Prichindei martie - aprilie 2005 (118)
Raspunsuri - Pagina 16
cenia spune:
Salutti ... noi va mai salutam din cind in cind
Ne chinuim cu febra de simbata. Nu stiu ce sa mai fac. De la rinofaringita, ca o cauza principala( curge nasul, secretii , rosu in git - nu ne-a dat antibiotic, insa, doar fluimicil,picaturi de nas vibrocil), am ajuns la o masea ca principala cauza a febrei. imi arata ca il doare. si roade biberonul foarte tare. nu stiu efectiv ce sa mai fac: face febra fix la 6 ore daca nu ii dau antitermic. si din dou avem probleme cu fimoza! nu e rosu, dar acumuleaza smegma acolo si baie nu i-am facut din cauza febrei. nu ma lasa deloc sa umblu striga: "cucu!au"
Pe linga toate acestea ar mai fi problema diareei. Dupa 3 saptamini de antibiotic si acum febra, a cedat si are si diaree. Smecta, glucoza in ceai de menta, ca nu accepta, stiksuri, supa crema de orez si morcovi, laptele HN25 ingredientul minune care ma ajuta pina acum, nu il mai accepta... i-am pus si in asta glucoza!
v-am innebunit de cap cu problemele mele.
alte progrese parca nu mai sunt! pe linga atitea nopti nedormite, nu le mai observ nici eu. imi fac mea culpa ca las copilul acasa (e cu o matusa) si eu merg la servici, ca ar fi trebuit sa stau cu el pina la 2 ani acasa s.a.m.d.
Sper sa venim cu vesti bune, cu noi masele si sa scapam de cele rele.
Sanatate la toti prichindeii si cei care incep cresa, incurajari de la experimentatul David care are vechime in munca:
-"fiti curajosi copilasi ca mami nu va lasa niciodata acolo! tot vine pina la urma sa va ia!"
pa pa
la lac
niste poze
andrruzza spune:
cenia, sanatate multa lui David. Nu-ti mai fa atatea probleme, ca nu putem sta acasa cu ei pana se insoara
A fost bine si azi. N-a mai marait dupa ce am plecat, s-a jucat, a stat putin si la masuta pe scaunel. Am intarziat putin si era aroape 12, l-am gasit sus pe umerii asistentei, erau cu usa deschisa si cand m-a zarit pe hol, repede jos si mare viteza "mamaaaaa meeee". Si maine e o zi... iar va povestesc, ca va place sau nu Imi fac curaj
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
simonela spune:
Ellinia, La multi ani!! sa fii sanatoasa si fericita si sa ti se indeplineasaca tot ce iti doresti!! Scuze pt intirzierea cu care iti transmit aceste urari!
Cenia, imi pare rau ca aveti probleme de sanatate...Stiu cum e cu diareea care nu trece, cu febra, cu mucisorii etc. NUmai cu fimoza nu stiu, din fericire... Sa speram ca febra e doar de la maseluta si nu de la alti virsui sau bacterii nesimtite! Daca ai des probleme cu diareea sau tine mai mult decit "ar trebui" poate ii faci si tu analize, ca si noi, pt intoleranta la lactoza, sa nu fie ceva pe partea asta... Nu stiu, tu stii, e doar o idee! Multa sanatate va doresc si putere sa treci peste toate. NU-ti face probleme ca te-ai intors la serviciu, marea majoritate dintre noi s-a intors, din diverse motive. Asta e, ce sa facem?! Pupici.
Andruzza, Nino, multa bafta la cresa cu Rares si Alex, sa se obisnuiasaca repede!!! Stiu ca va e greu cind plecati si plinge dupa voi...Andrada s-a obisnuit cu bona, dar tot se mai uita trista si se lipeste de mine (uneori, nu intotdeauna) cind plec la serviciu. De fapt, cind intra bona pe usa si isi da seama ca asta inseamna ca pleaca mami de acasa isi strimba mutrita...
Eu, insa, stau linistita la serviciu, ca tanti are grija de ea si pina cum n-am avut de ce ma plinge; Andrada e bine ingrijita, curata, hranita, plimbata la aer, are mincare proaspat gatita o data la doua zile, ii spala, ii calca hainutele si chiar am observat ca Andrada o iubeste pe tanti... Se agata de gitul ei, se duce la ea in brate, e ok...
