Dr. Razvan Mateescu - Spital Elias
Raspunsuri - Pagina 2

bufi spune:
Eu revin la acest subiect, in ideea in care nu am ajuns la Mateescu,dar saptamana asta voi ajunge sigur la el la cabinet.
Cabinetul se numeste SC GAMAT SRL.
Ce am mai aflat este ca asistenta dr la cabinet este una din asistentele sefe de la spital Elias,nu stiu ce sectie...
Stie cineva unde este localizat?
Bufi

bufi spune:
Fetelor am ajuns ieri la Mateescu, la el la cabinet.
Foarte dragut si nu mi-a vorbit urat, doar ca spune lucrurilor pe nume, asta nu-i o problema...
Eu nu sunt gravida, dar am ceva probleme, pe care le-am discutat cu el si exact cum ma asteptam sa-mi spuna, nu am decat sa raman insarcinata si apoi o sa stea de vorba cu mine.
Mi-a facut un control si acum nu am de facut decat sa ma pun pe treaba.Sunt bine!!!
Am fost recomandata de catre o asistenta din Elias, dar de la o alta sectie si ca intotdeauna, in Romania, "pilele" merg cel mai bine...
Daca voi credeti ca mai aveti sa-mi spuneti ceva despre el, cu mare bucurie...
Bufi

Iyoana spune:
Bufi, ma bucur ca esti bine, dar verdictul "nu am decat sa raman insarcinata si apoi o sa stea de vorba cu mine", mie nu mi se pare chiar linistitor! Acum depinde daca tu incerci de multa vreme sa faci copii sau nu...
Nu vreau sub nici o forma sa te descurajez sau sa te indrum eu spre vreun doctor, dar mie mi se pare mult mai linistitor cand medicul meu imi propune un "plan de bataie" serios si coerent care sa ma ajute sa raman insarcinata. Ca, daca mai astept eu mult sa se faca sincronizarile cum trebuie pe "acolo", ma apuca cel putin Craciunul...
Oricum ar fi, eu iti doresc numai bine sa dea Dumnezeu sa ramai graviduta fara prea mult ajutor din partea medicilor!
Numai bine!
iyoana

adima spune:
Hello
Dragele mele vreau sa va spun ca am nascut acum 9 luni cu doctorul Mateescu prin cezariana. Dupa cum s-a mai spus este destul de dur, nu sta la discutii inutile cu tine; eu am auzit numai de bine despre el si am mers cu toata increderea la el. In fiecare luna mergeam la cabinetul particular unde e destul de scumputz,are acolo si un ecograf. De fiecare data imi facea controlul de rigoare, ecografia si pe urma ma dadea afara pe usa nu statea sa discutam despre ce creme antivergeturi pot folosi in timpul sarcinii sau alte prostii de genul asta . Nu mi-a vorbit niciodata vulgar dar nici nu m-a periat prea tare. Nu este adeptul nasterii cu epidurala cel putin din cate mi-am dat eu seama . Daca vreti sa stiti ceva anume va stau la dispozitie.

bufi spune:
Adima eu as vrea mai multe detalii despre el, sarcina ta, monitorizare, nastere.
Te-a monitorizat de la inceput, de cum ai aflat ca esti gravida?
Ai fost la el si inainte sa ramai? Te-a trimis sa faci ceva analize?
Mi-ar placea sa stiu tot ce poti spui.
Multumesc!
Bufi

