Mamici din Arad...??? (59)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Si eu vad pozele. M-a apucat nostalgia dupa burtica.
Clau, tu esti vecina cu Lung-Frent si cu Pascut?
Mihaela, fain joc

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Gabi nu stam toti in acelasi bloc. Noi stam in bl.4, Pascut in 5 si Ramo in 6 Noi la etaj 1, Pascut la parter, Ramo la 2

Miha tu-ti faci antrenamentul??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ta na na na na sa va spun ca mi-a dat Gabi dezlegare. Paiiiiiiii are un barbat de nota 11. Am vazut un tablou pictat de el si niste desene satirice superbeeeeeeeeeeee. Acuma nu vreau sa ziceti ca ma dau bine pe langa ea, da sunt intradevar frumoase. Are mana buna, pacat ca nu are timp sa mai faca. Am vazut si un portret de-al lui Tudor de cand era mic si semana perfect cu Ioana.
Si inca ceva, am vazut poze de cand avea parul lung si era slaaaaaaaaaaabbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb, da eu zic ca tot mai bine ii sta acum ca prea era slab atunci.

Lasa ca daca veniti la mine si nu uit va arat poze de cand ma batea si pe mine vantul (asta pt Carmen) si cand ne-am cunoscut noi.

Maria, pana la 10 zile de viata nu se recomanda pt colici decat produsele naturale. Eu dupa asta i-am dat Debridat si a fost ok pt colici, dar mi-a vomitat mult de la el sau cel putin asta am dedus dupa ce am oprit tratamentul.

Clau, ma bucur ca ne vom vedea. Mie poza aia cu tine imi place foarte mult.

Mergi la inceput

Na ca scrisarati toate cam odata.

Miha, da, te primesc cu toti, da REPET eu nu stau bine la capitolul jucarii asa ca daca stiti ca au o jucarie preferata sa o aduceti cu voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

am pus pozeeeeeeeeeeeee

Maria nu-ti fa probleme pt ca inaca e mica Mara , poti sa o mai iei in pat cu tine, nu se viciaza asa de repede.Saracuta, tanjeste dupa burtica ta .
Miha , se pare ca mi-au murit din neuroni , nu exista asa ceva !
Flavia si noi venim .

mai ma apuca pe mine nostalgia burticilor voastre , ce sa mai zic de voi ??

Melania (14.01.2005) si mama Carmen

poze

Mergi la inceput

Uauuu Gabi super! Ai asa comoara acasa si o ti ascunsa??

Carmen amu ma uit pe pozele tale/voastre

Flavia, nu zic ca mie nu-mi place, dar ce fatza am...mori incet , da macar eram mai slaba, acum sunt ca o...vorba lu cumnatu...ca o foca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mey, a dat febra scrisului in noi in seara asta?

Gabi sa-ti traiasca (,) comoara de barbat!

Clau ca o foca zici?hai ca m-ai distrat la maxim cu expresia asta!Mie imi place mult poza aia!

Carmen acum ma delectez cu pozele voastre!...si salivez din greu pe taste.......ca am ajuns la torturi....

Eu

Mergi la inceput

Carmen, super poze! Se vede ca v-ati distrat cu totii! Mela, o adevarata domnisoara
Da ati avut copilasi multi, nu gluma Noroc ca e loc destul.

Raul e super inebunit dupa masinile alea cu Garfield Daca mergem acolo (si mergem aproape in fiecare sambata) se da de vreo 8-10 ori si mama cum se golesc buzunarele

Pentru mine seara asta s-a incheiat, fug la nani ca maine e o alta zi superba de munca
Noapte buna

PS:Ioana, nu rade, ca exact ca o foca m-am facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Fetele merg la nani ca Mel are muci si nas infundat si ma tot striga .Offfffffffffff ca azi dimineata nu avea nimic !!!!

Melania (14.01.2005) si mama Carmen

poze

Mergi la inceput

Deci v-ati anuntat pana acum asa:

1. Ioana + 2 bibiloi
2. Miha + 3
3. Gabi + 2
4. Carmen + 1
5. Clau + 1
6. Alina.a + bb din burtica

Restul?