Sidbad Marinarul - help

Sidbad Marinarul - help | Autor: ralcat

Link direct la acest mesaj

Va mai amintiti serialul de desene animate Sindbad ? Japonez si super fain ? Noua ne-a placut tare mult si ne-am gandit sa-l cultivam si pe atomicul nostru de pui cu desene de calitate. Si uite asa apare problema: nu gasesc nicaieri sa cumpar dvd-urile cu cele peste 50 episoade si n-am gasit pana aku decat un site dubios care le are de vanzare. Help

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

pe o retea locala de net ai incercat? daca nici acolo nu sutn,a tunci cam greu de gasit in alta parte...

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Eu am cautat si n-am gasit nimic,dar asta era cu ceva ani in urma,poate ai mai mult noroc.
As fi curioasa daca-si mai aduce cineva aminte de "Povestiri din padurea verde"

Acum mi-a picat fisa.Intreaba la TVR,poate te ajuta cineva.

-------------------------
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Pai, am incercat pe retele de net dar n-am gasit desenele animate in episoade (adica cele originale din 1975, pe care le caut io de nebuna) ci filmele Sidbad.
La tvr am incercat si mi-au raspuns ca ei nu au certitudinea ca io nu vreau sa le comercializez dupa ce le iau de la ei (adica am intrebat daca pot primi o copie contra cost, cat m-ar costa, care ar fi conditiile si ce ar trebui sa fac, nu am cerut asa pur si simplu "vreau si io sindbad"). Si pentru ca altceva decat cuvantul meu sau un contract semnat nu am pentru a le dovedi ca n-am de gand sa-i piratez, evident ca nu mi-au mai raspuns.
Si da Alina, imi amintesc cu mare placere de povestirile din padurea verde, au fost unele din desenele mele favorite cu albisoara si istetul parca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

POVESTIRI DIN PADUREA VERDE..
Doamne, am incepit sa bocesc!!!!!
Vreau sa le revad, zau!

ruxmax cu bebe Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Alina,ne cunoastem cumva?In ultima luna am tot intrebat despre Povestiri din padurea verde.Iti amintesti celebrul:ADUC VESTI,ADUC VESTI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

Ah, Johnny si Poly-marmotele, veverita Trancanici si mai era o cioara sau cotofana...
Si Sindbad imi placea, daca gasiti, anuntati-ma si pe mine.

Va aminiti de KUM-KUM, cu un pui de negru...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Ce amintiri faine.....

Daca gasesti Sindbad spune-ne si noua!

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Am gasit pe un site american de vanzare (cu 60$) ... si evident ca par neseriosi, partea de plata nu e securizata, nu poti anula o comanda, nu au nici un contact, nu prea'mi vine sa ma bag.
Dar pretul e mai bun decat la japonezi care cer dublu.
O sa mai caut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Raluca da-mi un link te rog, sa vad si eu de care Sindbad vorbiti. Aici am vazut ca sunt mai multe versiuni animate pe amazon jp.
Cel mai vechi e unul din 2002 parca. www.amazon.co.jp/gp/switch-language/product/B00006F23V/ref=dp_change_lang/503-3954993-1146350?ie=UTF8&language=en%5FJP" target="_blank">ASA?

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

kum-kum era parca cu un baietel din epoca preistorica si mai era si Heidi...ce frumoase erau...

Theiuta

poze cu Nicolas

Mergi la inceput