Cumparaturi Bulgaria

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Cardul meu este de la BT si comisionul e de 1.5 RON +1% din suma retrasa, ceea ce e chiar acceptabil.

Multumesc mult, asa o sa fac. Nu ma mai complic sa schimb de nu stiu cate ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna1

Am fost la mare in Bulgaria si la intoarcere am trecut prin Russe la cumparaturi. Super preturi frate! Mai ales la alimente, chiar nu inteleg de ce diferente asa de mari la unele produse

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madairina spune:

Sunt si mai ieftine si mai bune. Si noi mai mergem sambata la Ruse.

Poze Robert
http://new.photos.yahoo.com/alexandrumadalina/album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Eu am fost la Nisipurile de aur de Pasti si m-am chinuit sa cheltui 50 euro, daca va puteti imagina, NU AVEAI PE CE. Erau si foarte putine magazinase deschise, si marfa de proasta calitate (cam ca la magazinele de la marginea Bucurestiului.....)
Pupici si bafta mai multa decat am avut eu, fetele!!!!!

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Buna!
Stie cineva cum sunt preturile la electrocasnice?Ma intereseaza un laptop.
Daca am asigurare obligatorie si rovinieta platita ce alte taxe se platesc?S-a mai discutat despre asta in paginile anterioare dar am impresia ca s-a mai schimbat cate ceva intre timp .

Mergi la inceput

Hei,nu stie nimeni nimik?

Mergi la inceput

Platesti taxa de pod la noi cand iesi 24RON, la ei vinieta pe o zi (nu stiu cat este ca noi am facut pe o luna.La intoarcere platesti taxa de pod la ei care e 6 euro.

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by catutza

Platesti taxa de pod la noi cand iesi 24RON, la ei vinieta pe o zi (nu stiu cat este ca noi am facut pe o luna.La intoarcere platesti taxa de pod la ei care e 6 euro.

Mersi!Si de preturi la electrocasnice nu stii nimik?Rovinieta care se plateste e alta decat cea platita in mod normal in tara?

Mergi la inceput

La noi nu mai platesti rovinieta ca banuiesc ca ai deja. Platesti la bulgari la intrare in tara vinieta lor, e 6 euro.

De electrocasnice nu stiu ca nu m-a interesat...dar stiu ca fratele meu vrea sa mearga sa-si ia casetofon de masina cu 50euro (cu aproximatie), spunea el ca e avantajos ca la noi ar fi mai mult.
Eu am luat pentru o cununie un set de vase de yena la 350 000lei 3 vase mari +capace.

Mergi la inceput

Cata,cand merge fratele tau?
Te rog mult spune-i sa se uite si la calculatoare si laptop-uri.....daca e pret bun vrem un laptop ,daca nu ramanem la calculator .

Mergi la inceput