Piticlonti de iulie-august 2004 (210)
Raspunsuri - Pagina 6
cristalina spune:
Asa....eram in studii. Ma documentez intens. (puteti sa treceti peste mesajula sta, e mai mult pentru calmarea nervilor capului meu...)
Multumesc de raspunsuri. Cu Maria am luat antibiotice cu sacosa, dar citisem deja pe ele ca sunt okay in sarcina (mai mult sau mai putin) Asta e cu semnul intrebarii si mi-a mai dat si doza de cal.
Oricum, am decis sa-l iau. Merg pe mana lui.
Stiu ca riscurile sunt numai la nasteri naturale, dar se pare ca streptococul asta e unul din aia care traverseaza bariera placentara.
Cu cezariana n-am nimic ca mai facui una de nevoie...:)
Olivia, nici nu stiu daca sa va felicit pentru perspectiva avansarilor, sa fie bine va doresc...Sanatate lui Luca!
Mihaela, tare simpatic Edi, banuiesc ca iti face nervii prastie dar din afara se vede tare frumos cu imbracatul si facutul la olita singur...felicitari!
Marcela, si la voi e distractie cu imbracatul!?...:)
Caro, inscrieri de pe acum?! Uau. Beton Alessia cu adevarul!
Gabi, lasa strangerile de inima si nu mai zice de Stefanut ca e repetent, se dezvolta in ritmul lui. La noi "perlele" oricum sunt rare, lumea tot ma intreaba pe strada cand vorbeste Maria pe chineza ce a zis si se uita ciudat la mine cand spun ca eu nu o inteleg.
Maria tocmai a intrat cu tati la baita. Ii zic, hai sa ma pupi...Si mi-a intins mana cu dosul palmei, asa, ca o doamna...
O seara linistita sa avem, ma duc sa mai citesc despre studii facute pe maimute si sobolani!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
diana21 spune:
Cristalina, mai bine asa cu pupatul decat ca a mea care imi pupa mainile de ma rupe.
Olivia, da, rusine sa-mi fie ca mi-au trebuit dio ani ca sa descopar problema copilului. Si cat am mai chinuit-o la inceput, ca nu-i placea iaurtul deloc! Of! Acum am alta? E posibil ca testul asta de intoleranta sa iasa pozitiv si sa nu fie??? Mi-e frica sa nu cumva sa-i scot degeaba lactatele.
Marcela, sanatate multa Liutei...Poate ne auzim maine pe mess.
Gabi (leeloo), cu o mamica atat de devotata si de iubitoare ca si tine, este imposibil ca Stefanut sa nu recupereye tot in scurt timp. Si fii sigura ca te va uimi cand isi va da drumul la vorbit. Inteligenta emotionala e cea mai importanta si un copil coplesit de gesturi de tandrete, pupici, prezenta fizica a mamei, etc. va fi cu siguranta inteligent si puternic. O sa vezi!
Ultima faza dragalasa a Iancai! De cand ii tot zic ca nu are voie sa pape aia, nu aia, nu aia...saracuta e marcata rau! Azi se uita la robotul de bucatarie si ma intreaba ce e ala. Ii spun, iar ea ma intreba cu speranta in ochisori. Am doie sa pap lobot? Culmea culmilor e ca de cand cu intoleranta asta ar papa orice, ea care era mofturoasa mofturoaselor din lume! Nu mai poti manca nimic in fata ei ca si zice, da si mie, pap si io, si io...
Ianca Printesica si Super Mamica
Ianca Nasturica
Poze mai vechi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
kim222 spune:
Diana daca testul a iesit pozitiv,nu cred ca este o gresala..dar nu elimina toate produsele lactate...
Monica, tu esti alergica la peniciline??? Aici,asta se indica in timpul travaliului..si doar atit!Antibioticul prescris de dr..este contraindicat la gravide...Iar despre trecerea transplacentara...eu nu am citit nicaieri...unde ai gasit info asta?
philip spune:
alice, noi ne luptam cu eczema de cand era pupi bebe si n-am scapat de ea, iar cu cat aerul e mai uscat, cu atat se agraveaza, mai pot fi si alimente...e scarboasa, dar scapam noi de ea pana la urma. nu e contagioasa.
philip&andreea
polux spune:
Va salut si eu in trecere rapida prin fata calculatorului...caci am reinceput iar scoala si abia mai prididesc cu problemele.
Olivia sa inteleg ca va amanati repatrierea sau ca o anulati?
Cristalinule mama, si eu am luat antibiotice in sarcina...si nu am avut nimic, a, nu eu trebuia sa am...voiam sa spun ca mandra nu are nimic, daca tafna nu se pune.
