Mamici de septembrie-octombrie 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 27
Sabina spune:
eheheee, mi-as lua eu un dslr, bineinteles, mai ales ca acuma a aparut pentax k10 D, care are compatibilitate cu toate obiectivele vechi (pe film am pentax MZ-M, f logic, usor simpatic), dar ar trebui sa fac rost si de bani pt asta :))))
Bineineles ca 300 D e suficent:), da eu am tinut un 350 in mana si n-a fost zen, plastic allover :)))
one more thing, si gata, ca v- am inebunit gravidutelor, scuze de offtopic, oricum, am scos ideea cu substantele din sistem, gata 
deci, ce filme AN au developare c-41? FUJI, KODAK si or mai fi si altele. Uita-te pe cutie, ca scrie.
Si gata, promit ![]()
Multumesc!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
isabeluta spune:
Zamfi s-ar putea sa nastem in aceeasi zi!!!
Eu n-am fost inca la dr pentru confirmare si e posibil sa-mi fie un pic decalata deoarece ov am avut-o in ziua 15 - a.
Si daca tot veni vorba de zile de nastere 10.10.1973 este ziua mea.
![]()
![]()
si sa fim sanatoase.
isabeluta
4+
bebita
irina.c. spune:
quote:eu inca nu i-am spus nimic Ilincai,poate mai spre sfarsitul sarcinii.Daca, Doamne fereste!, se intampla ceva pana atunci nu vreau sa fie nevoie sa-i dau explicatii.Irina si
Originally posted by Sabina
AAah,am uitat. Roxana, o iei pe cea mica cu tine, wow, ce curaj.
Eu nu stiu daca pot sa fac asa ceva, la cat de nazbatioasa e Sofia.
Desi e f fericita ca o sa aiba un bebelus mic in casa.
Sabina siwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica "Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
Zamfirica spune:
Ale, tu la ce medic iti vei face ecografiile? Te-ai programat deja?
Teodoran, tu unde te-ai programat la Herghelegiu? La Sanador? Ai intrebat cumva si cat costa? Ca si eu tot la el as vrea...
in asteptarea lui number 2
Meme1 spune:
Mari irlandeza, felicitari pentru sarcina....tinem pumnii sa fie totul bine de data asta, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si mancacios....
Pupici mii,
Meme (mamica de sept-oct 2005 si sept-oct 2006)
Roxana_G spune:
Isabeluta, sa vezi ce insomnii o sa ai spre sfarsit. Acum eu una as dormi non-stop.
Sabina, o iau desi e nazdravana. Nu va sta desigur linistita insa sigur ii va placea. Oricum eu o iau mai peste tot dupa mine pentru ca nu am cu cine o lasa. Primul ei concediu a fost in Grecia la 6 luni.
Irina C, eu i-am zis, oricum nu e ea lamurita, pentru ca tot spune ca e fratior, e al lui mami si tati dar la ea in burtica. Ilinca e si mai mica, nu cred ca intelege nici ea prea multe. Aprpopos, a mea ma intreba azi cum se face fratiorul. ![]()
Eu am fost mai ok pana acum, numai greturi. Insa 20.30-21.00 e ora critica de varsaturi. Vom vedea. Adevarul este ca ma simt mult mai bine cand vars, adica dupa aceea. Acum am reusit sa mananc si o prajitura si sotul meu mi-a luat inca 3 in caz ca nu ramane la locul ei. ![]()
Rox
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
irinabobe spune:
zamfi multumesc pt raspuns. scuze daca te-am pus sa repeti dar inca nu reusisem sa imi dau seama care in ce ordine se face, si daca le pot face pe toate 2D sau este obligatorie cea 3D.
6+
irina.c. spune:
quote:hi,hi,si ce i-ai zis?
Originally posted by Roxana_G
[ Irina CAprpopos, a mea ma intreba azi cum se face fratiorul.Rox
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
eu parca ma simt mai bine,sper sa ma tina.Tot seara ma iau si pe mine greturile,si imi vine sa vars.Abia astept vacanta,si dupa aia cred ca imi iau si o saptamana concediu,ca sa termin cu sesiunea de master.
Azi am liber,sper sa rezolv cu actele pentru cresa si de maine-poimaine sa o duc pe Ilinca.Va pup si va doresc o zi frumoasa!Irina si
bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica "Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
mandarinutza spune:
Marunzika
merci mult de tot. Nu stiam ca apa tonica si bitter lemonul nu sunt recomandata in sarcina, mai sunt si bauturile mele preferate.
Gata, nu mai beau, bebe e mai important.
Cat despre lamaie, si-a facut efectul pana acum, dar azi dimineata dupa ce am baut limonada
. Asta e! am si zile mai bune si zile mai rele cu greata asta.
Ale, Irlandeza, bine ati venit!!
Mandarinutza
7+
Happiness_4_us spune:
Salutare si de la mine si bun venit noilor gravidutze.
Sa aveti o sarcina usoara si bebelusi sanatosi!
Eu nu am mai scris de vineri pentru ca m-am confruntat cu o stare permanenta de rau.
Doamne Dumnezeule, un rau cumplit.
Nana,
6+In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!