Suceava! (15)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Carmen cred ca s-au schimbat multe, dar ramane traditia, datinile si toate celelalte, peisajele de acolo ma fascineaza si acum!Si maine daca as avea o putere m-as multa din nou la Suceava!dar nu se poate....

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

Fetele cochetele, am mai scapat de un examen, uraaaaa ! Am dormit astazi dupa-amiaza, ceea ce se intimpla atit de rar, dar eram stoarsa mai ceva ca o lamiie !!!! Am profitat de somnul lui Zamfiruc si... si m-am trezit mai tehuie de cap decit cind ma culcasem !

Mai am doua, simbata si duminica viitoare. Duminica dupa-amiaza,pe 25, sint un om liber. De saptamina viitoare incolo, am sa ma incui in bucatarie si am sa incerc retete noi, am sa fac bunatati, am sa citesc cind vreau si cit vreau, si, mai ales, o sa dorm noptileeeeeee. Promit !

Eve, Carmen, as duce-o si eu pe Zamfiruc la Bambi, pentru socializare, dar oare nu e prea mica ? Cita vreme nu merge, presupun ca mai mult ar incurca, nu ? Ce ziceti ?

Gyna, LA MULTI ANI FRUMOSI SI SANATOSI puiutzilor tai, si mai ales Gabrielului ! HAPPY BIRTHDAY !!!!!!

(se pregateste Meg..... shttttt.. nu mai spuneti la nimeni, e secret !)

si ca sa terminam in mod placut, iaca ceva de citit... e din "Romania literara", articolul facea referire la revistele gen Familia mea, Copilul, Ioan copiilor, Super-bebe, dar mie mi-a placut finalul si vi-l citesc si voua :
In ceea ce ma priveste, daca pot sa-mi ingadui un punct de vedere personal, nepervertit de "bebei si mincarici", intilnirea cu fiul meu, Tudor, m-a marcat cu totul atfel decit prezuma publicatiile discutate mai sus. Nu pot sa il asociez cu nimic omenesc : seamana cu o vietate extraterestra sau cu un inger. Iubitor de comunicare si afabil cum ma aflu, nu gasesc intre noi nici un cod. "Pasesc ca pe o alta planeta", vorba poetului.
Pisica a vrut sa-l miroasa. S-a ridicat pe marginea patului si s-au privit intens: ea holbata de uimire, el senin si arogant. Mitza s-a retras tiptil trei pasi, apoi a fugit ingrozita, ca un om care s-a convins ca a vazut o stafie. Cind doarme, mai ales, noul venit are o activitate intensa : clipeste, vorbeste intr/o limba necunoscuta si face gesturi largi si precise adresate unei lumi invizibile pentru mine. Ii pun un cintecel de Schubert si il "critica" dirijind in contratimp cu miscari categorice.
Nu imi inspira deloc fragilitate si duiosie, ci forta unei entitati care beneficiaza de avantajul Necunoscutului. Cind il strig pe numele lui omenesc, imi zimbeste de sus, cu o ironie devastatoare, ca sa simt intreaga mea lipsa de fantezie. Indiferent ce mi se va mai intimpla in viitor, aceste zile de iarna vor ramine pentru mine sub semnul intilnirii, pentru prima data, cu o creatura inexplicabila."

cam atit... deocamdata.. ma duc sa pap ceva, apoi e rindul Zamfirucului (baie, papa si nani)iar mai dupa zece mai vorbim !
iar miine, daca vreti, dau eu cafelutza !

Ioana si Zamfiruca mamei (7 02 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

DanaRosu, multumim frumos pentru informatii... am gasit un programel care chiar cu asta se ocupa, "devampireaza" ochisorii ! se numeste rederem... l-am incercat si functioneaza perfect

pupici, ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Diana,si Dana multumesc pentru informatii,acu sunt in ceata totala
E cam greu de ajuns la iasi din cauza timpului ,insa e un sfat binevenit.
De ce nu ne-or creste si dintii ca unghiile
In alta ordine de idei Dana, sper ca acum esti ok,adica perfect sanatoasa,stiu ca erai ingrozita cand tot povesteai ,cred ca acum vreo 2 ani, despre drumurile tale la Iasi si de atunci te-am admirat ca esti puternica.

Mergi la inceput

Va doresc o duminica cat mai placuta!
Sa fiti iubite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

buna dimineata tuturor! poftiti la

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Multumesc Xandruta!eu sunt acum la suplimentul de cafeluta!Va doresc o zi cat mai buna!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Buna dimineata,
Simina filmul Veronica se numeste chiar Veronica. Ana l-a vazut prima oara la gradinita si m-a inebunit pana l-am gasit pe Odc.
Sa aveti o zi frumoasa si o saptamana plina de bucurii.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Cu intarziere si cu scuzele de rigoare urez si eu LA MULTI ANI! pentru Cristian si Gabriel.

Fetelor in sfarsit am scapat...si de examene si de bilant...cam de-odata, ca vin altele....sanatosi sa fim!

Va urez o saptamana buna!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

Carmen....te rog sa-mi scrii denumirea exacta...Ma chinui de 2 zile sa-l caut pentru copii mei...

Si eu am aceeasi problema Eveline:
In fiecare zi ii povestesc lui Dumnezeu planurile mele iar EL...zambeste!..pentru ca mereu uit cate ceva...
"Cu intarziere si cu scuzele de rigoare urez si eu LA MULTI ANI! pentru Cristian si Gabriel!"

Va doresc tot binele din lume...fericire si multe realizari...

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

POZE CU NOI

Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)

Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceea ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

Mergi la inceput