Gegea, te inteleg cu problema cu mincarea...Si eu sunt in pana de idei de muuuulte ori! Noroc ca mai vine si bona cu sugestii ca altfel m-as repeta cam des cu masa de prinz N-ai gasit idei bune la rubrica de acest gen de pe forum? Imaginatie iti doresc si rabdare sa pui in practica toate ideile nastrusnice pe care le citesti!! va pupam!
Ligia, sa-ti treaca repede astenia de primavara...mai ales ca se anunta frig si iarna, din nou ...Imi inchipui ce incintat trebuie sa fi fost Radu la expozitie! Voie buna va doresc si il pupam pe voinic!
Simona si Andrada (28.04.2005)
http://community.webshots.com/user/Simonela28
simonela spune:
Fetelor, am uitat ca vroiam sa va intreb ceva. Stiti de unde as putea cumpara pentru Andrada un scaunel dragut - lemn sau plastic, dar nu foarte scump? Am vazut ceva din import Olanda, dar il aduc aia abia in 6 sapt....In ultima instanta o sa comand asa ceva. Ce ziceti?
Daca vreti sa vedeti, e linkul aici:
http://www.wildkidzz.com/products_n.php?belgT=Stoelen&cat=A1_00000&lang=ro&id=ro20070123110548fkc&isBt=daEO&resl=
Simona si Andrada (28.04.2005)
http://community.webshots.com/user/Simonela28
danuta_t spune:
Andruzza, Nino, felicitari pentru prima zi de cresa. Eu zic ca s-au descurcat fooooarte bine Rares si Alex. In curand o sa va ceara sa-i duceti si-n week-end.
Cenia, Gegea, imi pare rau ca aveti pb de sanatate. Sa treaca repede, ca mai vine un val de frig.
Simonela, poti sa-ncerci la w w w. m a s t e r k i d. r o, au 2 variante de masuta cu 2 scaune (modelul Funny eu l-am vazut la Real si nu mi-a placut cum este finisat, colturile nu erau rotunjite deloc). In Timisoara am gasit si o reprezentanta pentru PIFU (w w w. p i f u. b e). La ei am vazut un model care era frumos finisat, si-ti alegi si culoarea. Pretul e de 600.000 scaunul si 800.000 masa. Ei produc pentru export in principal, dar desfac si-n Ro. O colega si-a luat dormitor pentru copil de la ei, e multumita si de calitate si de servicii.
Raresionut, nu-ti mai fa probleme nici cu melancolia nici cu ingrosatul randurilor cititorilor nescriitori. Eu imi fac mea culpa cu cititul pe diagonala, profit sa-mi cer mii de scuze daca nu bag pe toata lumea-n seama .
Dana 28+ si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
mamacita spune:
Andruzza,nino,felicitari ptr.cresa si la cat mai putine emotii!
Sanatate tuturor bolnaviorilor,mici si mari!
Sotul meu a reusit sa raceasca din nousi sper din toata inima sa tina pentru el
gegea,se mai intampla si la noi,in ultima vreme mai des,fenomenul refuz,chiar la mancaruri care ii plac dar n-are el chef,dupa care face un scandal ca indienii inainte de razboi prin bucatarie,sa-i dau"papa,papa!",ca l-a luat foamea
Uite,ieri l-am incercat cu salata orientala:oua,cartofi,masline,ardei,ulei de masline,ceapa si otet.Si pentru ca bona a zis ca a papat la pranz,zic hai sa-i dau si seara.probabil ca a nimenrit in deschidere o bucatica mai mare de ceapa[ca erau tocate ca ptr.pitici ca el,dar cine stie/!]ca a facut niste mutre de am ras cu lacrimi:intai si-a rasfrant buza inferioara si a scos limba atrnand peste ea,ca si cum o avea umflata,apoi a facut gurita perfect rotunda si in centrul ei a rasarit aceeasi limba jugnita,apoi s-a repezit sa-l muste pe ta-su de mana,sa-si potoleasca foculCredeti ca s-a lasat?Nuuu,a papat-o pe toata,dar cu paine,cum ii spusesem initial lui M.,sa-i mai ia din tarie si aciditate.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
andira spune:
Va multumesc tuturor pt urarile de sanatate!