Andreea hotarat ce faci cu pasaportul?
Papadic trecut furtuna?
Liliana
Cele mai noi poze
Poze cu maimutica mea
Poze noi
roxanaz spune:
neatza my girls.
Cristal my opinion - da-l in ma-sa pe nenea doctoru sau cere a doua opinie. nu are rost sa iei antibioticul ala care mai are si factor de risc C. ce dumnezeu???? doar stii logic ca nu are ce sa faca rau. sau daca tot iei ia alta macrolida nu clari.pls, mai gandeste-te.
Gabi hehe tu stii ca Stefan e coleg de nevorbeala cu Pat si cu Catrina. las ca is frumosi, ce le trebe sa fie destepti? asa ma consolez io cu inca cineva drag
Diana imi pare rau de interdictia Iancai. incearca lapte de soia, poate ii place la gust.
Caro mama da ce gradinita e aia frate? pupici Alessiei.
sunt cam adormita....revin dupa inca 2 cafele
sa aveti o zi frumoasa!
g_ioana spune:
Neatza
Diana bine ai revenit din vacantza asteptam cu nerabdare poze!Si sanatate multa Iancai,zic si eu nu ar trebui incet incet sa-i dai doar ce are voie sa manance fara sa-i spui ca Nu are voie??Ca ei acum functioneaza pe "invers" de ce le spui ca nu au voie d'aia fac!
Cristalina iti tinem pumnii sa iei hotararea cea mai buna si sa scapi repede de morcov,eu una n-as lua antibiotic,dar tu stii cel mai bine.
Mihaela si a mea se imbraca si se dezbraca singura(isi face mana zilnic cu papusile pe care le imbraca si le dezbraca de 1oo de ori pe zi)La imbracat este cam greu,dar nu ma lasa s-o ajut asa ca o intreb"nu te deranjeaza nika",zice"nu,nu ma deranjeaza",dupa 2 minute vine"ma cam deranjeaza chilotzelul"
Andreea de Pupi cum este cu seful nou?Ce mai face Pupi,i-a mai crescut perisorul?
Carolina deci si tu vrei in 2008 s-o dai la gradinitza?Maria a patinat cu "picioarele" ca nu am avut curaj sa incerc altfel,de atunci ma intreaba"da' patinele mele unde's"!Super faza cu adevarul!!
Papa, vezi sa nu trimiti uraganaul spre noi,trimite-l la americani!!!
Olivia super tare Uka,ati cam incurcat-o,trebuie sa va apucati sa invata-ti temeinic limba engleza si sa executati si ordinele!
pupici
www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele
cristalina spune:
Neata!
Cred ca e inutil sa spun ca am stat ca pe ace toata noaptea si nu am dormit, mi-am facut o mie de scenarii...
Am inceput sa iau pastilele dar azi cand apare nenea doftorul la cabinet dau telefon sa mai vorbesc cu el.
Dimineata e in operatii si alte alea si nu are timp sa vorbim mai pe larg.
Am citit pe la cineva pe forum despre trecerea transplacentara, e gresit, nu trece.
Asta offtopic...
Maria iar s-a trezit de nu-sh cate ori sa strige dupa mine si sa spuna ca au muscat-o dintii!!
Aseara ii spunea lui taica-su ca "au muscat-o dintii" si el neavand ce face intreaba "cum?!". Si numa' ce da Maria sa-l muste de nas, ca sa-i arate!. Noroc ca s-a ferit la timp...hehehe
O zi frumoasa la toata lumea!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
amironeanu spune:
Neatza!
Sa stiti ca va citesc in fiecare zi, dar a venit peste mine astenia de primavara si nu am chef de nimic, mi-e greata non-stop, mi-e somn non-stop si cu capsa pusa in plus .
Ieri am fost cu Stefi la Kidsland si am avut un mic accident, a calcat stramb pe salteaua de sarit si si-a scrantit un pic piciorul. Sau mai degraba a facut ceva intindere de ligamente, nu ma prea pricep. Ideea este ca aseara nu prea putea sa calce pe el, dar nu s-a umflat, nu s-a invinetit, iar azi dimineata doar schiopata un pic, mama inconstienta nu s-a dus la dr., dar mi-era groaza sa stau singura cu ea pe holurile spitalului si nici nu cred ca este foarte grav. In rest si noi ne laudam ca am scapat de pampers, dar doar in timpul zilei, noaptea ii pun pentru ca ea bea mult la culcare 300-400 ml de lapte si face un pipi in pampers, vrea sa se imbrace singura, sa manance singura, sa se spele pe dinti singura, uneori si la joaca vrea singura, iar cand are nevoie de ajutor ma striga (la puzzle-uri de exemplu). De vorbit vorbeste mult, nu o inteleg mereu, am observat ca invata repede, chiar si educatoarea o lauda ieri ca a venit luni la cresa si deja miercuri ea stia 2 poezii (au inceput sa invete poezii cu mama, va dati seama ce ma topesc cand incepe "Mama draga"). Acesta este raportul nostru pe ziua de azi.
