Mamici de septembrie-octombrie 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 29
Sabina spune:
@neata!
eu am reusit sa vomit azi pt prima data..brrr.,la Sofia n-am vomitat.
De la mirosul de cafea! Eu care fara cafea sunt moarta.asta e, acu sa n-o mai vad:)))
miercuri ma duc la analize.
de luat vitamine, nu iau, numai acid folic.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Zamfirica spune:
quote:
Originally posted by Zamfirica
Fetelor, eu am citit pe prospectul de la vitamina E ca nu e indicata in sarcina. Am vazut ca voi luati la recomandarea medicului si mi-am cumparat si eu, dar acum nu stiu ce sa fac. De ce oare o recomanda si este trecuta in profilaxia primului trimestru de sarcina alaturi de acidul folic, daca in prospect scrie negru pe alb ca nu exista studii care sa evidentieze siguranta administrarii la gravide??? Voi aveti idee? Si nu va e frica sa o luati?
in asteptarea lui number 2
Uitati, asta era intrebarea
...Offf, imi pare rau ca aproape toate aveti greturi si va simtiti rau.
irinabobe spune:
eu pana ma duc la ginecolog nu iau decat acid folic dupa aia vad ce imi recomanda. am vrut sa ma programez la eco morfologica la hergheleghiu dar mai are liber deabia la jumatatea lui aprile si e prea tarziu asa ca m-am programat tot la sanador la dr dana nedelcu. nu stiu cum e. pret eco 2 mil. o sa incerc ca pe cea de la 22 sapt sa o prind la iosup sau hergheleghiu.
6+
Roxana_G spune:
Neata si de la mine. Am ajuns tarziu ca am fost cu pitica mea la doctor, insa nu are mare lucru, doar racita. Eu rau si iar rau, nenumaratele prajituri luate de sotul meu au fost de folos pentru ca au fost eliminate de 2 ori aseara.
Irina, nu am stiut ce sa ii zic exact de fratior, i-am zis ca trebuie sa fie mare ca mami si cand gaseste un tati si il iubeste si vrea BB atunci apare. Insa nu a priceput, ca mi-a spus ca vrea si ea si nu stie cum sa faca. E bine ca ai concediu, chiar si de studii. Si eu am nimerit asa la prima sarcina si mi-a fost mult mai bine decat sa merg la birou. Spor la invatat si bafta la examene!
Nana, si mie imi e rau si rau si rau. Stiu ca nu te ajuta, dar sa stii ca mai e cineva alaturi de tine. Si am observat ca imi face mai rau sa stau pe scaun, cel mai bine la orizontala sau afara in pcioare.
Andreea, a mea zice ca vrea fratior si am intrebat sa verific ce e fratiorul si a zis ca "baiat".
Mie imi e indiferent. Si Alex are un verisor care face 1 an acum si a fost foarte impresionata si de burtica cumnatei, si de evolutia burtii, si de cum a iesit bb si mai ales de hranirea lui la tzitzi. ![]()
Nature, eu nu am scurgeri si nu am avut nici prima data. Poate e bine sa vorbesti cu medicul.
Christina, varsta sarcinii se calculeaza de la UM. In ceea ce priveste raul, sa stii ca si la prima sarcina si acum mi-a fosr cel mai rau seara. Poate ca atunci suntem mai obosite, nu stiu de ce. Eu seara vars la greu si atunci simt ca nu mai pot. Insa nu cred ca trifermentul ala ajuta, oricum starea de greata e generata de hormoni si nu de impingerea stomacului, uterul nu e suficient de mare sa iti maltrateze in asa hal stomacul. Uite ca dovada ca altor mamici nu le e asa rau.
Ana, multa sanatate Mirunei. Ce a patit? Eu am fost cu a mea la doctor azi si se pare ca nu e mare lucru, insa cica sa o mai tin acasa sa nu mai ia vreun virus de pe la gradi acum ca e mai sensibila.
Zamfi, eu zic sa zici mersi ca nu iti e asa rau si pace. Nu te plange de bine. Daca vrei schimb imediat locul, fie si pentru o zi doua, sau mai bine seri.
