Zodia Gemenelor (14)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

doina, multumim de horoscop
un horoscop pe wek aveti?
o zi frumoasa tuturor si un wek placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Multam' de primiri! Horoscopul parca l-ar fi conceput special pt mine! Chiar astept niste evenimente importante in viata profesionala (si, sper, de bun augur!) acum pana intru in postnatal.

Rebiana 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

[quote]Originally posted by olim
un horoscop pe wek aveti?

Da.

HOROSCOP DE WEEK-END

Micile dispute cu cei mai tineri nasc stari emotionale negative, cum ar fi crize de lacrimi, de isterie sau de panica. Va încearca un fel de trac înaintea unei întâlniri, de la care nu asteptati nimic bun, decât critici sau neîntelegeri. Intuitia va anunta ca discutia cu un prieten nu se va mentine pe un nivel pasnic, oricât ati încerca, pentru ca dialogul este prea agresiv.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Esti din ce in ce mai interesat de o schimbare majora in caminul tau si acum ai ocazia sa o faci. Primesti aprobarea celor din familie cu privire la planurile tale. Vei dori sa scapi de rutina care ti se pare de-a dreptul dezagreabila, ineficienta si maladiva

Va doresc un wekend cat mai placut!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Ce liniste in zona!
Un week-end placut si din partea mea!

Mergi la inceput

Multumim Luna!si tie un weekend placut!

Nu prea ai cu ce sa te lauzi cand vine vorba de sanatatea ta. Tragi de tine in toate directiile, dar fara nici un spor. Ar fi mult mai bine daca te-ai supune unui program ordonat. Ar fi bine azi sa te feresti de starile de agitatie care te-ar putea afecta. Nu te suprasolicita si profita de timpul liber pentru a te relaxa

Va pup pe toate!Am facut cafeluta!Va invit!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

DOINA BITA ,HOROSCOPUL TAU de pe 10 mi s-a potrivit manusa ,de abia azi l-am vazut .Intradevar ieri s-a discutat ceva important legat de familia mea (legat de mostenire si vanzare cumparare ).A trebuit sa iau o hotarare care ma va afecta poate nu acum ci peste 10-15 ani.Dupa amiaza am expus un plan pe termen scurt (anul 2007)sotului meu cu care acesta a fost de acord dar cu oarece amendamente(adica nu am pus ca prioritate 0 , cumpararea de barca pentru el si aici am avut discutii caci eu nu am considerat acest lucru o prioritate ).

poze1
poza2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by doinabita

Nu prea ai cu ce sa te lauzi cand vine vorba de sanatatea ta.

Chiar ca nu am cu ce sa ma laud,schiopatez,am dureri,vai de capul meu.Mai bine citeam horoscopul mai devreme,poate scapam...
Eu am reusit sa ma impiedic si sa imi lovesc foarte degetul mare de la picior si implicit sa imi rup o parte din unghie.
Sper ca nu ati trecut niciodata prin asa ceva-e superdureros.
Eu am avut o asemenea experienta deci stiu ce ma asteapta,bine ca aici e cald si pot umbla in sandale.

Mergi la inceput

Luna, eu am patit ...am tras din asta o groaza de timp...sper sa se vinece repede, caci doare rau de tot...
Promptitudinea de care da#355;i dovad#259; ast#259;zi v-ar putea scuti de problemele care se prev#259;d acas#259;. Aten#355;ie, totu#351;i, c#259; posesivitatea în dra­goste v#259; poate aduce repro#351;uri din partea persoanei la care #355;ine#355;i. Dac#259; anumite lucruri nu merg bine, trebuie s#259; #351;ti#355;i c#259; lucrul acesta se datoreaz#259; unui prieten care v#259; în­curc#259;.
Va pup pe toate!O zi cat mai buna va doresc!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Doina, imi pare rau ca ai trecut si tu prin asa ceva,chiar ca nu e o chestie asa usoara,de asta am fost ieri asa suparata.
De ieri pana azi m-am obisnuit cu ideea,si sper sa imi revin cat mai repede.
Vad ca de cateva zile suntem active doar noi doua,sper ca nu ne-au uitat fetele sau mai rau s-au plictisit de predictiile horoscoapelor.
O saptamana cat mai buna la toata lumea.

Mergi la inceput