oanam_bz spune:
Urmeaza sa nasc peste cateva zile, asa ca m-am hotarat sa impartasesc si altora, pentru a-i avertiza, experienta neplacuta pe care am avut-o cu acest Dr. pe nume Mateescu Razvan de la Spitalul Elias:
Sotul meu venind cu mine la toate controalele pe care le-am facut a gasit un nume f potrivit pentru infatisarea si comportamentul acestuui "doctor": MARLANU'
Am venit la cabinetul particular unde, desi se fac programari, nu se tine cont de ele, cand eram insarcinata in luna a treia. Avand in vedere ca am ramas insarcinata dupa trei ani de asteptari si ca la inceputul sarcinii am avut o sangerare care m-a speriat, am venit la acest "pom laudat". Dezamagirile au fost f mari inca de la prima vizita, cand mi s-a facut un control sumar, nu am fost lasata sa intreb nimic si nu mi s-a facut nici o recomandare. Cand am indraznit sa intreb daca bebele este bine raspunsul a fost: "Nu ma mai bate la cap!" si, ca si cum asta nu ar fi fost de ajuns, afland ca sunt din Buzau, mi-a cerur sa-i aduc data viitoare ceapa, babic si covrigi de Buzau, in conditiile in care o consultatie era 150 ron. Am plecat total derutati fara sa intelegem ce trebuie sa facem in continuare. Am hotarat sa venim si la urmatoarea vizita programata in speranta ca explicatiile vor veni pe parcurs si ca este un medic bun dar care nu stie sa se faca inteles.
Mirarea mea cea mai mare a fost ca nu mi-a dat sa fac nici o analiza si, impreuna cu sotul, am hotarat sa facem cateva analize uzuale recomandate de medicul de familie.
Revenind luna urmatoare la MARLANU' i-am aratat analizele si l-am intrebat daca mai trebuie facute si altele. Cu nonsalanta a zis ca trebuia sa mi le recomande de data trecuta(nu are nici un fel de evidenta scriptica sau de alt fel in legatura cu istoricul pacientilor sai) dar ca a uitat. Consider aceasta "uitare" o greseala f mare care nu poate fi trecuta cu vederea. Faptul ca am descoperit ulterior ca sunt purtatoare a virusului hepatitei B m-a facut sa am o gramada de temeri si sa-mi reprosez ca mi-am pierdut timpul cu acest nenorocit. In alta ordine de idei, i-am adus MARLANU-lui ce mi-a cerut, mai putin covrigii de Buzau, motiv pentru care s-a enervat f evident si a refuzat nepoliticos sa primeasca ce i-am adus. Am reusit sa-l intrebam care este sexul copilului si nu am inteles nimic intrucat la prima vizita ne-a spus ca il cheama ROMICA iar la cea de-a doua ne-a spus ca o cheama ROMICA "Ce, tu nu stii cum arata pasarica?".
Intregul lui comportament este nepotrivit meseriei de medic, care trebuie sa dea indicatii pe parcursul acestei perioade deosebite in viata unor parinti. El s-a aratat f plictisit, a vorbit "in gluma", fara sa se inteleaga nimic din ce zice, mai mult, chiar a reusit sa jigneasca ("Se vede ca esti somera!", "Dar ce, barbac'tu se pricepe cumva de vrea sa intre?", "Ti-am zis sa taci!" ...). Observ ca nu am reusit sa redau exact experienta pe care am avut-o, suferinta si frustrarile pe care acest "om" mi le-a provocat. Am speranta ca v-ati facut insa macar o idee despre acest MARLAN. Sunt sigura ca urmarile neprofesionalismului lui ar fi putut fi grave. In cazul meu, am avut noroc sa ajung la d-na dr.Corina Grigoriu, de la Spitalul Municipal, care stie sa ofere sfaturi medicale utile precum si suport moral.
Feriti-va de MARLANU'!

psj spune:
sper ca nu nasti tot cu el.
sunt atatia medici pe lumea asta, a 3-a oara nu cred ca mai calcam la el :(.
scuze, acum am vazut ca ai scapat de el.

elenaiordan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bufi De ce nu vorbeste nimeni si despre acest dr? Nu are grija de nici una dintre noi, nu a nascut nimeni cu el... Eu vreau sa fac un bebe anul asta si sunt in cautari de doctori, toata lumea bate toba cu dr Daniel Tutunaru, dar Mateescu ce are... Eu am ceva recomandari ca Mateescu este super ok, si nu atatea lucruri bune de Tutunaru...parerile sunt impartite Bufi |
Este unul dintre cei mai buni doctori ginecologi. Sunt pacienta lui de mai bine de 10 ani, cu extrauterina, nastere, cezariana si dupa multe alte incercari si histerectomie totala. In primul rand trebuie sa ai un grad de inteligenta sa-i intelegi glumele. Pe mine ma distreaza nespus de mult. Cu toata boala mea plec de la el bine dispusa. Ma bucur ca isi selectioneaza pacientii, cui ii convine cand intri intre picioarele unei femei sa miroasa urat sau mai stiu eu ce. Cat timp am petrecut prin spitalul ala nu am auzit ca vreuna din pacientele lui sa fie nemultumita. Pacientele celorlalti doctori il vorbeau de rau dar vulpea care nu ajunge la struguri zice ca sunt acri!