Cristina Rus ?????

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

http://www.youtube.com/watch?v=DzhzzcIqzOs

Am pus gresit, asta e linck-ul......

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Eu una de felul meu nu am nimic cu nimeni, dar sincer...in ignoranta mea, nici nu banuiam ca melodiile astea cantate de unii cantareti(nu-s daca isi merita titlul) nu ar fi compuse de ei insisi.
mi se pare f nedrept!!!
no...mai zi ceva de talentul unor compatrioti de-i nostri.
De maneaua asta a lui Adrian, pot sa va spun ca linia melodica m-a emotionat profund, mi-a placut enorm cand am ascultat melodia ptr prima data...
din pacate acum nu pot sa ascult originalul ca-mi vin versurile lui Adrian in minte

bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Daca stitzi ce si cum, puneti va rog si linkul cu originelul mioritic, ca sa ne radem si noi . Sau daca mai aveti ceva linkuri cu muzica greceasca actuala, pliiiiz ! Ca mie mi-e dor de Grecia de mor !

Intre cele doua blondii, tin cu C Rus, ca-i fata mai buna !

Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

quote:
Originally posted by Sibylle

Daca stitzi ce si cum, puneti va rog si linkul cu originelul mioritic, ca sa ne radem si noi . Sau daca mai aveti ceva linkuri cu muzica greceasca actuala, pliiiiz ! Ca mie mi-e dor de Grecia de mor !

Intre cele doua blondii, tin cu C Rus, ca-i fata mai buna !

Nasterea ariciului junior Pozele mele
Poze cu noi si Vladimir

uite ceva ce mie imi place foarte foarteeeee mult
www.youtube.com/watch?v=qxqjbQaa1N4&mode=related&search=" target="_blank">aici
www.youtube.com/watch?v=-_SQebjrlec&mode=related&search=" target="_blank">Antonis

bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Tot Cristinei i-as ramane fidela, kiar daca si grecoaica imi place enorm. O seara buna tuturor.

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sileriki spune:

ati mai auzit ceva melodie noua de la Cristina ca eu din vara nu mai stiu nimic de ea????

evi , Eric 14.06.2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Credeam ca a fost in stare sa produca o piesa mai rasarita.Cumparate , necumparate drepturile de autor se schimba situatia.Voi ati auzit-o cum canta live Cristina Rus melodia asta acompaniata de un tip la chitara , o varianta mai slow.Mai are mult de lucrat la capitolul voce.Sa fiu sincera cu voi imi place mai mult decat Andreea Banica...
Comparativ cu Despina Vandi nici nu are rost.Stilurile sunt si diferite , ca si calitatile vocale.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Trebuie sa recunosc ca varianta Cristinei e mai reusita. Cumva a grecoaicei e prea plata. Nu aveti impresia uitandu-va la Despina Vandi ca e desprinsa din niste legende grecesti?

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by nikole

oi fi eu indragostita iremediabil de greci/grecoaice, dar dupa mine fatuca asta tre sa mai traiasca vreo cateva vieti sa o ajunga pe Despina Vandi...
eu ador muzica greceasca, accentul, limba greaca, si sincer Despina mi se pare infinit mai ...femeie!
Dar ma rog...fiecare cu farmecul ei!

CORECT! Plus ca Despina Vandi e mult mai finuta decat Cristina, care in opinia mea e cam vulgara

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput