gradinita sect. 6 Militari

gradinita sect. 6 Militari | Autor: teresa

Link direct la acest mesaj

Ne-am mutat din octombrie in Militari (Gorjului) si nu am gasit loc decat la cresa nr.13, Apusului. Problema este ca Matei a facut 3 ani in oct. si este categoric prea mare pentru cresa, mai ales ca in grupa lui sunt copii care nu au implinit inca 2 ani. Vreau sa-i gasesc o gradinita inca de pe acum, dar se pare ca este imposibil. Nu sunt locuri (oficial), si din cate am auzit se plateste intre 3-5 milioane pentru un loc. Chiar asa sa fie peste tot? Poate ma ajutati cu ceva informatii, treaba este destul de urgenta, pentru ca am probleme cu el acolo la cresa, loveste copiii mai mici si se plictiseste din lipsa de activitati potrivite varstei lui. Am ajuns chiar si la psiholog care intr-adevar mi-a recomandat sa-l dau la gradinita cat mai repede. Toate cele bune.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teresa spune:

Chiar nu stie nimeni situatia gradinitelor din Militari? Mi se rupe inima in fiecare dimineata cand il duc la cresa. Il duc ultimul, il iau primul, dar nu e suficient. Are nevoie de copii de varsta lui, iar cu rata la banca nu ne putem permite o gradinita particulara. Va rog mult, poate stiti ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Teresa ,noi stam la Apusului si avem baietelul la gradinita 250 de la teatrul masca.Tu vrei gradinita de stat?E aproape imposibil sa ii dai in aceasta perioada a anului.Nu cred ca il va primi cineva pana la toamna.
Stiu o gradinita particulara ieftina dar acolo sunt ceva bile negre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teresa spune:

Irinuca, multumesc mult pentru raspuns. Vad si eu ca este imposibil sa-i gasesc loc acum. Intrebarea mea este in ce conditii ti-ai inscris copilul la gradinita, ca am auzit ca poti ramane pe-afara chiar daca te duci din primavara...Dai ceva, insisti, stai noaptea la coada, cam care e situatia? Gradinita de la Apusului e ideala pentru noi. Multumesc inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Buna Teresa,
Eu locuiesc la Apusului, iar copilul meu este deja inscris la o gradi de stat, cea de vis-a-vis de Politehnica, langa Centrul medical Doris, acum nu se fac inscrieri, data pentru la toamna este la 1 Iunie, noi ne-am inscris in Iunie 2006 iar in toamna am inceput gradinita; acum este cam tarziu sa-ti inscrii copilul la o gradi de stat, dar poti incerca la una particulara care ti-l poate lua de cand hotarasti tu.
Este una chiar la Piata Gorjului se numeste MAGIC LAND, nu prea stiu multe despre ea, dar sper sa ajung maine prin zona si sa-ti i-au un nr. de telefon.
Daca esti interesata de aceasta gradinita iti pot da detalii unde anume este locatia.

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Sa inteleg ca inscrierile pt toamna se fac abia in iunie? Atunci de ce unele gradinite spun ca nu mai au locuri disponibile?

Mergi la inceput

Cel putin gradinita 274, la care suntem noi acum, face inscrieri abia la 1 IUNIE, este cea vis-a-vis de Politehnica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Gradinita 274 e cea de la Apaca?

Mergi la inceput

Da, de langa Centrul medical DORIS.
Succes!

Mergi la inceput