clasa a 7-a

clasa a 7-a | Autor: mama lia

Link direct la acest mesaj

sunt mamici cu copii clasa a 7-a pe aici????

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Da da in Canada conteaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

eu am baietel in a 7a.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

conteaza, de ce nu???

doream sa va intreb daca copiii vostri au cea mai vaga idee ce vor sa urmeze mai departe....

Cristina mea este mai buna la literatura, dar nu o trage ata catre nimic....este un copil constiincios de felul ei, dar are o lipsa acuta de chef de scoala....dar probabil ca e normal la virsta ei, nu???

cum e la voi in Canada, Lemoni, cu liceul???

sunt ingrozita ca nu stiu la ce liceu sa o inscriu...sunt atitea in Bucuresti, iar din cele care sunt bune multe sunt licee "cu fitze"....

noi in prezent facem meditatii la franceza si engleza, dar ma gindesc ca de la anul ar cam fi cazul sa facem pregatire si la mate si romana, macar o data la doua saptamini....nici macar nu stim daca copiii nostri mai dau examene, sau se vor baga teze nationale...

sistemul de invatamint in tara noastra lasa foarte mult de dorit...

voi ce parere aveti???

Mergi la inceput

apropos, ce vitamine le dati in perioada de iarna???

oare acum, de la 13 ani, pot sa ii dau si vitamine pentru adulti???

Vitamax sau ceva similar????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Noi suntem clasa a8a,deci suntem in an greu.Primiti?
mama lia-de ce vrei sa-i dai vitamine?Are nevoie,sau preventiv?

-------------------------
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Baiatul meu ala mare are 17 ani si jumatate, anul acesta termina liceul. Inca nu stie ce va face si este un copil bun cu note destul de bunicele ,deci nici macar nu ma ostenesc sa il intreb pe cel mic.E prea devreme cred eu.Cel mare cand avea 14 ani insista ca se face medic, sau medic veterinar, acum suntem la faza de paramedic, sau politist.
Cred ca este foarte greu sa decizi ,eu mi-as schimba cariera dar nu stiu pe ce drum sa o apuc ,ce sa mai zic de niste copii.
In Canada nu este asa mare concurentza ca in ro la liceu,mergi la liceul de cartier sunt obligati sa te ia nu examen nu nimic,apoi termini liceul si mergi mai departe iar fara examene. iti trebuie sa ai note bune la media generala, iar daca nu ai ,la 19 ani aplici ca matur student si nu se mai uita ce note ai avut. Deci oportunitatea sa faci ceva in viatza o ai daca nu la 18 la 50 ,am inteles ca primul an de facultate majoritatea renuntza doua motive ;ori este foarte greu ori au ales programul parintii si copii isi dau seama ca nu le place .
Revin

Mergi la inceput

vitamine vreau sa ii dau preventiv.

alinaxeni, si faceti meditatii si la mate si la romana?? si daca da cit costa??? la ce liceu vrea sa se inscrie???...adevarul este ca am N intrebari cu care te-as bombarda, dar mai bine spune-mi tu cum se pregateste baiatul...

sincer, pe mine ma cam sperie clasa a-8-a...se pare ca mai mult decit pe fiica-mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sail-away spune:

eu vreau sa intru la mate-info in eminescu imi place mult matematica.. dar poate dau la arte.. ca imi placee mult grafica... nu stiu :D
btw: sunt a7a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

quote:
Originally posted by sail-away

eu vreau sa intru la mate-info in eminescu imi place mult matematica.. dar poate dau la arte.. ca imi placee mult grafica... nu stiu :D
btw: sunt a7a

Daca-ti place mate si-ti mai place si grafica, te-ai putea orienta spre arhitectura sau spre design

Elle_seb

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!

Mergi la inceput