Cumparaturi Bulgaria

Am auzit de la cineva cum ca acolo sunt mai ieftien produsele decat la noi. Aveti idee, sunt ceva haine de firma la ei cu preturi mai bune decat la noi? Ma gandeam ca daca ar fi asa un drum panaa colo nu ar strica. Dar nici sa ma duc asa fara sa stiu ceva sigur. Aveti idee de ceva?
Sa il ajutam pe Alexandru
Monica si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 ) Album Albert
Raspunsuri

lucas spune:
depinde unde te duci.
Ruse este un oras micutz, nu sunt magazine fancy si nici haine de firma. sunt cele sport de la marcile consacrate, sunt cam la 20% mai mici preturile.
daca vb. de incaltaminte, este in general facuta de ei si este foarte buna.
noi ne ducem cam de 4 ori pe an, si facem asta de 5-6 ani, in special pentru incaltamintea barbateasca. isi i-a sotzul meu cam 2-3 perechi de fiecare data. pretzul este cam de 30 euro-40 de euro ghetele. dar gasesti si 50 -60 de euro, astea sunt cam cele mai scumpe.
exista si un magazin de incaltaminte pentru italieni, acolo sunt modele misto, eu de acolo imi iau de obicei.
am mai luat crema Vichy, cam cu 30% mai ieftina de ex. eu am dat pe crema de fata de zi 400.000 lei. argintul este iar foarte ieftin si au modele misto!!!
daca vorbim de Sofia, acolo sunt magazine multe si de firma. hainele de firma nu au pretzuri foarte diferite, am gasit lucruri mai ieftine dar si mai scumpe decit la noi.
depinde ce te intereseaza. eu plec pe 3 feb pentru o sapt. la munte, daca vrei ma mai uit la pretzuri, ma voi opri iarasi in Ruse.

delsim spune:
Daca ai putea sa ne spui si noua niste magazine si cum ajungem , ar fi minunat! Socrii mei locuiesc in Giurgiu si cand o sa mergem in vizita o sa mergem si pana in Ruse.Si magazine cu produse alimentare daca stii.

anda141 spune:
Pai pe mine ma interesa daca la Ruse ( ca e mai aproape) sunt magazine cu haine in special, dar haine bune, ca stifturi sunt peste tot. Ma gandeam ca sunt magazine de renume si la preturi mai bune. Si parintii mei stau in Giurgiu, deci le-ar fi foarte aproape. Ei chiar au planuit o zi pentru a merge sa vada ce si cum. Ne-ar prtinde bine daca ne-ai spune ce magazine mai bune ca pret sunt , chiar si la produse alimentare. Eu nu se duc pentru haine de firma.
Sa il ajutam pe Alexandru
Monica si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 ) Album Albert

dana-alexia spune:
Stie careva daca exista Metro cat mai aproape de Giurgiu(Ruse sau urmatorul oras), si daca sunt acceptate legitimatiile de la noi din tara?
Am inteles ca exista anumite probleme in parcarile de acolo, cum ca s-ar sparge masinile, stiti ceva in acest caz, este adevarat sau sunt numai vorbe?
DANA & ALEXIA (12.06.2005)

NinaR spune:
Daca merg intr-o sambata la Russe, magazinele sunt deschise cam pana la ce ora? Multumesc
Nina

