Piticlonti de iulie-august 2004 (210)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Roxi, hahaha, stiu si eu ? Acum, avind in vedere ca se joaca tare frumos cu ustensile de bucatarie si face de mincare si da la toti piticii din casa eu as prefera sa se faca bucatar, dar mai stii ??? Mai nou are si o alta indeletnicire preferata - sta de vorba cu o fetita !!! Se duce lina un perete unde Florin are o statie de sunet, se aseaza pe ea si zice ca vorbeste cu o fetita care e sora lui !!!! De unde o fi scos-o si pasta, nu stiu ... ceea ce este mai interesant este ca o si pupa (si da sa pupe pereteleee!!!).
Adema, felicitaaaari pentru reusita !! Dar spune cind vrea sa faca la olita, ca si pe Andrei il tinem in chilotei, dar il punem noi din timp in timp, ca singur nu cere !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

roxanaz, m-ai omorat cu faza cu suzi!
alice, spune cand face pipi, dar cand pregateste altceva...spune "Mami supalata lau", adica pregateste terenul. Si atunci trebuie olita imediat! Asta ca sa nu mai fie mami "supalata"

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Adema...eu nu plec in nici o vacanta (din pacate ) ... ceea ce apare bolduit in mesajul meu anterior e ceea ce a scris Gabi (Leeloo) intr-un mesaj din ianuarie 2006 ... si uite ca dorinta (vacanta in Caraibe) i s-a indeplinit anul asta ...
Felicitari pt. reusita cu pampersul ... Asteptam poze cu catelusul si Codrut...

Olivia ... am uitat sa-ti raspund... Cu scoala gata, am terminat ...deocamdata ...La servici ...e bine ... Singura problema e ca plecam dimineata la 8 (lucrez impreuna cu tati la aceeasi firma) si ne intoarcem seara dupa 7 ... Copiii ne simt lipsa, acasa nu prea mai avem timp de nimic... tot timpul apare cate ceva de rezolvat...sunt tot timpul pe fuga... Si ce ma ingrijoreaza mai mult e ca de la toamna, cand va incepe Feli scoala, va trebui sa ne ocupam si de teme ... iar in conditiile actualului program nu stiu cum vom proceda... Sper sa nu fiu nevoita sa intru iar in randul casnicelor

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Revin, ca au mai aparut mesaje intre timp si nu ma pot abtine ... Bey, sunt bestiali toti trei cu fazele astea: Pat cu suzi obosita, Andrei care vorbeste cu "surioara" lui (Alice, mai stii, poate are vreo premonitie ) si Codrut cu mami "supalata lau"

Roxi...coronita cu pricina, ca de fapt si papuceii, sunt accesorii (pt. copii) de la diverse papusi Barbie... Nu stiu daca Feli a mai slabit, dar se lungeste vizibil ... si la cum mananca ... nu e de mirare...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

ALICE, durere faza cu sora lui! Matei a gasit pe strada o minge mica, mica, mai degraba o bila transparenta si zice aia e sora lui, o plimba cu masinile, o pune sa faca nani!
ROXI, Pat vrea suzeta numai la nani? Tare-s scumpi cand ii vezi ca au accese de tandrete cu diverse obiecte ale lor!
La doctor merg maine la 5 dar sigur ajung acasa pe la 8, ca de obicei se decaleaza programul. Asta e, macar am incredere ddeplina in dr.
ADEMA, hai nu mai fi "supalata lau" ca-i mic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Saliu gagici!

noi tot acasa si sapt asta, luni cand am fost la dra mi-a zis s-o mai tin o saptamana, ca e slabita dupa varicela si sa nu ia vreo raceala, viroza ...bineinteles ca moazta s-a bucurat, cred ca s-a cam invatat acasa, nasol pentru noi!

multam de urati dna Papadiqa & dna Pasarica !
Papa, frumos peisaj la voi, vaz ca incet incet vine si pe la noi iarna, astazi a batut vantul destul de tare si a plouat!

Alice, hehehhe ce tare e Andrei cu metroul, poate va face sa dormiti pe acolo, cand eram eu mai mica aveam niste cunostinte cu un baietel de varsta motzilor si l-au dus la strabunici la tzara pentru o perioada mai lunga, atat de incantat a fost de vaca incat acolo ( in grajd) vroia sa doarma, sa se joace si sa manance ...iar strabunicii nu prea aveau nimic impotriva, ca doar era alintatu' familiei

Noricel, l-am vazut pe frumusel cu sora lui, copii frumosi mai ai, sa-ti traiasca, si moatza e mamaligara, ar manca cu orice, iar cand nu sint pe faza mananca mamaliga goala, fura de la bucatarie

Caro, si printesele tale sint ca doua printese de frumoase, Felicia e o domnisoara, iar Alesia ...scumpa foc, imi place parul ei, din poze arata f des si negru negru, asa e?

Ema, ma bucur ca si-a revenit Codrut, s-o tineti tot asa, cu obiceiuri bune!

Roxi, deci viezurele are mare grija de suzi, i-o faceti zestre cand s-o insura, eu i-am pastrat-o pe a moaztei, cand o fi mai mare ii arat cauciucul fermecat!

Dana, mai dar Ric va fi cel mai tare, nu cred ca are cum sa-l egaleze cineva, 2 gradinite , e f bine ca-i place, as putea sa zic ca-i unicat daca s-a adaptat el asa repede si bine, de obicei copii plang cateva zile la inceput, sau chiar 3 sapt ...asa a plans moatza

Robi, spor la cautat gradinita, multi pitici vor intra anul asta in campu' muncii ...tie, bafta multa la dr, sa fie totul bine ...cu funditza!

