Clubul moldovencelor de peste Prut (39)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

M-am zapacit.....acum am strans o mie de resturi de jucarii, si numai la ele imi statea gandul....chiar acum le-am ascuns bine, sa nu puna mana pe ele, macar azi, sa am ceva liniste in casa.

Alina9+ si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Multumesc Nati.La noi astazi a plouat toata ziua .Am pus o poza cu ce mi-a facut copila in timp ce stateam cu tine si Lilia pe messenger.. de aia stu asa de rar.
Alinka bravo lui Alex.

Fetelor ia sariti cu felicitari ca a venit barza printre moldovence ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Alina, hihi, chiar ca e uragan! Ce camera draguta are Deanna, mi-a placut mult suportul acela cu buzunare pentru jucarii.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Ce bine, ce bine!!!!!
Alina, iate cine pazeste gravidutele!!!Cred ca trebuie sa te punem si pe tine la treaba!

Natalia, e super super vestea!!!!

Alina9+ si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Natalia - da,ii facem tratament acum lui Vladut, dar nu cu antibiotic, ci cu Furazolidon, ca in urma analizelor, pe langa o lunga lista de antibiotice a iesit ca-i sensibil si la Furazolidon. Si doctorita a hotarat ca mai bine incercam cu acesta si daca nu cedeaza, trecem pe antibiotic. E sub forma de pastile, i le farimitez si-i amestec cu Bonnisan (picaturi pentru colici). Vad ca-l accepta. Credeam ca n-o sa reusesc sa-l conving sa bea.
luni cred ca dam iar analizele sa vedem cum e.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Alina....tocmai am terminat si eu de strans, exact ce am vazut la tine in poze!De aceea am zis sa le ascund, asa ca sa nu trebuiasca sa le strang inca o data, ca ii place sa le insiraie peste tot daca le vede puse frumos intr-o cutie!

Alina9+ si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Salutare!
Uite ca in sfarsit ajung si eu pe la voi! Nu prea am timp de forum in ultima vreme! Sper ca sunteti bine toate si va doresc din tot sufletul sa fiti fericite in acest an si sa va bucurati de copii vostri!
Noi suntem bine.....am pus poze si am mai scris cate ceva in jurnal si ne laudam cu primul dintisor la 4 luni si 4 zile deci, prin urmare si cu niste nopti nedormite, lipsa poftei de mancare si kk de 5 ori pe zi. Ma distreaza fii-mea ca se trezeste noaptea vizibil deranjata de dintisor dar nu plange doar se foieste de pe o parte pe alta in patut si maraie! E deja om matur cu respect fata de somnul vecinilor

Va pup!

Mergi la inceput

Silvia, bine ai revenit!
Felicitari ptr primul dintisor!Inseamna ca in curand vor aparea si restul!

Alina9+ si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Katia - Felicitari!!! La mai multi dintisori si fara dureri!
Davina - am vazut si devastatorul uragan Deanna. Abia astept sa vina si la noi uraganul Vladic
Lilia - ce mai face Amelia cu mersul?
Alinkav - aveti grija de voi si sa va treaca cat mai repede raceala nesuferita. Pentru nas incearca Sterimar. La Vladic ii mege foarte bine cu el.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Multumim

Da, si in dreptul celui de-al doilea se vede o liniuta alba dar inca nu a spart gingia!

Alina, ai fost la intalnirea noastra? Care din fete erai? Ca vreau sa incerc sa va reperez si cu nickurile.....of ca slaba memorie mai am si daca mai si intru rar.......!

Mergi la inceput