Medicinisti din toata lumea uniti-va....AICI! (3)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Shean, nastere usoara prietenei tale!
In legatura cu virozele, si in Arad a fost un caz mortal la un baietel de aproape 4 anisori, tot asa era bine, doadata s-a decompensat si a murit in bratele mamei in drum spre spital. La autopsie s-a spus ca viroza s-a complicat cu hemoragie suprarenaliana, mortala. Eu de asta auzisem numa la septicemia cu meningococ, sper ca nu ma insel... Virozele pot fi pacatoase cu evolutie spre ARDS si deces...

Bine ai venit Mirela!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Am citit si eu cazul despre care vorbea Sheann. O mare durere. E greu de spus ce anume s-a intamplat acolo. Despre virulenta virusurilor actuale nu mai exista indoiala.

Eu am scapat pana acum cu oscilococcinum, luat preventiv. Am racit rau la inceputul sarcinii, apoi m-am invatat minte si am inceput sa iau si eu si i-am dat si Anyei, 1 flacon pe saptamana (ei i-l dizolv in putina apa). Si a venit in contact cu copii raciti, dar nu s-a intamplat nimic. Oricum, eu ma declar fan homeopate, fara sa cunosc personal prea multe, dar am o prietena care m-a convins si de cate ori am probleme ii cer sfatul.

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

ma cam speriatzi cu virozele astea...baietzelul meu de 1an este bolnavior din decembrie de cand am inceput sa-l duc la cresa,a luat de acolo de toate ,cat sa fie bolnav mai bine de o luna.la inceput a avut o conjunctivita care s-a intins la urechi,nas gat...si de atunci e cu tuse si secretii nazale abundante.nici nu mai stiu cum e sa fie bine.la cresa nu l-am mai dus(decat 6 zile si gata)si a facut de 2 ori trat cu bisseptol intr-o luna...nici nu mai stiu ce sa-i mai dau...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

ALINA,nu pot decat sa-ti dau dreptate in ceea ce priveste geriatria in romania
SHEANNAMP,nastere usoara si bebe sanatos prietenei tale!

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

ooof, si sotul meu e virusat il doare in gat de vineri si are o stare generaal cam proasta, adica e molesit.atat. fara febra, tuse, rinoree sau altceva...gatul e putin rosu doar, auscultator nimic, ganglioni ok, ma rog, totul normal (daca tot l-am prins, l-am cautat din cap pana in picioare); i-am dat de vineri pana acum oscilococcinum, paracetamol (da nu a vrut sa ia, ca el e anti-medicamente), vit. C si strepsils, da azi l-am trimis si la un doctor mai adevarat, asa, la CMU....care i-a schimbat strepsilsu cu orofar.....si cica daca e mai rau (adica daca incepe sa tuseasca sau face febra)sa se intoarca peste 4 zile sa ii faca RX.

asa, si i-a dat sa ia coldrex, iar eu am inceput sa ma isterizez ca e nebun daca sta fara sa le ia, ca eu acusi nasc si fix asta nu ne trebe acum , un tati bolnav, ,,si am facut suficient de urat cat sa se apuce sa ia TOATE pastilele.

dr la care a fost i-a zis ca circula niste virusi f agresivi zilele astea..agresivi inclusiv la adulti..

eu nu m-am mai dus de aiz la spital, ca si la ana aslan era accesul restrictionat pe motive de viroze si sa nu colectez prea multe tulpini..

e nasol ca stam in garoniera si nu am ce face, ne respiram nas in nas..da ma tin si eu tare...anya, tu ai luat oscilo si gravida fiind? parca as lua si eu, ce zici?

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Meg, sigur ca poti lua oscilo in sarcina. Eu m-am indopat cu diverse remedii si in sarcina trecuta, fara probleme. Nu au contraindicatii in acest sens.

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

eu in saptamana a 8-a am avut o viroza daca va aduceti aminte, va ceream sfatul disperata pe aici. la mine a trecut cu homeopate desi nu am avut incredere deloc pana acum.asa ca am luat oscilo,stodal pt tuse si homeogene pt gat.nici macar tantum nu am supt ca scria pe prospect ca nu au studii pe gravide.m-a tinut mai mult dar a trecut.oricum preventia e cea mai buna arma.

alina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Meg sanatate multe sotului tau si sa nu iei si tu de la el virusi!

Sheannamp a nascut prietena ta???

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abriana spune:

Buna fetelor,
Bine ai venit Mirela!
SHEANNAMP,nastere usoara si bebe sanatos prietenei tale!
Meg sanatate multa sotului, iar tu poti lua cu incredere Oscilo, ca nu are contraindicatii in sarcina.

Tocmai am scapat de niste examene, iar acum sunt in cautare de cadouri pt fi'mea, in curand implineste 1 anisor. Voi ce surprize le-ati facut bebeilor vostri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Multumesc mult pentru incurajari!

Prietena mea a nascut azi la ora 13:30 prin cezariana un baiat minunat de 2150gr. Amandoi sunt bine iar bebe deja a inceput sa suga cu hotarare (i l-a adus deja in salon, chiar acolo la postoperator).
Meg, iti tin pumnii sa auzim aceleasi vesti bune si despre tine!
Eu am trecut printr-o experienta extrem de emotionanta azi! Am avut sarcina sa stau in fatza blocului operator si sa filmez primele imagini cu bebe si proaspata mamica! Ghinionul a fost ca taman azi era inspectia de la buhuhu sanepidul (o sa vedeti, cele care nu stiti deja ce e si cu asta) si toti apartinatorii erau zburataciti care incotro (mai ales pe scari)! Absolut penibil dar de inteles!
In rest numai cuvinte de lauda despre personal! Extrem de dragutze si desi te dadeau afara o faceau cu respectul cuvenit!
De doctorul Badea ce sa mai zic! Exceptional!
Baiatul este minunat si extrem de roz!

Anya, tot uit sa-ti spun! Am vazut si eu poza cu frumoasa ta de la albumul DC! Sper sa nu se supere nimeni dar nu erau prea multi care sa se compare cu ea (adica toti copii sunt frumosi dar unii pur si simplu sunt mai deosebiti ca altii)! Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!

Diana, hemoragie suprarenaliana! Doamne iarta-ma dar parca lucrurile merg din cew in ce mai rau! Poate am trait eu intr-un glob de sticla dar pe vremea copilariei mele nu erau atat de multe viroze fatale!

Si eu sunt fan homeopate! Chiar o sa incep si eu sa iau un oscillo pe saptamana ca poate prin lapte ajunge si la bebelusi!

Mirela bine ai venit! promit sa reactualizez cat de curand listutza!

Va pe toate!

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput