Mamici din Arad...??? (59)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by flavia ramona

quote:
Originally posted by alina morostes

Credeam ca faci cascaval pane cand venim noi.

S-o crezi tu .

Ai tu noroc ca nu sunt gravida!!!!!!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Flavia, NU, eu zic sa aducem noi sucul si ce mai vor fetele. Restul ce zice??
Destul e ca-ti invadam casa

Alina, vai ce mult a stat mama ta la tine

Maria, asculta fetele ce-ti spun ca spun bine. Io una nu mai retin ce i-am dat sau nu i-am dat

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Claudelu

Alina, vai ce mult a stat mama ta la tine

Ieri l-am sunat pe Calin sa-i zic ca vine mami si ma intreaba (la misto):"Sta pana maine dimineata?"

Nu-i place deloc aici, "se sufoca" la bloc. Cel mai mult a stat 4 zile cand avea Dragos 1 luna jumate si am facut eu o colica renala, atunci a venit sa mai stea cu Dragos.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Huh, in sfarsit am reusit sa o calmez si sa o culc....de 2 ore urla in continuu. Am cumparat Bonnisan si i-am dat 5 picaturi.

Flavia, o sa incerc si eu cu Betadina ca si tine.

Pediatra nu imi raspunde la telefon...ce faza

Multumesc mult pt sfaturi, simt ca ma cuprinde disperarea, dar ma linistesc ca sa nu-i fac rau la bebe.

MARA - 18.01.2007 (pt listuta)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Maria, nu dispera ca noi suntem aici sa-ti raspundem la intrebari in masura in care putem. Nu uita insa ca fiecare copil e altfel si nu neaparat ce e bun la al meu e si la al tau. Noi iti vom spune cum am facut, iar tu alegi cum crezi ca e mai bine pt Mara.

Fetelor, ca sa nu tot discutam atat trebuie sa stabilim niste reguli pt intalnirile astea, ma refer la cum facem cu sucurile, mancarea etc. Pe mine nu ma deranjeaza deloc sa le cumpar, v-am intrebat ca sa stiu cam ce preferati sa ma orientez. Daca vreti comandam pizza cum am facut si la Ioana, care cum vrea, mai vedem noi.

Mergi la inceput

Am trecut-o si pe Mara pe listuta.

Am deschis AICI.

Poftiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Alina M. spune-mi si mie e normal daca i-am facut lui Matia vaccin de cumparat sa ma puna sa platesc "intepatura"? Cica daca faceam ala de la stat intra si procedeul inteparii copilului, dar asa trebuie sa platesc.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Somleac, asa prostie n-am mai auzit !!! Aia nu stiu cum sa-ti ceara bani de buzunar...
Flavia, tu esti sigura ca ai destul loc?? Poate ar trebui sa venim alta data...Mama, ce mi-ar place sa va cunosc pe toate !!!

Diana Maria,mami de GLAD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anichka spune:

Buna fetelor!
Ati scris mult de cand n-am intrat!
Albert a primit vaccinul de 2 ani si jumatate ,ma bucur ca nu a avut nici un fel de reactie la el.
Flavia venim si noi marti la 18-18:30!Sa ne spui ce sa aducem si adresa ta!
Maria la Albert a mers foarte bine cu sab simplex ,dupa ce am incercat toate produsele existente la vremea aceea pe piata.
Gabi ai un sot foarte talentat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anichka spune:

Am uitat sa va scriu ca am fost si noi joi la szeged si nu imi pare rau ca am mers.I-am cumparat lui Albert din Tesco doua bluze acceptabile ca pret un hanorac cu gluga la 10,2 ron si un pulover cu gluga la 13,7 ron.

Mergi la inceput