Zodia Gemenelor (14)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Aurora, e bine sa iti impui punctul tau de vedere, caci nu poate sa iti controleze sau sa iti reproseze mereu tot ceea ce vor ei...

Pentru a se ajunge la un echilibru familial trebuie sa puneti diplomatia in cui si sa luati o atitudine sincera, directa.

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Este posibil sa ai probleme cu strainatatea. Incearca sa eviti conflictele cu colegii sau cu angajatii. Tensiunea va fi destul de stresanta. Fii atent la ce mananci daca nu vrei sa ai probleme cu stomacul.

Va imbratisez cu drag!
Na-m mai dat de mult pe aici... iertati-ma!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Zuzilici - ZisaCami - Miag - Tzuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
fetelor, va doresc o zi frumoasa si un wek linistit
va pup pe toate
tzuni

Mergi la inceput

Cea mai mare provocare a zilei de azi este comunicarea. Vei intalni mai multe persoane care au un mod total diferit de a vedea realitatea, de a aprecia semnificatia si valoarea unor evenimente. Va trebui sa explici clar ce intelegi prin anumite cuvinte si expresii.

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Fetelor ,ieri am ascultat-o pe Urania si nu prea mi-a convenit ce ne-a zis despre noi gemenele .Cica o parte din noi vrem sa aratam mai mult decat stim (adica vrem sa facem pe sefele dar nu suntem) ,vom avea beneficii in urma acestui comportament dar pe termen scurt (4 saptamani) si apoi cei din jur isi vor da seama de adevarata noastra fata . Om fi noi gemenele de natura duala dar nici chiar asa .
Poate vine cineva cu un horoscop mai agreabil (de parca acesta e cum vrem noi ) sa ma mai inseninez putin .

poze1
poza2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

HOROSCOPUL ZILEI

Aveati programat un plan cu persoana iubita, dar lucrurile nu ies asa cum ati dorit. Ori partenerul nu mai vine la īntālnire, ori dv. sunteti cel care e obligat sa īntārzie, ceea ce raceste oarecum relatia de cuplu. Se resimte o distantare, o lipsa de comunicare greu de depasit, pentru ca fiecare asteapta de la celalalt mai multa atentie. Īncercati sa oferiti mai multe gesturi de afectiune celuilalt, daca vreti sa vi se raspunda la fel.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Horoscopul zilei

Timpul trece lent, cānd ati dori sa ajungeti mai repede la un anumit punct al planurilor dv. Īnca mai aveti parte de amānari, refuzuri, ce prelungesc perioada de asteptare pāna la scopul propus.

Va doresc o duminica cat mai placuta

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Luna, horoscopul asta mi se potriveste mie.Eu am gasit altceva:

Vizite Cei care stau acasa precis vor primi in vizita o persoana foarte serioasa si puternica din toate punctele de vedere. Ceilalti nu au stare si se decid sa faca vizite in fiecare zi altui prieten ori altei rude.

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Azi s-a potrivit horoscopul Doinei,am planificate vizite pe care le primesc si dupa amiaza sunt invitata in vizita .Sper sa nu refuze sotul meu mai ales ca el azi munceste.

poze1
poza2

Mergi la inceput

Aurora, eu as dori sa se implineasc horoscopul meu, sa vina in vizita o persoana serioasa si puternica, de cand astpt...dar e doar un horocop...

Redati-mi viata!

Mergi la inceput