Eu nu iau vitamine E, nu mi s-a recomandat nici acum nici data trecuta.
Va las ca pare-se ca trebuie sa ma concentrez si sa lucrez la ceva urgent, asa cu stomacul in gat cum sunt. Daca mananc e rau, daca nu mananc e tot rau.
Rox
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
Zamfirica spune:
Irina, vezi ca Herghelegiu nu face eco numai la Sanador. Din cate stiu eu da consultatii si la Medsana si la Euroclinic. Poate prinzi aici vreo programare.
Rox,
. Nu vreau sa schimb locurile, merci!
irina.c. spune:
quote:aa,imi iau medical o saptamana,dupa vacanta scolara(lucrez in invatamant),ca alte concedii nu imi dau astia.La noi concediu de odihna se poate lua doar pe timpul vacantelor,iar cel pentru studii e fara plata,si nu imi convine,si asa am salarul destul de mic.Sper sa rezist bine pana la vacanta de vara(coincide exact cu prenatalul,asa ca nu cred ca il mai iau),ca din pacate nu ma dau banii afara din casa,deci moarta-coapta trebuie sa lucrez.
Originally posted by Roxana_G
Irina, nu am stiut ce sa ii zic exact de fratior, i-am zis ca trebuie sa fie mare ca mami si cand gaseste un tati si il iubeste si vrea BB atunci apare. Insa nu a priceput, ca mi-a spus ca vrea si ea si nu stie cum sa faca. E bine ca ai concediu, chiar si de studii. Si eu am nimerit asa la prima sarcina si mi-a fost mult mai bine decat sa merg la birou. Spor la invatat si bafta la examene!
Roxsi Alexandra Maria
(10.02.2004)]
La prima sarcina am lucrat 4 luni dupa vacanta de vara,dupa aceea am intrat in prenatal,a fost super.Ce vremuri,leneveam toata ziua cu burta la soare
bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica "Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
irinabobe spune:
quote:
Originally posted by Zamfirica
Irina, vezi ca Herghelegiu nu face eco numai la Sanador. Din cate stiu eu da consultatii si la Medsana si la Euroclinic. Poate prinzi aici vreo programare.
Rox,. Nu vreau sa schimb locurile, merci!
Zamfi, mamica Otiliei
zamfi am vazut ca si dr nedelcu are o groaza de articole scrise pe eco si am primit ceva recomandari si pt ea asa ca voi ramane pt prima eco acolo si daca nu imi place cea de la 22 sapt o fac la unul dintre asi
6+
Happiness_4_us spune:
Eu azi am declarat ziua in care am spus nu cafelei. Nu am mai putut sa o beau, cum iau o gura imi vine sa o vars. Asa ca de azi nu mai beau cafelutza.![]()
Sper sa ma lase cat de curand greturile ca e jale.
Nana,
6+In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
irinabobe spune:
nana eu inainte eram innebunita dupa cafea. adica portia minima era de 2 cani pe zi. cani din alea adevarate de 250 g. decand cu bebe am renuntat pt ca nu ma mai tenteaza asa mult.
6+
Roxana_G spune:
Nana, asa eram eu dependenta de Cola Light si acum nu mai suport nici sa imi umezesc buzele. Ca de gustat, bleah! Poate asa mai scapam si noi de vicii.
Irina, e mai greu cu siguranta la a doua sarcina. Si a mea ma ia de buna, data trecuta ma aruncam in pat si leneveam si eu. Mie imi e mult mai greu si la serviciu. Data trecuta am prins concediu studii, apoi mers putin la serviciu, apoi concediu de vara. A fost minunat. Ma simteam super insa si nu voiam eu sa stau acasa. Insa prin noiembrie au inceput edemele la picioare, ceva ingrozitor. Am profitat de niste examene pentru serviciu si am stat putin acasa, insa revenirea a fost insotita de agravarea edemelor. Si cam asa m-am tarat pana la Craciun, mai cu chiu, mai cu vai. Si doar din ianuarie am luat prenatal (adica o luna jumate). Acum insa, iti spun sincer, ca as fi in stare sa dau spagi sa stau in medical acasa. Si nu am nici o perspectiva de concediu prea apropiata.
Rox
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]