Se pare ca a avut o rozeola - cu ocazia asta am aflat si eu prima data in viata mea de boala asta - care deja e pe trecute. Febra nu mai face, gatul mai e putin rosu, dar nu intr-atat incat sa necesite antibiotice. Ca urmare, uraaa, nu mai traumatizez copilul incercand sa-i dau medicamente
Hai sa va trimit si voua niste chestii haioase despre Chuck Norris, cred ca cineva are ceva cu el, dar sunt mortale:
There is no theory of evolution. Only a list of animals chuck norris allows to live
Outer space exists because it's afraid to be on the same planet with Chuck Norris.
Chuck Norris doesn't read books. He stares them down until he gets the information he wants
The leading causes of death in the United States are: 1. Heart Disease 2. Chuck Norris 3. Cancer
Chuck Norris has never had a surprise birthday party. He can NEVER be surprised. EVER.
Contrary to popular belief the Lottery numbers are not random. They are just the number of people Chuck Norris killed that given day
When Chuck Norris crosses the street, the cars have to look both ways.
When Chuck Norris throws a boomerang, the boomerang does not return because it is scared to come back
Chuck Norris' first job was as a paperboy. There were no survivors.
Chuck Norris never wet his bed as a child. The bed wet itself out of fear.
Chuck Norris eats steak for every single meal. Most times he forgets to kill the cow.
When Chuck Norris was born, the only person who cried was the doctor. Never slap Chuck Norris.
Chuck Norris had to stop washing his clothes in the ocean. The tsunamis were killing people
Chuck Norris is like a dog, not only because he can smell fear, but because he can piss on whatever he wants
Chuck Norris has two speeds. Walk, and Kill.
Chuck Norris counted to infinity - twice.
Chuck Norris is so fast, he can run around the world and punch himself in the back of the head.
Chuck Norris doesn’t wear a watch, HE decides what time it is.
Chuck Norris can slam a revolving door.
Most boots are made for walkin'. Chuck Norris' boots ain't that merciful.
Chuck Norris does not own a house. He walks into random houses and people move.
Google won't search for Chuck Norris because it knows you don't find Chuck Norris, he finds you.
When God said, "let there be light", Chuck Norris said, "say 'please'."
Chuck Norris once kicked a horse in the chin. Its decendants are known today as Giraffes.
Chuck Norris can set ants on fire with a magnifying glass. At night.
Chuck Norris cannot love, he can only not kill.
andira spune:
Mamacita - super scena cu Alexut!! mi-l si imaginez infipt in mana lui Marius oricum, sa-i fie de bine, si cu ocazia asta mi-ai mai dat si mie idei de mancare!
Nino si Andruzza - va inteleg perfect, pe mine ma busea plansul in prima zi de servici. Asteptam sa ne spuneti cum a fost ziua de maine. Pupici piticilor!
Iri si Nati
caramella spune:
Am reusit sa citesc din urma,mai mult pe diagonala din pacate.Am inceput serviciul de 2 saptamani,mi-e greu cu turele de noapte dar ma obisnuesc eu.Cel mai mult imi lipseste puiul,trebuie sa o las la ai mei 2 zile dupa care o zi jumatate sta cu noi si tot asa.Saraca nu o sa mai stie care ii e casa.Vrem sa ne mutam mai aproape de ai mei sa ne fie mai usor.Azi e ziua mea libera si avem puiul la noi,deseara o ducem din nou la bunici caci intram maine dimineata la 7 in tura.
Alicia a avut viroza,acum ii mai curge putin nasul.A virusat-o pe socrela care e terminata are si ceva la plamani in urma virozei.De abia astept sa se faca bine sa aduc puiul acasa(sta la noi soacramia pana la primavara,apoi merge la sat).
Multa sanatate copilasilor bolnaviori!
LA MULTI ANI !LIVIA SI MAYA
OANAMARIA asta da surpriza SA-TI TRAIASCA MINUNEA!
ANDRRUZZA si NINO succes la cresa in continuare,aveti baieti mari!
CARMEN SI ALICIA
ionela_r spune:
Buna seara mamici
Felicitari noilor mergareti la cresa.
Azi Dodo i-a spus bunicii ca vrea "cioba".
Nu vroia sa manance fructe dimineata si bunica a-ntrebat ce vrea sa manance.Ea a raspuns "cioba mamaiii".
La tel mi-a spus "mami cioba tot".Adica a mincat toata ciorba.
Pupici
Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU MOSUL
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos