Mamici din Arad...??? (59)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Alinush uite aici:

Rulada cu cascaval

3 linguri de faina
3 linguri de smantana
3 oua
50 gr. unt
150 gr. cascaval
un pic de sare
intr-un castron puneti galbenusurile de la cele 3 oua, smantana, faina si sarea,le mixati cu mixerul.apoi puneti peste compozitia obtinuta, si cele 3 albusuri batute spuma si amestecati in continuare de sus in jos, cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza.compozitia obtinuta ( asemanatoare celei de chec) o rasturnati intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
tava o bagati la cuptorul incins la 170-175 de grade (sau la cuptoarele normale la focul cel mai mic), si o lasati cam 15-20 de min, o penetrati cu un pai dupa 15 min. pentru a nu o carboniza.dupa ce e gata, o rasturnati cu fata in jos pe un servet uscat , si extrageti hartia de copt.Pe ea se rade cascavalul si se pun bucatele din unt din loc in loc, apoi se ruleaza si se da la cuptor inca 10 minute!Se scoate, se lasa la racit, apoi se taie felii si se serveste.

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Gabi, am mai cumparat o data de la tarafashion si mi-a placut(fusta si bluza). Nu il cumpar costumasul din motivul pe care l-am spus, peste cateva luni poate imi va fi mare si atunci sta degeaba in dulap.

Ioana, nu-i asta reteta, aia era cu sunca. Eu am reteta ca mi-am salvat-o, am vrut doar sa vad pozele din link.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Alinush asta e reteta!Numai ca pe langa unt si cascaval am pus si sunca peste blat.Ai cautat-o pe culinar.ro?E buna!

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ioana!!! cred ca esti indragostita rau sau iti sta gandul la apartament! Alina te-a intrebat de rulada cu cascavalul(300G) ce se topeste in apa, se intinde pe folie si se pune peste branza topita+ sunca si nu mai stiu ce! Nu-i asa Alina?
Am pus niste poze cu Ioana in albumul ianuarie 2007

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pufymic

Alinush asta e reteta!Numai ca pe langa unt si cascaval am pus si sunca peste blat.Ai cautat-o pe culinar.ro?E buna!

Eu

Ioana, am gasit-o, asta e, www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=2820" target="_blank">rulada de cascaval cu sunca.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Da, Gabi, ai dreptate, de reteta aia cu sunca ziceam,am pus link-ul.
Merg sa ma uit la pozele tale.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzica

Ioana!!! cred ca esti indragostita rau sau iti sta gandul la apartament! Alina te-a intrebat de rulada cu cascavalul(300G) ce se topeste in apa, se intinde pe folie si se pune peste branza topita+ sunca si nu mai stiu ce! Nu-i asa Alina?
Am pus niste poze cu Ioana in albumul ianuarie 2007

Poze

Rulada aia n-am facut-o, eu vorbeam de cealalta....
Si e adevarat, tare zapacita-s in ultima vreme...nu ma pot concentra nicicum...
Super pozele cu Ioana!Ultima e beton!Cea in care se intinde....

Eu

Mergi la inceput

Ce scumpa-i Ioana cum se tine de body si ce ochisori fain are!

Mergi la inceput

Ioana, eu nu mai inteleg care ai facut-o, cea cu sunca sau cea care ai scris-o azi? Eu cred ca aia cu sunca e mai buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ioana, e indragostita..CLAR Noua ne-ai zis ca ai facut-o pe cea cu cascavalu topit in apa fiarta , ba chiar ne-ai dat si link-ul

Mergi la inceput