Marcela, cred ca Lia a fost cea mai castigata cu alergatul prin parc, mai bine decat sa se uite la ulati

Monicule, vaz ca te apuca dintzosii cand ti-e lumea mai draga ... sa treaca! Io te-am visat gravidoasa, si cand erai gravidoasa cu Maria te-am visat ...ce-o insemna!

Andreea, distractie placuta in Florida ...chiar daca nu vei avea o companie prea placuta!

Gabi, in ce zona va faceti casutza?

Eloise, bine ati venit in gasca, am vazut pozele, tare dulce printesa!

discutati despre mancaruri pt pitici ...moatza e fan peste, asa ca ieri am vrut, n-am vrut, am fost cu ea in metro si am luat, cred ca sapt asta numai peste ii dau , aseara nu stiu ce a fost cu mine, dar am bucatarit la greu, am facut supa cu galuste, peste cu mamaliga si snitele de manzat, iar astazi vreau sa fac paste, cred ca se minuneaza al meu sot, dar la mine e pe fond nervos, fiindu-mi programul dat peste cap la cabinet (din cauza de stat acasa cu vizigoata) trebuie sa gasesc un refugiu, asa ma descarc ...si ca atare: gatesc, spal, calc, fac curat, avand si neuronii odihniti mi-am facut un plan pentru 2008: ma las de fumat pentru ca deja se vad ridurile, simt ca am pielea imbatranita si ii facem Andreei un fratior sau o surioara!
cine mai vrea sa se inscrie pe lista de gravi pentru anul viitor???
mai vroiam sa zic ceva ...aaa da, Andreea a primit o gentuza de ziua mea , f frumoasa ...de atunci doarme cu ea la gat, mananca cu ea la gat, ma distreaza teribil, si i-am bagat acolo un strugurel, s-o vedeti cum face, artista de cinema cum se rujeaza de 100 de ori pe zi

m-am intins, am dormit si eu la pranz, sint fresh si d'aia am energie!

PS: v-am zis de rezolvarea minune cu somnul, de cand are patutul la noi in camera, doarme noaptea neintoarsa, nici apa nu-i mai trebuie, de unde inainte morfolea toata noaptea cana cu apa, iar la pranz doarme vreo 3 ore, acum pot sa zic ...sintem si noi oameni normali!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

stiam io, mai era ceva: si moatza intreaba tot timpul "de ce????", ma terorizeaza, nici un raspuns nu e suficient de explicit si urmeaza un sir de "de ce-uri"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elodie spune:

quote:
Originally posted by kro

Hihihi... stiam ca o sa va placa citatul ... Acum astept reacta Gabrielei ...

Elodie ... bine ati venit ... Am inteles eu bine, esti cu bb2 la purtator ? ... Cand facem galerie si pentru tine (adica, cand ai DTP-ul?)... De povestit poti sa ne povestesti orice vrei tu ... Uite, pentru inceput poti sa ne spui ce ii place micutei tale ... Eu, din ce am vazut pe siteul vostru cred ca are preocupari asemanatoare cu piscotica mea: si ea danseaza toata ziua (cica face balet ) si se maimutareste cu coronite, papucei cu toc si alte alea ...

POZE

Ne place forte mult dansul si muzica.E inebunita.Cat e ziulica de mamre,danseaza si canta.E un copil plin de energie.Stie sa numere de la unu pana la 10,in romana,franceza si engleza.Adora Animalele,in special cainii si pisicutele.E inbunita.Am zis ca de ziua ei de 3 anisori sa-i cumpar un catelusi.Pisicuta nu pot,finca sotul meu e alergic la pisiciE o mare iubareata.Ne pupam toata ziua.E foarte miloasa.De exemplu dac observa ea ca am o mica bubita,pe mana,pe fata,uriunde se poate vedea,vine si pupa acolo si spune,"te dore"bissous,adica pupici).Vorbeste si romana si franceza,putin engleza,avand in vedere ca soacra mea e profesoara de engleza,si cand mergem la ea,profita,si vorbeste cu ea in engleza.Tocmai bineCam atat deocamdata.puteti citi mai multe in jurnalul ei de pe site

Nu iubita,dincontra sunt suparata ca bb2 nu vrea sa mai vina odata
Va multumesc din inima ,pt primirea caldurosa.De si ma-m inscris mai de mult.Deabea acum voi avea mai mult timp sa stau la taclale cu voi

http://www.totsites.com/tot/elodie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna seara

n-am nascut!

Ieri am fost putin cam speriata ca in urma unor analize mi-a iesit prezent streptococul hemolitic(asa cum v-a zis si Monica)...dupa citit pe net pana mi-au iesit ochii si dat telefoane la prieteni mai m-am linistit...iau oxacilina pana sambata cand ma voi duce la spital.

Am montat si patutul lui Liviu...Andreea a stat tot timpul printre noi, cum am pus salteaua s-a instalat in el...presimt c-o sa fie greu.Ii tot explic ca e patutul lui bb, ca acum are voie dar cand o sa vina bb acasa tr. el sa stea in patut...teoria o intelege, sa vedem practica.

pupulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elodie spune:

Inca ceva.Povestea ei preferata este "Cenusareasa"Ii plac papusile BARBIE.Din categoria jucarii de plusi,cel mai mult adora URSULETIAdora se se dea in carusel.Noi mereu mergem sa ne damCam atat deocamdata;AAAAAAAAAA,inca ceva foarte important.Plcerea ei,sa se joce cu portofelu meu,cand cu al sotului.Cand ilprinde in mana e jale.Scote tot din el.Sti ea ca,cu banii pot sa-i cumpar ciocolata.Cand o prind cu portofelu,scote o moneda,sa-u o hartie de 5 sau 10 euro,si spune "Mama,coia"Adica mama ciocolata"

http://www.totsites.com/tot/elodie

Mergi la inceput