Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (141)
Raspunsuri - Pagina 7
dana_ene spune:
O inscriu si pe Roxana mea in clubul pasionatilor de bateriile de la telecomanda.
Of, mai Toanca, bietul Mateias ! Numai bine .
Noi iesim afara. Pe mai tarziu !
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
silvi_2005 spune:
Alain e un Terminator al telecomenzilor, le tranteste pana se desfac in bucati, asa am aflat si eu din ce e compusa o telecomanda si cum sa o nsamblez la loc.
Toanca imi pare rau ca aveti si voi probleme, am facut ochii foarte mari cand am vazut cati dinti so maselute aveti, mai aveti putin si ati scapat.
M-am uitat si eu la poze, tare frumoase sunt toate pozele din concurs eu una nu as putea sa aleg o poza si sa zic ca aceea e cea mai frumoasa...
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
toanca spune:
Dana, da care e treaba cu concursu?
Ce ai de facut si ce se castiga?
Da, silvi_2005 avem 12 dinti
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
acina spune:
buna,
petreceri deci.F bine.
Sanatate puilor bolnaviori.
Am vb cu mama si Andrei e muult mai bine , ia luat temperatura si era ok.
Sa fie de la dinti?Ca ii erup si dintisorii.Oricum vedem ce zice dr.
Anca si Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
acina spune:
Toanca trimiti poza la poze@desprecopii.com si esti in concurs.Poza trimisa nu o piti inlocui.Se castiga un aparat foto.Dar participarea este castigul zic eu.Mi-a tremurat inima de bucurie cand am vazut poza cu andrei in album.
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
monica70 spune:
TOANCA si mie mi-a zis o verisoara ca a facut nepoata febra mare de le masele,dar mie nu prea imi vine sa cred.
Si Diana s-a trezit si are iar 39,1 i-am zis sa ii puna supozitor acum cu paracetamol.
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
anasebe spune:
Azi e petrecerea cu bebei, la ora 17.
Problema mea e ca fii-miu nu doarme. S-a gasit tocami azi sa treaca la un singur somn?! Ma scoate din sarite. Asa ca daca pana la 12 m-am chinuit sa-l adorm, acum ma chinui sa-l tin treaz. Of, am o gramada de draci.
ana + tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
tiberica fara frica
acina spune:
Anasebe nu te mai enerva iubita , ca o sa iasa suuuper petrecerea o sa vezi, lasa-l daca nu vrea sa doarma .Doarme el cand ii va fi somn.
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Giova spune:
Toanca sper sa-i treaca repede lui mateias. mama ce de dintisori!!!Mai aveti putin si ati scapat de problema asta.
Moni..sper sa scada de 38 febra, of Doamne.
Anasebe, pai mai incearca sa-l culci. este timp pana la 17.
Marco e cu bateriile, le roade, le mozoleste. Si le scoate dintr-io jucarie si e innebunit.
De telecomanda nu prea e atras. a fost dar i-a trecut. acum e innebunit dupa tel. fix. Nu poate sa-l vada la el in suport. Il ia si-l arunca de acolo, atat.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
anasebe spune:
Acina Mai dar ma oftic, ca in loc sa se joace si sa fie vesel, copilul meu va fi marait sau va dormi. Evident ca a adormit instantaneu acum 2 minute.
ana + tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
tiberica fara frica