile? In albumul "cosas"? Medalioanele mi-au placut in mod deosebit, mai ales acesta. Tu le-ai facut? Din ce?
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
ppisic spune:
Apsara, sunt f. frumoase toate lucrusoarele tale!!
Felicia, da floarea e din Fimo translucid si apoi lacuit (nu mai tin minte daca e lac special sau oja... hihi).
-------------------
Diana
Monique_new spune:
Buna ziua. Ma primiti si pe mine printre voi. Eu activez la alt subiect la mamici cu bebici si va dat cineva exemplu. Asa am ajuns sa citesc ce vb voi. Superrr mi se pare ce faceti. O sa studiez si eu si cine stie poate ma apuc de confectionat ca imeginatie si indeminare zic ca am.
FELICITARI oricum la toate fetele.
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
LauraFlo spune:
Buna dimineata !
Diana, n-am reusit sa fac cerceii cu franjuri...ies botiti rau de tot..dar m-am consolat facand un set din agate negre (mi-am terminat provizia de pietre de la allex, asa ca refac ce am prin casa...) de www.lacabaneaperles.fr/techniques-de-realisation/21/le_cable_satellite.html" target="_blank">aici am furat tehnica, doar ca am adaptat-o putin (nu am lasat spatii atat de mari intre margele)
Monique_new, bine ai venit ! Asteptam sa vedem "lucrarile" tale !
Apsara, sunt deosebite toate pietrele tale !
Clau, ce ai lucrat in week end ?
Felicia daca vrei, iti pot trimite fisierele pe care le am de la allex, zic eu ca pozele sunt mai aproape de realitate decat pe site. Sardonixul n-ar fi trebuit sa fie albastru ? Si mie imi place tare mult si il am in vedere la urmatoarea comanda !