Mamici de septembrie-octombrie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zamfirica spune:

Si mie mi-e mult mai greu acum decat la prima sarcina, ma simt slabita si foarte obosita. As pune capul pe birou si as dormi. Ma si culc mai mereu la ora 12-1 noaptea fiindca trebuie sa si gatesc pt. pitica, etc., sa-i las totul in ordine. Sincer va invidiez pe cele care sunteti la prima sarcina...dar va vine si voua randul sa va apucati de bb2.
Irina, credeam doar ca esti necajita ca n-ai mai gasit loc la Herghelegiu, de-aia ti-am spus ca mai poti incerca si in alte parti. Oricum poate iti prinde bine informatia pt. data viitoare, ca pana la urma ecografia cea mai importanta este cea morfologica de la mijlocul sarcinii. In orice caz eu sunt convinsa ca si medicul la care vei merge acum este foarte competent si ca vei fi multumita.

in asteptarea lui number 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zamfirica spune:

Ale, esti bine??? De ce nu mai dai nici un semn de viata? Astazi n-ai scris deloc...

in asteptarea lui number 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

zamfi cred ca sapt asta dupa ce ma duc la ginecolog imi il voi intreba la ce varsta imi recomanda cea de-a doua eco si daca are ceva preferinte. in functie de asta imi voi face programarea de acum la hergheleghiu sau iosup si asa voi avea opiniile a 2 medici una de la prima eco si a doua de la cea 3D dela mijlocul sarcinii. deocamdata cam stau pe loc pt ca nu stiu daca nu cumva ginecologul meu va avea vreo preferinta ref la dr care face eco.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Nana, si la mine zace cafeaua pe birou, ca mi-o face secretara in fiecare dimineatza. Dar nu pot sa ma ating de ea. Si eram dependenta. La propriu! Eu am slabit doua chilograme in trei saptamani. In ritmul asta o sa ma dezintegrez.

Rox, Miruna mi-a facut o infectie super-urata in gat. Luam antibiotice 10 zile. Cel putin stau linistita ca de data asta i-am facut antibiograma si nu le ia degeaba. De ieri de la pranz n-a mai facut febra. Poate totusi se potoleste, ca sunt cu nervii la pamant. De aproape o saptamana nu dorm mai mult de doua ore noaptea si impachetez/despachetez copilul din prosoape ude. Asta e. Nu prea mai ramane timp si pentru mine, oricat de rau mi-ar fi. Dar stii si tu asta, foarte bine

Ana 6+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ana, imi pare tare rau, multa sanatate si sa auzim cat mai curand de bine de la Miruna. I-ai facut exudat? Alexandra face mereu laringite, insa nu ii iese nimic la exudat. In schimb a avut la un moment dat un streptococ in nasuc si dupa ce am tratat cu tot felul de antibiotice aiurea (inainte sa se stie cauzele si cand era cat pe ce sa o operez de polipii pe care nu ii avea), devenise rezistent la orice. Novocalmin nu merge la Miruna? Supozitor adica. Si sosete cu otet.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Am inteles...greturile trec pana la urma...dar durerea de stomac e normala? De ce nu lucreaza stomacul meu noaptea? ca doar nu mananc tarziu. Ma grabesc sa mananc cu cateva ore inainte sa adorm...sa fie bine dupa...dar nu e. ceva ceaiuri pt asta stiti?

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

buna fetelor,

io nu mai suport utrogestanu' asta deloc, parca mi se face rau de la stomac numai cand ma gandesc ca tre sa-l iau.
si am tot timpu' gust de medicamente in gura

TOMITZA
6+
bebelushu'

Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Irina, Rox, Ana fetele sa le mai treaca gratza.
Eu pe langa asta mai sunt sensibila si la parfumuri, nu mai suport sa madau decat cu unul f fresh, Cerutti summer, iar pe al meu sot drag si iubit, il rog fie sa-si dea in baie fie daca isi da in camera, eu sa nu fiu prin preajma.
E tare nasol ,sper sa ma lase curand.

Nana, 6+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Nana, deci ne luam de mana cu cafeaua.
eu ma mir ca sunt intreaga dupa o zi fara
:))))

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Fetele dragi,nu ma dati disparuta ziua, ca io muncesc de-mi sar okii si n-am vreme de DC.

Da' ajung io acasa si ma desfasor. Poate pina ajung, deschideti si capitol nou, ca asta s-a gatat.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé | 2in1

Mergi la inceput