lucas spune:
sa le luam pe rind:
1. Metro exista foarte aproape de Ruse de la granita o iei pe drumul spre Varna
2.parcarile, noua nu ni s-a intimplat niciodata pina acum, dar te duci in parcari platite. In Ruse in centru este o parcare de acest gen, chiar apropae de stradutza cu magazine, un fel de Lipscani, este numai pietonal. parcarea este linga Hotel DUNAV cel mare din Ruse.daca o lasati acolo este ok, o sa vedeti cam ce masini sunt parcate acolo, bulgaresti de altfel.
3.nu sunt magazine de renume, si repet nu sunt fancy, sunt micutze, depinde ce haine vrei? magazinele sunt de-a lungul strazii foarte aproape de parcare. incerc sa va explic. sunteti in parcare la HOTEL DUNAV, daca va uitati in fatza vedeti un parc. cum iesiti din parcare pe coltz e un magazin de incaltaminte, mergeti dreapta pe linga el si de acolo vedeti strada este la 10 m de parcare e imposibil sa nu o vedeti. pe ea va duceti stinga, dreapta (ca punct de reper parcul) pina la capat. si veti vedea magazinele.nu e mare greutate sa gasiti. sunt de incaltaminte de imbracaminte, etc. pretzurile ti-am zis la incaltaminte. la alimentar crede-ma nu mai tin minte pe dinafara. acum cu mincarea de prinz: va sfatuiesc sa mincati la DUNAV, pentru ca altfel imi este greu sa va explic printre stradutze.
de fiecare data cind ma duc la RUSE beau o cafea, se numeste: vienscu (am scris exact cum se spune), este foarte buna cu frisca, ciocolata. pe strada principala o sa gasiti cafenele.dar si kebab sau pizza. o cafea este cam o leva, deci o,5 euro.
4. magazine alimentare: Metro sau un fel de bacanii, una vei gasi pe o strada laterala foarte aproape de parcarea de la DUNAV.
nici nu stiu ce sa va mai spun.
acum sunt reduceri: de aceea plecam si pe 3 feb. vreau pantofi si pentru mine si pentru sotz.

lucas spune:
am uitat:
1. cardul de metro nu este bun dar iti face pe loc unul de o zi
2. simbata mag. sunt deschise pina la 16.00-17.00

angelapriboi spune:
Daca nu aveti legitimatie de Metro Romania nu va mai primeste.Am fost vineri seara acolo pe 19 ian si noroc ca noi avem firma in Bulgaria ca altfel nu ne primeau.Nu se mai fac legitimatii pentru o zi.
In Sofia magazinele de firma sunt la fel de scumpe ca si la Bucuresti.
La mancare va spun sincer ca se merita sa cumparati pentru ca este mai ieftin.Ma refer la ulei,zahar,cascaval etc.
Dar daca pui si banii de benzina si taxele de pod nu stiu cat de convenabil este.
Eu locuiesc in Sofia,asa ca daca mai aveti si alte intrebari pot sa va trimit cateva preturi ca sa aveti ce compara.

monalac spune:
eu locuiesc in giurgiu si chiar sambata am fost la ruse.am fost la metro si la kaufland si n am cumparat mare lucru,decat vreo 4 cutii cu lapte praf nestle junior,care e cu 80mii mai ieftin ca la noi,adica 130mii fata de 215mii,cat e in giurgiu.cerealele praf de la nestle,sunt 60mii cutia,fata de 120,130 si chiar mai scumpe la giurgiu.un scaunel de masa pt copil e 800mii,am vazut biberoane la 50mii,eu i am luat crisului meu o casuta gen cort pe care am dat 320mii.e f incantat.in metro,fructele sunt mai scumpe decat la noi,insa in kaufland erau ieftine.sticlele de j walker,ballantines,sunt cam 350mii,iar la noi in magazin sunt 800 sau chiar 1 milion.in kaufland am vazut salopetele din bumbac pt nou nascuti cu 60mii.pampersii,in schimb,erau cu vreo 20 de mii mai scumpi ca la noi.noi am facut legitimatie de o zi la metro si n au fost probleme,iar leva poti schimba chiar in metro,tb doar sa ai euro.taxele costa in total vreo 600mii,deci daca mergeti 2 familii si impartiti banii,nu dati chiar asa mult.peste drum de kaufland e un fel de bazar,care se numeste yalta si in care am inteles ca gasesti haine f ieftine si frumoase.din pacate,sambata era inchis.orasul e mare,am inteles ca e al doilea sau al treilea oras ca marime din bulgaria,insa mi s a parut un oras saracacios si murdar.sa aveti grija sa aveti foaia aceea cu cartea verde,ca altfel va intoarce de la vama.daca mai vreti sa ma intrebati ceva,va raspund cu mare placere.