Medicinisti din toata lumea uniti-va....AICI! (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

si eu tot 3 copii am visat,dar daca as avea 3 sarcini de stat in pat cred ca as inebuni.cum sa ma simt pufy,la mine e simplu stau in pat,nu pe scaun,ma simt ok.merg putin ,azi am avut ceva treaba si chiar a trebuit sa ies,morala ma arde toata burtica jos....dar macar nu mai am pete maro de ceva zile bune.chiar am un uter fff sensibil... astept sa merg la inceputul lunii februarie la cioata si la sfarsitul lunii iar la szeged.
acum va pup de noapte buna pe toate ca se pare ca trebuie sa ma intind,azi am si sarit calul cu statul pe scaun....

alina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Alina, eu am vazut cezariene si la un an si 3 luni diferenta (a nascut de curand o mamica din grupul nostru de septoct2005) si a fost totul ok. Eu o sa nasc la 1 an si 8 luni. Se pot face si 3 cezariene fara probleme, chiar si la diferente mai mici de 2ani.

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Hai ca vad ca vorbiti de cezariene. Eu i-am nascut pe toti 3 cu cezariana, asa a fost sa fie, as fi vrut sa pot naste macar unul normal dar nu s-a putut. La 2,3 ani si pe fete la 14 1/2 luni diferenta. La ultima sarcina am stat tot cu frica pentru ca pe fetita cea mare am nascut-o prematur la 34 saptamani. Dar cea mica ar mai fi stat mult si bine la mine in burta daca nu o scotea la 38 sapt. La toate am facut epidurala, nimeni nu m-a intrebat ce doresc chiar daca prima nastere a fost urgenta. eu ma bucur ca a fost asa, i-am vazut cand s-au nascut, i-am primit imediat, cu exceptia Dariei pe care au luat-o in jumatate de ora si au dus-o la spitalul de copii la neonatologie.

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abriana spune:

Buna fetelor!
Bine ai venit Mira printre noi .

Am si eu o intrebare, poate ma ajutati: fetita mea de aproape 2 saptamani este cam constipata: are scaun in fiecare zi, chiar si de 2-3 ori pe zi, dar sunt foarte tari. Azi a plans draga de ea cand a facut caca ( ma scuzati ).
Ce am schimbat de 2 sapatamani in meniul ei este laptele praf, pana acum ea a baut Novalac 2AR, iar acum am trecut pe Humana 3. In rest meniul nu s-a schimbat, bea destul de multe lichide. Nu manaca banane, orez, etc. Credeti ca noua formula e de vina? Sa mai am rabdare cu formula aceasta sau sa incerc altceva. Ce ma sfatuiti?
Astept cu nerabdare sugestiile voastre.

Mergi la inceput

Revin sa v-o arat si eu pe mandra mea: http://community.webshots.com/user/aac_ro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Abriana, Humana 3 e un lapte f bun, dar e totusi o schimbare. eu as zice sa mai astepti, ca se va regla in timp. Mai ales daca are scaun in fiecare zi.
Eu am patit asa cu Anya cand am inceput diversificarea. Cand o alaptam exclusiv, avea scaun o data pe saptamana, in cantitate mare, dar crestea bine, asa ca am lasat-o in pace. Dupa primele mese diversificate, facea zilnic, dar f tare si se chunuia mititica, se inrosea toata si plangea de durere. Asta adurat cam o luna, apoi si-a revenit si face si acum un scaun-doua pe zi, normale.

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Buna Alina,
multumesc pentru promtitudinea cu care mi-ai raspuns .
Am sa mai astept.
Mie-mi pare rau ca a trebuit sa schimb formula, pentru ca ne-am impacat foarte bine cu Novalacul AR, Briana avand reflux gastro-esofagian mare, dar nu am mai gasit Novalac. Acum cu refluxul suntem bine, am ramas doar cu hipersecretie acida gastrica, astfel incat nu poate manca fructe crude pentru ca varsa suc gastric. Noi mancam fructele sub forma de compot, imi mai cere ea cate un mar si rontaie la el cu pofta, dar dupa aceea avem probleme . Sper sa se rezolve in timp si problema asta.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Mona si eu am avut probleme cu Daria dar cand era bebe mai mic. Era constipata de cand o alaptam si a ramas asa si cand am trecut-o pe formula pe la 3 luni. Pediatrul mi-a zis sa-i schimb laptele. Dupa aceea nu a mai avut probleme. Nu-i dai inca lapte de vaca. Vad ca fetita ta e de varta celei mici. Eu am inceput pe la 9 luni , si i-am inlocuit treptat cate o lingurita de lapte. Acum bea numai lapte de vaca.

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Mira, nu-i dau lapte de vaca Brianei decat in mancarea gatita.
Cred ca e mai sanatos laptele praf pentru ca are cantitatea de sodiu controlata, este imbogatit cu fier,etc. Inca nu stiu pana cand am sa-i dau formula, dar deocamdata.......
Daca aveti alte argumente, eu sunt deschisa.

Pupici

Mergi la inceput

azi cred ca am batut recordul la mesaje , tare vorbareata mai sunt.
M-am uitat la fotografiile voastre Mira, sa-ti traiasca familia si sa ai parte numai de bucurii. In curand taiem motul fetelor noastre .
Apropos de homeopatie, si eu sunt mare fan, asa ca poate mai discutam pe tema asta.
Acum ma duc si eu la culcare.

Mergi la inceput