Cluj rulz! (66)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

Cristina,bine ai venit printre noi!
Romana,bravo pentru weekend-ul reusit,m-am distrat de peripetiile voastre si de faza cu gradinita.Ma bucur ca sint sanatosi copiii,s-o tina tot asa.
Andrei e binisor,dar tuseste de rupe.Offf,ce m-am saturat de atita boala.
Mariana,sotul e contabil,eu il mai ajut doar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Nana sim si Gabri Andrei -
Cristiana - ce catel aveti?ce rasa? cat timp are? Si noi avem catel, are 2 ani deja - Ciobanesc German. In albumul de la semnatura il puteti vedea, daca aveti chef

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ciao gagici!

Multumesc de urari.Inca nu am rezolvat cu terenul nimic dar e de bine.E pe valea lombului in baci.

Simona pacat ca nu ne-am intalnit dar musai ne vedem joi.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Eu vreau sa vina primavara si vara.
M-am saturat de ameteala asta de iarna.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

si eu vreu sa vina vara, sa scap de liceenta si sa dau chef in apartamentul de la cluj, sa va invit pe toate.Azi mi-a ajuns dormitorul si mobila de sufragerie in romania.As avea o intrebare.Stiti la ce preturi as gasi gresia si faianta portelanata la Cluj.Am gasit la Bucuresti la Zirconio la 45 de euro/m2 si mi se pare destul de mult.Ati putea sa imi spuneti o firma care vinde acest tip de gresie si in placi de 60 de cm?Multumesc pentru orice raspuns
o seara frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Indraznesc sa postez din nou la voi , fiindca am o mare problema care nu sufera amanare.Imi puteti spune numele unui medic endocrinlog sau a unei clinici din cluj in care se fac investigatii competente.Locuiesc de putin timp in oras si faptul ca poate voi v-ati confruntat sau aveti cunostinte mi-ar fi de un real ajutor.Am experiente neplacute cu doctorii si nu mi-as mai dori sa-mi fie inselata increderea din nou!
Ma tot bate gandul sa scriu la voi , dar nu stiu daca se poate sa ma primitiAvand in vedere ca maritata nu-s , copii nu.Acum descopar cum e viata de student , prima sesiune la cluj.Nu stiu daca e loc si de mine.
Sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

denisabia bine ai venit in gasca si multa bafta sa ai in sesiune.Fetele sigur te vor putea ajuta mai bine cu informatii despre medici
o seara frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

olim sarut-mana!Mai am 3 examene si gata!Tu cum o mai duci cu facultatea?Am inteles eu bine sau vii in tara?Poate iesim pe undeva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

Denisabia,eu am fost la d-na dr.Ana Valea,la centrul medical Terra Med,str.Horea 78,tel.530888.Sint f.multumita de ea,acum depinde ce probleme ai.Suna si intreaba cind are program.

Mergi la inceput

eu ma duc in tara doar in mai.Nu am timp sa ma duc mai repede.Pe 18 iunie am liceenta.Mai am de dat doua examene de acum din iarna, plus sesiunea de anul 1, adica presesiunea si sesiunea de vara.Va fii o nebunie, dar sper sa treaca repede si usorPlus ca in iunie, trebuie sa finisam apartamentul de la cluj
Daca am timp cat stau in tara, sigur iesim la un suc macar, dar asta dupa liceenta

Mergi la inceput