Medicinisti din toata lumea uniti-va....AICI! (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

hai, Alina, ca o sa fie bine. Pana la 6 luni mai e, si ai sa vezi atunci daca trebuie sau nu sa te internezi. Intr-adevar, clinica de neonat este f importanta, asa ca vei alege cum e mai bine pentru bebelusa.

Sheann, ma intrebai de dr. Urleteanu...A plecat in vara in Suedia, din cate stiu eu si si-a luat si familia. Deci sanse practic nule sa revina sa lucreze in Romania. Ma bucur pt d-lui, caci cu siguranta a plecat la mai bine. Dar il regret in acelasi timp, pentru ca rar gasesti un om atat de pregatit si de sufletist. Este un caracter aparte. Daca era intr-o tara aici prin apropiere, zau ca ma batea gandul sa merg sa nasc acolo cu d-lui.

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna fetelor!

Vreau si eu sa va pun o intrebare si sa aflu opinia voastra de medici, viitori medici sau asistente medicale: ce parere aveti despre adiminstrarea Nurofenului(ibuprofen) la copii?Foarte multi pediatri(cel putin in zona noastra) recomanda ibuprofen, in locul paracetamolului(cum ar fi Panadol Baby),ca medicatie simptomatica post-vaccin, in durerile din tp. eruptiei dentare(si alte dureri), febra.
Efectele stiu ca sunt similare, durata de actiune a ibuprofenului fiind doar cu putin mai mare decat a paracetamolului, dar efectele adverse ce pot apare sunt incomparabil mai grave in cazul primului...si-atunci intrebarea mea e: medicul care il prescrie(ibuprofenul) de la varste f mici chiar(3-4 luni) nu se gandeste la raportul beneficiu/risc pentru copil?
Ma "macina" problema asta de ceva timp, mai ales cand intalnesc la tot pasul mamici care administreaza fara recomandare din partea medicului Nurofen....

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006) ----------
Fetele bune se duc in rai iar fetele rele se duc unde vor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

anya,cu sugurantza va fi bine!!doar pana acum copila mea creste bine,este tot ceea ce conteaza pe 4-5 februarie fac si triplul test pana la urma corelat cu eco morfofetala la tm,ca la szeged sunt programata la 20 de saptamani.am vorbit cu dr din szeged aseara o jumatate de ora,un super domn...mi-a spus tot ce stiam si ce nu stiam ,mi-a raspuns la toate intrebarile cu o rabdare fantastica si a zis ca el va face tot posibilul sa fie si costurile cat mai accesibile.pana si cu sotul a vorbit ca el e ingrozit ca patesc eu ceva si imi tot zice ca mai bine nu avem copii numai sa fiu eu bine.....asa ca acum in februarie trebuia sa renovam baia si sa ne mobilam bucataria,casa noastra a mostenit-o sotul meu dar cu aspect de acum 30 de ani.am amanat tot,prefer la toamna sa plec cu micuta la valcea la rudele mele si sa nu tinem resursele financiare pentru sarcina.imi vand si masina numai sa fie bine.in ungaria costa foarte mult daca copilul se naste prematur,mai ales daca e vorba de 6 luni de sarcina,se poate ajunge la 8-10 mii de euro.
asa ca nu stiu unde ma pot interesa daca cardul international de sanatate(pe care-l primim ca europeni) acopera o parte din cheltuielile internarii daca ma interneaza acolo in urgenta...poate imi dati un sfat.
acum stau in pat si intre 5 luni si 7 luni pana cand ma internez probabil si voi manca in pat numai sa nu am sangerare.sau poate fata mea ma ajuta putin si in cresterea ei ia si placenta dupa ea macar sa ramana marginala. poate avem un pic de noroc.
mi-am strans de la prietene carti,citesc mult ca tv deja ma oboseste.
va pup si multumesc de sustinere!

alina 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

a disparut avertismentul! gata nu mai sunt inamicu' public nr 1! chiar ca ma enerva la culme....

alina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Alina si eu ca si restul fetelor sunt convinsa ca va fi bine!Trebuie sa fie bine...si daca ai un strop de noroc si esti cuminte si stai in pat , poate se ridica placenta sa nu-ti mai dea emotii atat de mari....

Restul fetelor pe unde sunteti?

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006) ----------
Fetele bune se duc in rai iar fetele rele se duc unde vor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

dma, multumesc din suflet pentru raspunsul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma spune:

Olim, cu placere!
vezi ca ti-am mai trimis un PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

salutare!

sa ma prezint:sunt rezidenta ATI la Mures,pe aici pe la medicinisti am trecut pana acum doar ca sa citesc,nu am postat ca nu prea am timp;am o fetita de 1.8 ani si m-am reintors la servici de cateva luni(o sa spune-ti cu toate ca mai bine stateam acasa ca statuie nu o sa-mi faca nimeni si va dau dreptate).

acum am scris ca sa ma descarc,sunt foarte suparata pe noul regulament de detasare rezidenti aparut acum.

suparata am mai fost si vis-a-vis de salarul bonus pe care l-am cerut si eu de 3 ori si pe care nu l-am primit,si se pare ca mai sunt multe fete pe acest forum in aceeasi situatie.

ce stiti voi de noul regulament? l-ati citit? se pare ca nu vom mai avea nici o sansa de a ne mai muta aproape de casa,de copii,si ne vor obliga sa ne reintoarcem in centrele mari,unde clar nu vom face fata la chirii si navete cu salariile noastre de nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Bonsai, bun venit pe la noi! Ai dreptate sa fii suparata. Chiar am zambit cand ai spus ca mai bine stateai acasa cu fetita, dar cand facea 2 anisori,trebuia sa te intorci oricum. E greu departe de casa. N-am vazut noul regulament, dar mi se pare absurd daca este asa cum spui.
Sa ne mai povestesti despre printesa mica.

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbi spune:

stie cineva mai multe despre IDR?
puiul meu a facut de 2 ori pana acum cu pauza corespunzatoare si tot nu prezinta cicatricea respectiva. de cate ori se mai face? citisem undeva ca ar ramane negativa reactia oricate vacccinari ar mai face. voi ce stiti?

maria si baietii

Mergi la inceput