Lucru manual - arts & crafts (2)
Raspunsuri - Pagina 10
catutza spune:
Buna!
Va citesc demult, tot incerc sa-mi fac curaj sa ma apuc si eu de munca, dar cand vad ce va iese din maini...ma apuca groaza, eu nu pot sa fac asa ceva.
Spuneti-mi si mie ce-mi trebuie ca sa fac un colier (in afara de margele bineanteles), banuiesc ca guta (sau pe ce insir?), ac, inchizatoare...de unde la cumpar?
O sa trec maine daca am drum prin brico, poate gasesc ceva care sa-mi faca cu ochiul.
Va urez spor la lucru la toate!
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
LauraFlo spune:
BUna dimineata !
Diana, imi plac margele portocalii ! Iar pentru cele "coapte " ideea Danei cu ceva pictat auriu pe ele e buna, sau puse in combinatie cu cele portocalii...Sunt sigura ca ai sa gasesti tu o modalitate sa le folosesti !
Si eu am terminat inca trei seturi: White Howlite si agate negre, Set verde si colier mov (nu are inca cercei). Va rog sa observati ca (in sfarsit) am reusit si eu sa margelesc ceva mai complicat; la colierul mov am "tesut" o ...chestie prin care am trecut toate siragurile.
Am avut un week end plin, nu-i asa ?
Bubamara spune:
Buna dimineata!
In primul rand, tre sa-i multumesc lui Feli ca mi-a "inoculat" acest hobby.
Sunt la stadiul de "beginner", de mult admir creatiile voastre si am zis sa fac pasul de a intra in cercul vostru.
Ieri am facut prima incercare cu fimo, s-au cam ars :), am folosit o combinatie de culori mov cu sclipici si galben canar (care a iesit cam fume ). Margelele rotunde s-au turtit.... dupa ce am facut boacana, am citit si eu aici cum ar trebui procedat.
Am pus cateva poze cu ce-am facut pana acum, m-am apucat de abia de-o saptamana, asa ca...fiti blande
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralucabuzoianu/my_photos
ppisic spune:
Laura, margelele portocalii sunt ale Feliciei pe care o felicit, sunt foarte faine!! Si pe tine te felicit, imi plac toate noile coliere, si cel mai mult ala mov!!
Bubamara, sunt supeeer colierele tale, mult spor in continuare! Ai avut ceva spor intr-o saptamana !!
Si eu am mai facut cate ceva, voi pune pozici mai pe seara!
Pupicei si multa inspiratie!
-------------------
Diana
felicia74 spune:
Catutza eu prin Brico Orhidea nu prea mai gasesc nimic. Nu cred ca mai aduc marfa noua ca au zis ca se fura Guta am luat de la raionul de articole de pescuit din Cora, iar margele de pe site-uri de la Allex sau de la mercerie (dar aici au doar f.mici).
Bubamara bine ai venit
Laura ce idee buna ai avut cu tesutul, tare dragut arata!
"Cocaturile" nu mai pot fi folosite ca margele, ca nu mai au gaura - totul s-a trasformat intr-o masa spongioasa. Insa le voi lipi undeva. Imi plac ideile cu lacul incolor sau auriu, cred ca le voi pune in aplicare pe amandoua.
Acum am o buburuza roz cu visiniu in cuptor, voiam s-o fac martisor, dar n-a iesit chiar atat de bine pe cat imi inchipuiam eu. O voi folosi ca decor intr-un ghiveci. Mai incolo pun poza cu ea.
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
ppisic spune:
Gata, am pus poze la noile mele creatii
De aici incolo sunt pozele. Sper sa va inspire!
-------------------
Diana
Bubamara spune:
Multumesc pentru primire si pentru aprecieri, fetelor!
Ppisic, sunt absolut superbe creatiile tale!
Feli, de abia astept sa vad buburuzica!
felicia74 spune:
Uitati si buburuza mea
ppisic dar ai lucrat nu gluma! Deja cred ca e mai bine sa te apuci sa le vinzi, ca arata mai bine decat ce gasim noi in magazine! Cel mai mult mi-au placut bratara si cerceii albastri
catutza spune:
Buna!
Nu am ajuns la Brico si sincer nici nu stiu cand voi mai ajunge.
Raluca , mi-au placut creatiile tale, mai ales cele cu margele roz, de unde le-ai luat?De unde cumperi tu margele,sunt pe pantelimon marcerii ceva? Clestisor de unde ai luat?
Eu am cumparat decat guta, e si asta un inceput.
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
felicia74 spune:
Aaa Catutza am uitat de clestisor: l-am luat din piata (in supermarket nu am gasit unul asa de mic), de la taraba si se numeste SPITZ (se citeste cu sh). Si a costat mult mai putin ca unul "de firma", doar 6 roni.