Cluj rulz! (66)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Multumesc carrie
Ati botezat careva la biserica BOB? Poate imi dati ceva amanunte, ca sunt nasa duminica si sunt tare habarnista...

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Eu inca nu am primit indemnizatia pe card. De obicei intra pana in 15 ale lunii. Voi ati primit-o? daca trebuie sa depun din nou extrasul?

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Codruta cumnata mea s-a cununat la biserica Bob.Ce detalii vrei despre botez?Va fi unul mai altfel?

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Nothings fine I'm torn,
I'm all out of faith, this is how I feel
I'm cold xxx
Illusion never changed into something real
I'm wide awake and I can see the perfect sky is torn
You're a little late, I'm already torn...

Mergi la inceput

Ca as vrea sa stiu daca este taxa fixa pentru botez sau se da cat vrei la preot (cam cat?).....din astea

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

salutare fetelor

am intrat doar sa va zic ca mai exist dar sunt intr-o perioada nasoala ...sunt nervoasa sau furioasa pe mine, pe lume pe diverse situatii, pe diverse persoane (evident nu de voi e vb.)...voi reveni in alta zi cu detalii

va pup

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

Codruta,La Multi Ani!!!cu intirziere,Doamne acum am vazut.
Carrie,ma bucur ca merge bine sarcina,dar oricum sa ai grija de tine.
Bineinteles ca am fost la medic,mi-am dat seama ca nu-i ceva in regula cu mine ca faceam subfebrilitati si de abia trageam aer in piept,de oboseala nu mai vorbesc.Sotul e bine acum ca se afla sub tratament,partea proasta e ca au inceput sa se inrautateasca analizele de ficat,ca urmare a citostaticului.Dar inca nu-l poate intrerupe ca nu-i da voie medicul.
Andrei ia Augmentin si Erdomed pt.bronsita,desi eu nu prea sint de acord cu antibioticul,dar la cite am patit cu el nu ma mai risc si il dau asa cum mi-a prescris medicul.
Erika,iti doresc sa treci cit mai repede peste perioada asta nasoala si sa intri sa ne mai spui despre voi.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

saliu fetele,

ce-i cu aerul asta de astenie care pluteste aici?
Roxana ne canta torn cu jale, Erika are o perioada super proasta, nu mai zic de Florina care absenteaza nemotivat de f multa vreme...ia gagici, cheer up ca viata e frumoasa

io am ff mult de lucru la job si n-am timp de nimik am ff multe de pregatit si organizat in doar doua luni cat mai merg...

la Mihai i-au anulat cursa Frankfurt-unde era de ieri-Budapesta, si ajunge numa maine acasaasa ca suntem prima noapte acasa numa fetele.

va doresc nopate buna, vine weeeekenduuuu

pusici

Cristiana cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 8 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Nasoala zi ieri, ca am avut de-a face cu o afurisita la personal cand mi-am depus dosarul de angajare. Daca apuc postul, voi da sigur concurs. Va dati seama cand s-a uitat pe diploma si a vazut Teologie-Asistenta sociala....Ce pana mea caut la relatii cu publicul si biblioteca?? Da ce o doare pe ea, ca asa a vrut directicea mea sa ma angajeze! Am fost si la ea si a spus ca vorbeste cu bolunda.

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Steaua noastra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

may, da ce-i cu Flo? hai soro si ne mai povesteste!!

Cristiana, ce face micuta?

Creola, sa aveti un week. super la Sb. E orasul meu preferat...Si noi mergem de cate ori putem, mai ales ca avem rude.

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Steaua noastra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

Mergi la inceput