Cristalina, eu iti urez multa sanatate si sa fie totul bine cu tine si samburica.
Olivia, mult succes si sa va fie bine.
Ioana, am vazut pozele cu inventatoarea. Ieri la cat am fost de zombi am uitat sa intru si sa va invit la Mall, eu ii promisesem Stefaniei de luni ca miercuri mergem la Mall si vai de capul meu daca nu ma tineam de cuvant.
Gabi, am vazut si pozele voastre din vacanta, se vede ca v-ati simtit bine. Ii place lui Stefan la piscina? A mai fost sau acum a fost prima data? Iar cu vorbitul, nu-ti pot spune decat ceea ce au spus si restul mamicilor, este foarte important ca sunteti alaturi de el, ca il iubiti si ii acordati toata atentia voastra si ca el simte aceste lucruri.
Marcela si Dana, cum mai stau piticii cu raceala? Sper ca de acum sunteti pe drumul cel bun.
Diana, bine ca ai descoperit ce are Ianca si sigur veti scapa de intoleranta.
Roxana, vreun congres ceva? Parca esti tare "cuminte" in ultima vreme.
Papadie, de mult nu ne-ai mai aratat poze cu fetitele tale!
Eli, am vazut si pozele voastre, am uitat sa va spun, super! PArca a crescut atit de mult Stef! Despre program cam la fel este si la noi:
22-7:30 somn
8:30 la cresa mic dejun, dar ea nu prea mananca, asa ca ii mai dau eu dimineata tarnian cu Almette si sunca de pui sau cereale de la Nestle cu lapte
12:30 pranzul (si din cite imi spun doamnele de la cresa mananca bine - bors si felul doi)
13-15 somn
16 - au un supliment la cresa (clatite, biscuiti, napolitate, placinte), eu cand ma duc sa o iau ii duc un fruct
Nu avem o cina clasica. Depinde de program, daca sunt acasa sau "in deplasare" mai mananca cu noi sau primeste un iaurt, tartine, crenvusti, vreo doua seri am facut cartofi copti la cuptor cu carnita.
Seara la culcare 300-400 ml de lapte
Haideti ca m-am lungit o gramada. Daca mai imi aduc aminte ce si cum revin. O zi buna va doresc!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
kro spune:
Neata !
Bey, nu va inchipuiti ca am inscris-o pe Ale la cine stie ce gradinita de fite.... E vorba de una din gradinitele catolice (care nici macar nu e in Bucuresti, ci undeva in apropiere)...aceeasi gradinita la care o am pe Feli acum ... E adevarat ca si pe Feli am inscris-o cu aproape un an inainte dar nici chiar asa... Dar fiind o gradinita buna si cu tarife rezonabile au din ce in ce mai multe cereri in conditiile unui numar limitat de locuri... Problema e ca locurile pt. toamna 2007 sunt deja ocupate iar cei care vin acum sa isi inscrie copiii pentru toamna si afla ca deja nu mai sunt locuri cer sa fie inscrisi pentru anul urmator....si uite asa s-a ajuns aici ...
Diana...bine ati revenit din vacanta... Asteptam poze ... Imi pare rau pt. Ianca, dar bine ca acum stii despre ce e vorba... Daca ai dubii im privinta rezultatului de la analiza eu zic sa o mai repeti o data, ca sa fii sigura ...
Cristal....eu sunt deacord cu fetele ...mai consulta si alt medic, eventual mai repeta analiza....Daca e o greseala si iei antibioticul degeaba ?! ...E bestiala maria cu "m-au muscat dintii" ... da' eu nu prea am inteles ce are ... Ii ies masele sau ce ?
Olivia ...deci cum ramane ? Va mai intoarceti sau nu ? ...
Marcela, cu e Liuta azi?
Andreea si Alice... si Alessia e cu eczema...Dam cu Elocom, dispare....dupa o vreme apare iar, si tot asa ...Voi cu ce o tratati ?
Carolina, Felicia si Alessia
POZE