Nastere la Cantacuzino

Nastere la Cantacuzino | Autor: xelanoimis

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor,
as vrea parerea voastra legata de nasterea la spitalul Cantacuzino.
Este ok, cum sunt conditiile, care e atmosfera?
Recunosc ca am cautat putin pe forum si deocamdata am gasit 1 parere pro si 2 contra, asa ca ma aflu intr-o oarecare dilema...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

buna,

vezi ca sunt multe subiecte despre Cantacuzino, ca de exemplu:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56122&SearchTerms=nastere,la

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76515&SearchTerms=cantacuzino

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28940&SearchTerms=cantacuzino

sper ca ti-am fost de folos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xelanoimis spune:

Merci mult pentru linkuri.
Le-am citit cu atentie, dar n-am gasit numele dr. Anghel, la care am fost trimisa. A fost cineva la dansa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Asta am gasit despre dr. de care intrebai:
Dna. dr. Georgiana Anghel - Cantacuzino

Liste medici ginecologi/obstetricieni (4)

Buna!

Despre spital... au am nascut acolo in oct. 2004. A fost bine... curat, asistentele sunt ok (am inteles ca s-au mai linistit si cele de la copii, care erau f. nesimtite).
Urmeaza sa nasc iar acolo, la sf. lui februarie (sper) si atunci o sa stiu mai multe.

Eliana & (30 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

.

Mergi la inceput

Gabriela, sa va traiasca fetita.

o intrebare, de curiozitate: cum sunt asistentele de la copii?
tot asa acre sunt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

eu una nu am avut probleme.ba chiar am remarcat o asistenta foarte grijulie si amabila si care nici nu a acceptat in ruptul capului sa primeasca ceva de la mine.mergeam sa cer complectare ori de cate ori doream ,tot timpul ne ziceau sa mergem sa cerem daca e nevoie.pacat doar ca au biberoanele acelea ca dupa razboi,dar daca ai biberon de acasa si solutie de sterilizat il poti folosi.nu mi-a cerut nimeni nimic de la obraz.faza cu vandutul hainutelor mai persista dar nu au fost insistente,o singura data a venit o doamna si a intrebat daca ne intereseaza,am spus "nu,multumesc,am de toate pentru inca 6 luni" si atat.cand o lasam la salon noaptea le dadeam 2-3 pampersi si cotizam ceva,dar asta fiindca vroiam eu sa ma simt impacata ca o las acolo si sa stiu ca e bine.ele nu au cerut pampersi in plus sau bani,am dat eu ca am considerat ca e mai bine.asistenta sefa de la NN a venit a treia zi in salon,am stat de vorba ,am intrebat-o de gaurele pt micuta si mi-a spus ce si cum si cat costa .fata de mine a fost ok,nu stiu...
s-au mai schimbat nitel lucrurile se pare!

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati *

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank"> filmulete cu fetita mica in burtica

Mergi la inceput

ma bucur sa aud ca lucrurile s-au mai schimbat in bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruscka spune:

Eu am nascut in 2002 si am stat trei luni in spital.
Mie mi s-a parut totul ok atunci, nu stiu acum cum mai e.
Dar eu am fost multumita de conditiile din spital.
Dar si personalul este ok, eu va spun din prisma unui exil destul de lung in spital.
Iar Dr.Craciun si Dr.Ciurea de la neonatologie erau foarte buni si sufletisti.
Erau copii abandonati, iar dr.Craciun (caruia pe vremea aia i se spunea "tatuca")vorbea cu fiecare in parte la fel.

Andruscka

http://photos.yahoo.com/ph/pompipetre/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaghe spune:

buna sint gabriela , eu am nascut cu dc.Anghel, dar acum 10 ani , nu stiu cit te ajuta asta, o doctorita buna, devotata, a avenit la nasterea baietelelui meu in dimineata de 26 dec, am o parere f. buna despre ea dar nu despre maternitatea cantacuzino, conditiile de acolo, au fost jalnice, eu am cunoscut-o la policlinica vitan . Nu am mai tinut de mult leg. cu ea, incearca acolo, eu am fost multumita cu ea, Andrei al meu a cintarit 4,500gr. asa cum spune o sa am un baietel mare. succes.gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Si eu am nascut la Cantacuzino in anul 2003 si am fost multumita de absolut tot, mai ales de dr. Ciurea de la Neonato. Chiar am surprins-o vorbind cu copilasii de la prematuri de parca erau ai ei. Alex a stat si el la prematuri si a fost f bine ingrijit. Mamicile care aveau bebeii in salon erau mereu ajutate de asistente, dr. veneau des sa ii vada. Eu chiar m-am simtit bine, copilul protejat, asa ca recomand cu caldura acest spital. Nota 10!!!!

Magda si Alex(3 ani si 6 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’

Mergi la inceput