Suceava! (15)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

ooooof, ..e naspa daca nu a trecut nici cu tratament injectabil..nu stiu ce sugestii ti-as putea da.

mai gagici, unde sunteti???

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hemengarda spune:

buna fetelorsi cuputina intsarziere LA MULTI ANI!CRENGU sa fii sanatoasa sa fii fericita si sa de-a dumnezeu sa se indeplineasca tot ce-ti doresti multi pupicisi la bb al meu i-a m-ai trecut raceala ,dar afara e asa de frig brrr ca nu am mai prins de 5 ani asa un ger ,dupa o saptaMANA DE 24 DE GRADE ACU VREMEA ISI FACE de cap cu 7 grade.eu toata ziua lucrez si vin seara obosita si nu mai am timp de internet asa ca am prins acum un pic calc ca a luat cel mare o pauza ca e jale cu jocurile l-am trimis sa mai invete ptr scoala si am citit ce a-ti mai scris .am venit de o luna din romania si as vrea sa merg din nou ca a nins si eu nu am vazut zapada de 6 ani dar...tare sunt suparata as mai fi vrut sa stau in tara dar nu sa putut mai ales ca mama mea e grav bolnava si nu stiu daca...o s-o mai vaddar asta e viata .bine fetelor nu va mai intristez si eu cu problemele mele va doresc o zi buna si numai sanatate

Mergi la inceput

hemengarda, aici poti sa te descarci si sa ne povestesti orice simti tu nevoia, nu se pune problema ca ne impovarezi!!

multa sanatate mamei tale!!

mai, nu stiu de ce tu nu esti in listutza noastra..ne-ai dat datele, ne-ai spus cand esti nascuta?

vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Am si eu putin timp sa va anunt ca am fost la Iasi la eco morfo si e totul in regula! Mai mergem in sapt 30 (acum suntem in 24).
Teodora era cam lenesa si nu prea s-a miscat in schimb ne-a oferit o portie de cascat! E asa de dulce!

Astazi am lenevit toata ziua. Am dormit foarte mult! Oare asa de tare m-a obosit drumul pana la Iasi si inapoi? Am mai avut perioade de somnolenta, dar pe la inceputul sarcinii. Poate am si acum o astfel de perioada!

De maine la serviciu iarasi! O saptamana usoara si plina de impliniri tuturor!

Motannel, 23+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

LA MULTI ANI CRENGU!, sa fii sanatoasa, fericita si iubita!
Imi pare rau ca-s cam intarziata, dar am avut un we de cosmar, bine ca a trecut. De acum nu am decat 1 examen pe saptamana, astia au fost nebuni cu cele 3 in 2 zile.
Ilincalif, cum ai scapat si tu? Parca si tu aveai 2 odata?
Va pup!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

SALUT,
Haideti pe prima pagina fetelor. Va mai scriu cand am timp.

Crengu, mami lui Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Crengu, un La Multi Ani taaare intarziat si de la mine!!!

In rest, n-am ce zice. Nimic nou, fiica-mea a avut asta noapte febra (nu stiu cat, dar ardea ffff puternic), vorbea numai aiurea prin somn si eu n-am dormit deloc. Dimineata dumneai bine merci, n-a mai avut nici febra, nici racita - nu inteleg, ce poate fi asta? Dintii ii are pe toti din mai, nu poate sa fie de la dinti.
Ati mai auzit asa ceva??

Sanatate la toat lumea!

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

O zi buna fetelor!Va pup pe toate!Ma apuc de mancare, spalat...

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

spalat? aoleu, e sarbatoare azi, doina..sf 3 ierarhi grigorie, vasile si ioan!!!

vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Buna,

Sanatate la toata lumea. Noi suntem OK cu totii. Dimineata am fost cu Daria la dr dar numai ca sa vedem daca mai ia ceva pentru imunitate. S-a bucurat ca nu a mai racit iarna asta si sper sa o tina tot asa.
Mai frig, frig dar poate ninge, ca asa nu imi place .

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput