Clubul moldovencelor de peste Prut (39)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Fetelor, merci de urari pt. Vlad, se simte f. bine acum, am fost si la o plimbare prin parc, a zburdat fericit. Acum seara a mincat chiar f. bine. Cred ca miine va fi complet refacut.

Ludmila, la vremea mea si aici gaseam numai sutiene de alaptat f. urite, dar am descoperit de la o firma romaneasca (jolidon) un model extrem de dragut, in el ma simteam chiar sexy, nu ca o baba. Era cam scump, dar am facut un efort si mi-am luat 3, fapt de care nu-mi pare rau deloc. Am auzit de la prietene ca au gasit si sutiene de productie poloneza sau turca, dar de f. buna calitate. Nu stiu ce varietate o fi la Chisinau, zic si eu sa mai cauti. Parca a scris Cornelia nu demult de unde si-a cumparat ea.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Haha, ce am ras " la vremea mea..." si ma si gandeam cu cate sute de ani in urma a fost asta
Pai ce sa zic, Ludmila, "la vremea mea" , am gasit niste sutiene de bumbac.. mm, nu erau nici urate, dar nici cele mai frumoase vazute in viata mea.

Nici nu imi vine a crede ca acus nasti... asa repede trece timpul.

Violeta, La multi ani fratelui.

Noi azi am fost la o zi de nastere. Au fost doi copii: Amelia si o fetita de 6 luni. Amelia a pupat-o pe fetita aia, toata seara. A dragalasit-o si ii spunea" fumusico". Se comporta cu ea de parca ar fi fost cu vreo 5 ani mai mare, asa cu grija si atentie.
Si toata seara i-a intrebat pe toti invitatii" da' pe tine cum te cheama? da' tu cine esti?" . M-am mirat ca e asa indrazneata.
La un moment dat s-a plictisit si vroia acasa. O tot cauta acolo cica" unde e casa noata? aitzi nu e, aitzi nu e" si cerceta pe acolo, de parca ar fi putut sa o gaseasca intr-un colt undeva.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Lilia, pai eu tocmai am evitat expresia "pe vremea mea", ca mi se parea ca anume asa ar fi sunat ca si cum as avea 80 de ani. Am zis "la vremea mea" cu sensul de "la vremea respectiva, cind eram eu insarcinata".

Hihi, ce haioasa e Amelia, bravo ei ca e asa indrazneata. Vlad in aceasta privinta e mult mai tacut si mai retinut. Seamana cu mami, cred ca.

Ludmila, chiar ca ti-a ramas putin. Eu am nascut la 38 de saptamini fix. Pune-ti valijoara la usa.
------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

salutare...
Liuda, desigur ca sutienele p/u alaptat nu sint asa frumoase ca cele obisnuite insa unele sint mai cu danteluta (desigur nu asa fina ca alelate)... dar suportabil, principalul e sa-ti fie comod... eu am 5 si toate modele diferite, iar unul nu e kiar comod... cind ii cumperi ia cu o marime mai mare... in orice caz eu asa am procedat... Poti sa-ti iei si un sutien frumos dar care se deschide in fata si cu ala tot poti alapta... Bravo ca aveti de unde lua patut, carucior, cadita etc... Hainute intr-adevar nu lua multe, caci ei ies f repede din ele + iti mai aduc rudele, prietenii... Eu un costumas care mamica mi l-a cumparat nu l-am imbracat deloc si tare imi mai place... a ramas nou-nout.. A mea strumfa la o luna deja o imbracam in haine p/u 3 luni(drept ca rasuflecam un pik miinutele, insa era ok)... Iar primele hainute i-am fost pina maxim la 3 saptamini... Pampers de asemenea nu lua multe din alea mici, eu am avut doar o punga de 24 (in materniate) + 78 acasa si apoi am trecut la cele Nr.3 (4-9 kg)... Iti scriu toate astea deoarece ziceai ca Bogdanel tot va fi marishor...
Lilia, ce bravo e Amelush! Bravo ca se descurca si e isteata! eu ieri tot am avut dadaca, finuta parintilor mei (8 ani) a venit cu bunica-sa (sora lui taticu) sa ne vada... tare ii place de Mirelush si tot ii punea muzica la caruselul deasupra patucului, o invelea cind asta dadea din piciorushe, se juca cu ea, ii zimbea... Acum asteapta si ea un fratior/surioara si era tare fericita... facea antrenament...
Natali, ce bine ca lui Vladut i-a trecut!
Violetik, felicitari cu luarea diplomei si la multi ani p/u fratele tau!
Cristina, sper ca ai gasit reduceri grase la tot ce ti-a placut si ai venit cu pungile pline d ela shopping...Bravo sotului p/u intentie... Al meu cumpara doar daca stie sigur ca asta vreau, in rest prefera sa-mi dea bani si sa-mi aleg eu... Sa-i treaca lui Vladut colicile cit mai repede!
Corina, las ca inotul e f bun p/u copii ... cam asa peisaje vedeam si eu la bazin, copilasi tinindu-se ca maimutelele de parinti la inceput, iar apoi nu-i poti scoate din apa... Simt ca asa va fi si strumfa noastra, ca acum adora sa stea la baita... d-apoi apoi cind va mai avea si jucarii in cadita...
Azi am fost mai mult singurele, strumfa iarasi a adormit la 6.00 dimineata, insa de data asta o durea burtica, eu am baut 2 canute de fara cofeina, + am avut oaspeti + sotul e inca la servici... Vesel a fost, sper macar noaptea asta sa ma odihnesc ok...

lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Salut fetele. Am fost in sfarsit la sala. Super o fost! Mai intai am facut fitness, dupa aia sauna, dupa - piscina si jakuzi. M-am relaxat konkretno. Iar in timp ce eu ma relaxam, Vadut o picat de pe canapea. Cand mi-a spus Vadic ce s-a intamplat am crezut ca fac infarct. El, barbatu'meu, vorbea la telefon iar Vladic era pe burtica pe canapea si s-o foit pana o picat jos.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic de cumparaturi - mi-am luat doar o geanta, numai ca de la Nike. Ca n-am avut timp sa umblu mult prin magazine, ca m-a sunat Vadic sa-mi spuna sa vin acasa ca avea el de mers urgent undeva, si pana s-o intors deja trebuia sa iesim la plimbare cu copiii. Asa m-am enervat!Da mi-o promis ca sta iar cu Vladic si luni sa ma duc la shopping Sper sa nu intervina iar ceva ca-i arunc banii la gunoi

Poze

Mergi la inceput

Cristina, aoleu, sper ca nu a fost o cazatura grava! Tre sa aveti mare grija, copilasii astia, chiar daca sint mici, is ca niste viermisori, se misca, nici nu-ti dai seama cum.

Buna si geanta Nike. Da banii mai bine arunca-i spre Bucuresti, daca te infurii tare.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Natalia - ne-am inteles!
Cornelia - voi n-aveti treaba cu colicii?
Liuda - bagaju-i gata?

Poze

Mergi la inceput

Ti-o adormit strumfA, Cornelia? Chiar, tu cum o aadormi? eu de vreo saptamana, de cand o cam rarit-o cu colicii il pun in patut treaz, inchid lumina, ii pun suzeta in gura si-l pun pe burtica. Cam maxim 10 minute ii ia sa adorma, dupa aia ii scot suzeta si doarme linistit pana la mancare, care-i undeva pe la 3-4.

Mergi la inceput

Si Vlad al nostru tot adormea singur de mic, numai ca nu-i placea deloc sa doarma pe burta.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput