Clubul moldovencelor de peste Prut (39)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mushulica_p spune:

Sa ma invat a pune normal pozele...
Bastonase cu nuca si ciocolata

Ludmila 36 +

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ludmila_19/my_photos

Mergi la inceput

Si citeva poze la Casuta noastra

Ludmila 36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Ludmila, fursecurile arata super apetisant! Dar casuta nu o pot vedea, cica albumul nu e "sharuit".
E normal sa te simti mai bine dupa plimbare, doar singele se oxigeneaza mai bine. Si eu turbez daca stau in casa mai mult timp. Apropo, depresia postnatala pe care am avut-o mi-a trecut f. rapid anume dupa ce am inceput sa iesim cu Vladut pe afara, sa mai vad lume, sa ma plimb.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Sa aud asa lauda de la tine e maaare compliment! merci!

...nu stiu de ce zice ca nu-i shared ... eu il deschid fara sa ma logez, si e public...

Ludmila 36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Ludmila, am vazut bastonasele. Arata taaare apetisant. Eu nu am incercat sa fac din astea niciodata.
Daca te apuca nasterea, sa ne anunti rapid si pe noi, ca sa iti tinem pumnii stransi si sa facem galerie
In "Casuta Noastra" nu sunt poze. Sau nu sunt poze publice. ca imi spune ca : " This album has not photos shared"
Cat despre regim, eu nu ma refeream neaparat la somn( sa il tii treaz, sau sa il culci) ptr ca nu prea poti sa ii impui asta.

Dar la un anumit program al zilei, care sa se repete: cum ar fi baita la aceeasi ora, culcatul aproximativ la aceeasi ora, etc.
Tin minte ca eu citisem undeva si adoptasem metoda: in timpul zilei zgomote: muzica, TV, radio, etc. Iar noaptea liniste. Nici noi nu vorbeam cu ea noaptea. O schimbam, o hraneam daca era nevoie, asa pe tacute si pe intuneric sau semiintuneric. Cica asa isi dau ei seama cand e zi si cand e noapte.
In timp se schimba cumva ordinea, si regimul de masa( ca nu mai mananca la cerere), dar oricum are un ritual si o ordine in capsorul lui. Cred ca anumea ordinea asta ii da siguranta. Tocmai de asta, cica e mai greu cu diversificarea, ca e ceva nou in viata lor, si nu toti accepta noul in rutina lor( pentru noi atat de plictisitoare, pentru ei atat de placuta).

Cristina, am uitat sa scriu mai devreme. Stiu ca e tare greu sa suporti cand copilul tau se loveste sau cade. Dar se mai intampla din pacate, desi incercam sa fim ft atenti.
Important este sa nu fie ceva grav, dar daca s-a calmat repede, inseamna ca doar s-a speriat.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Fetelor, mai deschideti o data pagina cu Casuta noastra si apasati Ctrl+F5, sa-mi spuneti daca tot nu merge.

Ludmila 36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Am reusit sa vad pozele. Aveti o "casuta" a voastra, foarte " uiutnaia" si sunt sigura ca e ft placuta.
Mi-a placut mult bucataria. E foarte draguta si imi place cum ai asortat culorile. Si celelalte camere sunt tare dragute.
Sa traiti multi ani si fericiti in ea!

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Ludmila, vai ce casuta frumoasa aveti! Bravo ca ati reusit sa o puneti la punct pina ce nasti tu. Cel mai tare m-au impresionat mobila din bucatarie si perdeaua din camera de zi.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Gata, plecam in vizita. Abia astept sa gustam din bunatatile facute de Lilia.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Liuda - e faina bucataria voastra. Seamana tare mult cu a noastra, doar ca la noi pe margini e culoarea cires. Si aragazul si hota noastra sunt de inox. In privinta regimului asa am citit si eu, ca e nevoie de o anumita rutina, si asa am incercat sa si fac. Normal ca nu mi-a iesit din prima, dar acum deja s-a obisnuit cu regimul. De exemplu seara inainte sa adoarma fac asa: masaj, gimnastica, baie, dupa baie - biberonul cu mancare - intre 9-9.30, si dupa aia la 10.00-10.30 il pun in pat, sting lumina si stau langa el sa adoarma cu suzeta. Eu am inceput sa folosesc suzeta pentru ca e foarte agitat, si am observat ca asta-l calmeaza. Ca altfel nu-i trebuie suzeta, nici nu o tine in gura, dar cand ii somn asa o suge cu inversunare. Dar am citit ca nu-i bine de dat suzeta la copil in prima luna ca poate refuza sanul. Si cum ziceau si Lilia, noaptea cand se trezeste sa manance eu nu vorbesc cu el, nu-l schimb,numai il hranesc si-l culc la loc.
va mai scriu mai tarziu sa-mi hranesc copilu

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput