Mamici din Arad...??? (59)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

daca tot imi lauda Flavia barbatu, hai sa va arat ultimele lui creatii
www.aradulonline.ro/caricaturi/" target="_blank">aici. Sunt caricaturile angajatilor unei firme si s-a facut u calendar cu ele anul trecut.
Carmenacum ma uit si eu pe poze, dar sunt numai la pizza, nu am ajuns la tort

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Mey, da cat ati scris!

Carmen, mai cumapr haine asa pe NV pentru copii, pentru mine doar de 2 ori am cumparat si le-am nimerit.

Flavia, de acord si eu pe marti.

quote:
Alina, pai asa se face ... pai nu te lauzi, trebuie sa citesc in alta parte ca i-ai dat la Adelina orez??? Lasa numa lasa.

Hei, cum nu v-am spus??? Am scris aici ca i-am dat cate putin orez de la Nestle cu laptic de la mine. Am mai zis ca i-am dat de 2 ori si suc de morcovi si nu a fost prea incantata.
Ai citit la mamici? Eu scriu foarte rar pe acolo, dar azi noapte ma conversam cu o mamica.

Clau, daca nu vii, asta urmeaza! Sa vii cu Raul bineinteles.

Gabi, felicitari lui Cipri! Poate vedem si noi desenele vreodata.

Maria, eu am inceput la Adelina cu Bonnisan 3x5 picaturi, apoi 3x10 si 3x15 picaturi, dar pana la urma cel mai bine a mers Sab simplex. La Dragos a fost cel mai bun Gripe Water si i-am mai dat si Debridat.

alina.a, o sa-ti vedem si noi burtica daca vii si ne mai trece dorul.
Uitandu-ma la pozele cu burtici m-a apucat si pe mine nostalgia.

Miha, bine ca mai ai chef si sa te joci cu copii dupa atata alergatura ziua.

Merg sa vad pozele de la ziua lui Mela si revin.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Carmen, din cate am vazut copii s-au distrat pe cinste, ma gandesc ca si parintii la fel. Mela e o dragalasa si a avut o rochita tare frumoasa. Am vazut-o pe Timeea ce scumpica era pe jos in patru labute.
De ce ati avut 2 torturi?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Gabi, wow ce barbat talentat ai, super desenele!

Carmen, ai pus ceva poze, pana maine reusesc sa le vad. Mela are muci prin simpatie de la Dudut... Maine o luati si pe ea in Ungaria? Ana-Albert family nu vin.

Flavia, multumim de invitatie venim si noi adica eu cu 2 bucati copii.
Uite aici afli ce-i cu verzuliile de la semnatura.

Clau, eu am putut vedea pozele de prima oara de cand ai pus linkul buchetul asta probabil ca ma place...

Am vazut poze cu burtoiul meu... Maama cata eram, era cu vreo 5-6 zile inainte sa nasc...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Alina, hai ca-ti zic eu ca cccc Carmen nu mai e pe net, un tort ptr pitici si unul ptr parinci cu cioco.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Diana, am priceput. Succes!

Asadar, lista completata:

1. Ioana + 2 bibiloi
2. Miha + 3
3. Gabi + 2
4. Carmen + 1
5. Clau + 1
6. Alina.a + bb din burtica
7. Diana + 2
8. Alina + 2
Ce ma bucur ca o sa fim multeeeeeeeeeee.

Sa-mi spuneti ce sucuri preferati ca sa nu iau aiurea.

Alina, cred ca o iau pe urmele lui Ioana. Mai citesc la mamici cand am timp, cum a fost in seara asta ca a dormit Bogdi, da de scris eu nu mai scriu ca oricum nu ma baga nimeni in seama si nici nu sunt in stare sa tin pasul cu ele.

Edit : V-am spus eu ca face chestii faine Cipri. Si zice Gabi ca ii trebuie cam 15 minute pt o caricatura. Cred ca ar trebui sa-l "tocmim" odata sa ne faca la toate cand ne intalnim. Cred ca de atatea guri de femei.

Ma duc si eu la somn ca e tarziu. Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

TREZIREAAAAAAA!!!!!!!!
Pregatiti saniutele si la distractie! Doamne da sa se prinda, sa-l pot plimba pe Raul cu saniuta (macar si 30 de minutele )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Mey dar albumul "dupa chef " l-ati vazut ?

Multumesc de aprecieri , Gabi super talentat Cipri , nu-l mosteneste Tudor ?Diana mergem toti 3 , mai vorbim oricum.

Melania (14.01.2005) si mama Carmen

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

sunteti toate niste dragutze! abia astept sa va cunosc.dar cand a ramas ziua si ora mai precis?
ce frumos ca ati fost toate cu burtici in ceeasi perioada....abia astept sa va arat burtica mea de 14 saptamani ca mie mi se pare enorma.eu mai am 2 prietene care au DPN-ul tot in iulie si sunt cu mai multe saptamani decat mine dar burtica mea "bate "tot.
acum mi-ati dat tema de casa.o sa ma uit la fiecare in parte pe poze sa va invat sa nu ma apuc acolo sa fac confuziuni....

alina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Buna dimineata,

Ne-am trezit si noi. Mie inca mi-e somn ca nu stiu ce am avut de nu am putut adormi azi noapte .

A ramas pana la urma pe marti, 30.01, orele 18-18:30.

Ana, vii si tu? Veronica? Ildi? Diana Maria?

Mi-am anuntat sotul ca marti va avea casa plina de copii si a spus ca nu-i nimic ca se descurca . Asta in cazul in care ajunge el asa devreme acasa, ceea ce ma indoiesc.

Ma duc sa manc ceva. Revin.

Mergi la inceput