Mamici din Arad...??? (59)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Clau primele 11 sunt proaspete, adik toate de pe pagina mai putin ultima, aia cu Nicolas la mine in brate.

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Ioana ati inceput lucrarile la apartament ? si eu ma tot minunez cat e de grasan Nicolas si Alesio grijuliu cu el.
Alina super eleganta Adelina de Craciun , o adevarata domnisoara in roz
Mey Clau , ocupata mai esti.Raul e cu voi ?
Cristina v-am vazut in pozele Ioanei, fetele cred ca au fost in elementul lor cu atatia bblasi
Ana tu compensezi ca tre' numai sa cobori un etaj si esti la servici .A gasit Albert ce prostii sa faca ?
Diana ai uitat sa mentionezi cine e sef de echipa
Miha si Ducky , ceva poze de la eveniment ?
Gabi unde te-ai chefuit ?
Veronica ce medicament iei ? cine ti l-a prescris ?
Flavia cum te mai simti ? ma gandeam la tine zilele astea ca ma tot rotunjesc si culmea, incepe sa nu ma mai deranjeze
Maria ceva noutati ?
Claudia ma bucur sa mai auzim si de tine cate ceva.Cu cine sta AnaMaria daca tu esti la servici ?

mey sunt mandra ca am recunoscut bblasii , care a cui sunt , de la intrunirea Ioanei , sunt buna !

Melania (14.01.2005) si mama Carmen

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina, super rozosina. asta e paedesiul de care zicei? Poza aia cu de getul in gura imi place. parca se gandeste la ceva. Si Tudor are camasa ca a lui Dragos. E de la Teba? Inca nu i-a dat-o ca e tare dificil la imbracat. A descoperit-o el saptmana tecuta si m-a pus sa i-o dau.

quote:
Gabi unde te-ai chefuit ?

La restaurant Decebal( fostul Hot spot)ne-am chefuit. Parca a fost nunta.ba chiar mai fain ca au fost numai tineri, fara babe curioase
Alina, tu ai intrebat de poze. Noi nu am luat aparatul cu noi , dar au facut altii. Inca nu le-am vazut.
carmen sa inteleg ca Ovi, care e priceput la toate e sef de santier?! Sa ne anunti cand pui poze de la ziua lui mel
Ioana si mie mi s-a parut ca ai dat link la pozele de saptaman trecuta. Am avut aceeasi impresie ca si Clau ca le-am vazut.

Poze

Mergi la inceput

Gabi, Clau oi fi dat link-ul de sapt. trecuta....nu mai stiu(dar primele 3 poze sunt de aseara sigur!), dar ma iertati voi ca acum numai la apart. imi sta gandul, asa ca mai gresesc si eu

Carmen sunt aproape de final lucrarile in apartament.... mai un pic si ne apucam de shmotru iar apoi de mutat...!

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ioana, da pozele de la apart nu ne pui?? eu am facut si inainte Cu mobila cum ati ramas??

Mergi la inceput

Clau nu pun poze cu el cum era inainte ca nu am facut, iar acum cu santier acolo...numa chef de pozat nu am.O sa pun cu el gata(de fapt atunci o sa veniti si voi in vizita si o sa-l vedeti live).
Cu mobila ce?Cea de bucatarie cred ca va fio gata sapt. viitoare, si deocamdata atat ca nu mai avem bani....piticii au patuturile lor, noi avem o canapea....deci avem pe ce dormi...pentru inceput

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Carmen, ma ierti, am uitat sa mentionez seful sefilor! Aseara erau 4 la noi, seful, ajutorul si bagatorul de seama si mai apoi si inspectorul de santier... Iar nevestele eram cu trupa de prunci la inspectorul de santier acasa (celalat nas al Timeei si vecin cu noi). Baietii mai socoteau, mai taiau un pic, se mai scobeau dupa ureche mai luau o dusca de bere...

Ioana, eu ti-o dau pe Timi, dar ma indoiesc ca laptele meu ar fi de vina, cred ca dupa cateva zile de chin mi-o aduci inapoi invartindu-se (intreab-o pe Carmen cum deschide gura Timi...). Nu prea cred ca reusesti s-o faci cu cartabosi ca nu-i genul.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Diana nu ma gandeam ca ar fi laptele tau de vina....ci ma gandeam ca ar incepe sa manance mai cu spor daca schimba "sursa".Nicolas e si el haplici ca frate-sau....de aia e asa grasun...
Dar tot am emotii cu diversificarea...!

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ioana, am reusit sa vad si eu pozele. Nu te supara dar chiar ai dat gresit link-ul sau cel putin la mine, cand il deschideam, apareau tot pozele vechi. Abia acum am reusit sa-i vad pe gombotii tai cum dorm impreuna

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Claudelu
Ioana, am reusit sa vad si eu pozele. Nu te supara dar chiar ai dat gresit link-ul sau cel putin la mine, cand il deschideam, apareau tot pozele vechi. Abia acum am reusit sa-i vad pe gombotii tai cum dorm impreuna

Nu m-am suparat, stai linistita! Dar nu ma mir...mai gresesc ca nu-mi sta mintea decat la apart...si la ce e pe acolo...Intelegeti voi!

Ah, uitam: Diana(parca?) m-ai intrebat dc am curaj sa-i culc impreuna.No way! In poza aia dormeau amandoi in patul nostru din greseala: pe Nicolas l-am luat sa-l alaptez si a adormit, iar Alesio s-a trezit de dimineata tare si a venit acolo sa-l schimb...si l-am pacalit sa se mai intinda putin....si a adormit.Fiecare in patutul lui, asa dorm!

Eu

Mergi la inceput