Cumparaturi Bulgaria

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

La banca (edit: in Sofia) am schimbat cu 1,95leva pt un euro.Fa si tu un calcul

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Buna. Auzisem si eu ca e avantajos sa cumperi din Metro Bulgaria, dar la calculul pe care l-am facut eu (7 leva cascavalul x 1,95 euro x cat mai e euro la noi = 13 euro si). Am gresit la calcule undeva? Eu iau kg de cascaval cu 17 ron deci probabil ca gresesc eu fiindca altfel... nu inteleg cum ar fi un pret bun!

Alexandra si mami Elena
sasha - uite ce frumusica`s
colectiadepalarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Eu din cate am citit aici nu merita sa bati drumul. Bine, daca ai drum oricum cu serviciul sau turistic, da. Dar altfel sa mergi din Bucuresti pana la Ruse si sa mai dai si o taxa de pod si rovinieta si paritatea leu-euro si euro-leva... Asta doar pentru diferente mici de pret. Si aici sunt oferte la diverse produse in diverse hipermarketuri. Deci mai bine le luati prin rotatie pe ale noastre. Si de ce sa platesti tva-ul in Bulgaria, sa le marim lor PIB-ul si banii stransi la buget.
Acum daca vrei chestii de firma mult mai ieftine poti sa cauti pe okazii.ro(sper sa nu se considere reclama pt. ca nu e decat un site cu licitatii nu e firma lui taica-miu). Acolo e cam acelasi sistem ca pe ebay-ul american si poti vedea daca sunt utilizatori seriosi cu produse de calitate. Asta merge la parfumuri, haine de firma si electronice. Eu as merge mai curand in Ungaria pentru shopping.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Greiere , ai incurcat borcanele...pardon socotelile!
1euro =1,95 leva.
Deci cascavalul e 7 leva deci 3,58 euro
Eu zic ca se merita, dar se merita sa cumperi mai mult, sa mergi 2 familii.

Eu nu am ajuns inca, dar luna viitoare cand merg la mare sigur trec prin metro (asta daca ne primeste fara legitimatie, adica daca face pe o zi).

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiantudor spune:

Buna fetelor,
Sotul meu pleaca miercurea viitoare, in interes de servici, la Sofia.
Cine a mai ajuns la Sofia, poate sa imi spuna, unde sa ajunga ca sa imi aduca si mie niste lapte Milumil. E cumva Metro si in Sofia?
Va multumesc
Cu drag
Liana

http://community.webshots.com/user/TudorAnastasiaDiana
http://community.webshots.com/user/tudorrobertalexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Mersic Catutza de raspuns , eram sigura ca undeva gresesc dar chiar nu mi-am dat seama unde. Uite ca am incurcat... cascavalul :))!

Alexandra si mami Elena
sasha - uite ce frumusica`s
colectiadepalarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madairina spune:

Pe unde este mai exact zona pietonala din Ruse. Ca sa o pot localiza pe harta?

Poze Robert
http://new.photos.yahoo.com/alexandrumadalina/album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Fetele, o sa ajung in Bulgaria - Varna si ma intrebam daca are sens sa schimb lei in euro ca sa am ce schimba apoi in leva... eu ma gandeam ca mai bine plec cu cardul si retrag de la bancomat leva (e mastercard). E ok? Va rog raspundeti, e urgent. Multam!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita74 spune:

Daca ai card international este super bine,asa nu mai ai nevoie de nici un schimb.Adica tu ai lei pe card si banca iti face direct paritatea si iti da leva.Eu unde merg scot sau platesc cu card-ul este cel mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Daca poti plati cu cardul e ok, dar comisioanele de retragere la bancomatele din strainatate sunt de obicei mari.

edit: ex. mastercard raiffeisen 1% din suma retrasa + 2,5 euro

Mergi la inceput