Mamici din Arad...??? (59)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Flavia, vaccinul urmator il faci dupa 2 luni, chiar daca e trecut de 6 luni, nu-i nici o problema.
Ma bucur ca la eco a fost ok.

Edit: Am uitat sa zic ca si noua ne-a zis sa ducem bilet de trimtere la eco de sold cand mergem data viitoare.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ioana, mai pune te rog link-ul ala cu reteta de rulada cu cascaval, poate o fac maine.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Mersi Alina.

Nu stiu ce are Bogdi de cateva seri ca plange in somn. Adoarme repede, dar mi-e mila de el saracu cum plange dintr-o data. Eu tot incerc sa-l invat sa doarma singur, dar cand plange asa il tot mangai pana adoarme adanc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Neata!

quote:
Originally posted by gabitzica

Clau, ce-ti pasa. auzi tu ..aerobic!!Mai spune-mi ca te duci la coafor, la cosmetica, la cumparaturi(ca sa nu zis shopping) si in oras cu prietenele cand ai tu chef ca...
Apropo de shopping, nu stiu daca vi-am mai zis, daca nu o sa ma repet: unde e punctul G la femei... G de la shopping...

Gabi poti sa incepi deja sa ieri am fost la shopping (de fapt nu chiar la shopping, mai mult la holbat ), azi merg la aeorbic, maine sper sa merg la pensat si alte alea...sunt o persoana foarte ocupata
No bine ca stiu unde e magicul G

Flavia, nici o problema, astept azi PM-ul tau...nu te agita ca nu stiu daca mai am timp si de mancare, oricum mi-am adus ieri de la mama fasole groasa cu ciolan

Maria, bine ai revenit! Cum ti-au zis si fetele, nu-ti fa probleme, starea care o ai e normala. Eu l-am terminat pe Clau cu plansu meu, plangeam si daca-mi arata degetu ... mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

flavia uite ca de ceva timp mi-a ramas o intrebare in cap... ai dat la un moment dat link-ul cu poze si te-am vazut la un moment dat cu sora ta ,cred mama lisei.acum un an-doi sora ta mergea cumva la aerobic la polivalenta la sala de jos? asa de cunoscuta mi-a parut, mai ales ca a venit de cateva ori cu o micutza lisa care efectiv m-a vrajit atunci... tin mintea ca atat de mult mia placut de ele ca acum primul nume de fetitza pe lista mea e elisa sau lisa..... sper ca nu am fost prea bagacioasa .

alina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina.a fi optimista, ai sa vezi ca titul va fi bine!
Alina M, ai mai comandat de la firma asta? e dragut costumasul, dar vezi sa nu fie teapa. De taior scrie ca e captusit si se vede clar ca nu e, pentru ca se vede broderia pe interior la spate.
Flavia, bine ca e bine Bogdanelu. Tu cum te simti?
Carmen, se clarifica lucrurile?
Am fost si eu in oras ieri dar cu treburi pe la institutii. Am trecut pe langa 2 magazine, dar nu am avut nici un chef nici macar de holbat. las' ca imi revin eu... probabil cand termin cu alaptatul. Asa am fost si cu Tudor cand plecam intre 2 alaptari.
Clau, m-am intalnit ieri cu Faur. E tatic de 3 saptamni.

Poze

Mergi la inceput

Oooo sa-i traiasca!
Ai auzit ca a plecat TImona de la Directie?? eu am aflat intamplator pentru ca al meu sot nu se sinchiseste sa-mi spuna toate barfele din DIrectie Initial am crezut ca-i gluma pentru ca au fost de Craciun la noi si n-a zis nimic, probabil nu era nimic sigur. Din cate am inteles nu mai lucreaza la Directie din 4 ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Clau, nu m auzit de Timo! Unde a plecat?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata fetelor!

Alinush nu mai stiu link-ul, dar e de pe culinar.ro. Caut-o pe acolo si dc nu o gasesti o caut eu ca o am salvata pe undeva.....

Maria cum a trecut noaptea?Ce face pitica, e cumintica?Tu cum esti?
Pai dc in 2004 ai venit in Arad nu am cum sa te cunosc....acum incerc sa ma gandesc cu cine semeni ca ai o figura f familiara mie...

Flavia ma bucur ca e ok Bogdi!

pe toate!

Eu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzica

Clau, nu m auzit de Timo! Unde a plecat?

Poze

La Targuri Oboare Piete, parca SC TOP ii zice...mie mi-a zis Ramona Frent. Ne-am intalnit duminica trecuta in fata blocului si din vorba in vorba mi-a zis si de asta

Mergi la inceput