Suceava! (15)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

quote:
Originally posted by megbeng

deocamdata va zic doar atat:

..deduceti voi restul...

..secretul: un pahar de vin rosu (si eu si el) si o cutie intreaga de branza cu mucegai.

vai ce ma bucur...aveai tu o problema zilele trecute....se vede ca ti s-a schimbat dispozitia!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kali spune:

Buna searaaaa!
Spor la invatat celor care au nevoie... asta-mi aduce aminte de master-ul meu, pe care l-am amanat 1 an pentru ca nu faceam fata si cu bb si cu invatatul. Bravo voua!
Meg, la cat mai multe pahare de vin rosu

De cateva zile printesa mea a devenit batausa... ma plesneste de-mi merg fulgii. Am incercat de toate, dar pe ea o amuza orice as face. Nu stiu cum s-o rezolv, ca asta e unul dintre lucrurile pe care urasc cel mai tare sa le vad la un copil.

Sa aveti o seara excelenta!

Oana, mami de bebish Alexia (25.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

george a fost precaut aseara..eram noi cu paharele pline ..si inainte sa puna vin in gura zice:" ba, deci sigur nu nasti in seara, asta, da? sa nu am de condus la spital..."

imi si imaginam, sa fi ajuns si eu la nascare, mirosind a alcool

vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Buna seara.
Bravo Meg,vezi ca se poate?
Ce mai faceti?
Tastatura mea e varza, scrie ca naiba, am numai greseli in urma si tot trebuie sa stau sa le corectez.
Mai nou ma pasioneaza nascutul pe cale naturala dupa o cezariana. voi stiti ceva? se face pe la noi? stiti pe careva care afacut?
Din pacate trebuie sa plec sa fac baie la plod.
pa

Crengu, mami lui Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Buna seara! Ce mai fac mamicile si burticile?

Stie cineva, dr. Tataranu face eco morfologica? De frica sa nu depasesc sapt propice pentru ecografie morfologica (pentru care sunt programata sapt viitoare, sambata, pe 27 ianuarie) m-am programat si la dr. Tataranu. Stiu ca eco ei nu e 3D, dar oare poate face o morfologica? Ma va costa mai mult? Ecografia pe care am facut-o la ea in sapt 10 a costat pana in 50ron. Si printesa va fi ok chiar daca o ecografiez de 2 ori la o sapt? Ma rog sa fie sanatoasa si eu pe langa ea!

Motannel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

quote:
Originally posted by eveline

Buna dimineata fetelor.

Ilincalif, si eu incep sesiunea...si sa vezi faza, astia au innebunit de tot. Au afisat programarea examenelor pe sesiunea de iarna, si in concluzie am pe 28 ianuarie 3 examene: unul de la 13, unul de la 14 si unul de la 14,30....eu cred ca au luat-o razna...

Ana si Bianca-iubita

eve, esti sigura ca e corecta programarea ?
mi se pare imbecil de tot sa programezi 2 examene la interval de jumatate de ora...
asa, 2 intr-o zi au mai vazut si altii, unul dimineata si unul dupa prinz, dar chiar trei...
waw, miine-poimiine o sa vi le programeze toate examenele posibile intr-o singura zi !!!!!!

pupici

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)
http://photos.yahoo.com/irina_inm
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

motannel, eco morfologica e 2D, nu 3D, oricum..3D-ul e pentru "impresia artistica"..e mai mult de scos bani de la mamici si impresionat fa,milia cu imaginile obtinute, pentur ca imaginea este doar de la suprafata corpului lu bebe, nu poti sa ii vezi organele, sa le masori, etc...

stiu ca dr tataranu face ecografii de sarcina, in genral, da u stiu daca face si morfologice, deci sa iti masoare fieare organ in parte...

bafta fetelor care intrati in sesiune! na, ca am ajuns sa va tin eu pumnii acum!!

pupici

vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Megbeng, multumesc pentru lamuriri! Am uitat sa specific faptul ca sambata viitoare pe 27 sunt programata la Iasi la eco morfologica la dr. Onofriescu! Mi-ar placea sa fac si cu Tataranu eco morfo ca sa pot compara rezultatele. Sper doar sa nu se fi schimbat sexul printesei intre timp! Onofriescu mi l-a zis in sapt 17 cand l-am vizitat prima data!

Noapte buna tuturor!

Motannel

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Ilincalif, s-au luminat astia si le-au reprogramat....au pus unul sambata pe 27.01 si doua duminica pe 28.01....mare fas....da ce sa le faci daca nu gandesc cu capu'....oi vedea ce oi face, oricum sapt viitoare al meu sot e plecat la Timisoara si eu is singura acasa cu Bia...si ziua la servici...da-ti seama ce de-a timp am eu sa invat pt 3 examene

Crengu si eu aceeasi problema o am si m-am mai interesat aici pe forum....ideea e ca in Romania f putini medici se risca sa faca asa ceva, dar se mai gasesc unu doi, dar ma indoiesc ca din Suceava...motivul lor e ca nu au aparate de monitorizat intensitatea contractiilor si nu-si pot da seama daca se poate produce o ruptura a uterului pe fosta cicatrice...asta babeste explicat....asa ca nu se prea risca. Si daca se risca, prima cezariana trebuie sa fie musai orizontala....asa ca la mine, din pacate, sare din schema, cu tot regretul meu....a vea e verticala (si urata ca naiba).

Va urez o zi buna!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput