Cluj rulz! (66)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

buna dimineata
incep in ordine "inversa"

Romana, nu ai fi ca un balon daca ai manca numai ciocolata si ai manca-o singura, adica sa n-o folosesti ca desert ci ca pe "un fel de mancare" si sa mai mananci doar dupa 4-5 ore...

Svety, nu-i deloc usor la faza cu gingiutele lui Dani...sper sa-i treaca repede...

Cristiana, uau...e nebunie pe drumurile astea...noi avem un prieten care a avut un accident cu un jeep, a intrat un camion in el, l-a salvat masina...
Oh, am uitat sa-ti spun, nu-mi merg dvd-urile...

Va las ca nu am multchef de scris. In schimb citesc o carte cu vampiri, un deliciu, o intreaga trilogie, si "brand new".

Oh uitai sa va zic...aseara am fost la Blood Diamond, cu Di Caprio si am avut in final o "revelatziune": bomba sexi, baiatul asta, ok, dar io am fot pana acum la 4 filme (din ce-mi amintesc) cu el si in toate, dar in absolut toate a murit in final bietul baiat: Titanic, Romeo si Julieta, Cartitza si Blood Diamond...no!!! vreau un happy end cu Di Caprio!!!

pe curand,
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
mai rolo, cam greu cu rabdarea, dar incerc sa ma tratez
vadoresc o duminica frumoasa tuturor
la noi ploua asa tare si e o vreme, dar asta e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Cu riscul sa ma pomenesc cu rosii in mufarina, mie imi place DiCap. Si sper sa ia statuia. Apoi...mie mi-a placut Titanicul. Nu-s gasculita de aia care pica la targa... da-mi place. Auzi, in Jurnalul unui Baschetbalist n-o murat, nici in Gilbert Grape (parca...)

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Steaua noastra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

Mergi la inceput

Salut, ma numesc Svetlana si sunt dependenta de ciocolata. Am ajuns la 68 kile...De la 60. Stiti de ce? Ca toata ziua mananc ciocolata si seara bag un pranz copios cu Mihai. Sunt distrusa! Am un folioc oribil. Cateva randuri de carnaciori...sa ma vede Mihai asaa!!!!

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Svety esti mortala deci ai 8 kile de ciocolata la purtator, asta inseamna ca esti tare dulce

io-s ultra revoltata ca mi-am luat o pereche de ciorapi ptr gravide cica cu 545000 de m-o durut sufletu sa-i dausi cand sa-i trag pe mine eram ca-n menghina cu burta.am vrut sa-i schimb si nu au vrut individele ca cica is ciorapi desfacuti.ce sa fac?ca socrela care i-a luat a aruncat bonul, am vreo sansa la OPC?

fug ca avem musafiri

Cristiana cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 8 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Salutari la toata lumea!

Am si eu o intrebare: nu stiti pe cineva sa aiba drum prin Munchen si sa-mi poata aduce o cutie 130 x 30 x 35 cm, cca 13kg. Am rugat niste prieteni sa-mi cumpere un carucior (de care aici nu gasesc) dar ei vin in tara doar la vara. Caruciorul ajunge la ei cam peste o saptamana. V-as fi profund recunoscatoare !

Va doresc o saptamana frumoasa!!!

Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004), Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005)

Mergi la inceput

Maine mergem la Cluj da doctorita...iar face Dani febra si cred ca are o infectie pe undeva, ca de la dinti incep si eu sa exclud. Sa ne faca o investigatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

salutare fetelor

pe cand sa-mi treaca starea de suparare incep din nou problemele de sanatate a micutului meu...pe la 12 mergem si noi la medic pt. a facut febra si s-a plans de dureri de urechi + urina e putin tulbure

va pup fetelor
mai revin cand am timp de scris...de altfel raman "cititor fidel"

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare fetelor.Mie mi-au venit rusii...Sunt cam deprimata...Mi-am facut atatea sperante...asta e..poate luna aceasta...
Va pup pe toate!!!!!

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/yWG8p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare tuturor
ramo, las ca ne vine si noua vremea
svety, dar esti dulce-dulce cu cele 8 kile luate de la ciocolata, mihai al tau e super-incantat cred de gustul tau
jozsaerika, multa sanatate lui Robert
carrie, eu cred ca nu ai prea mari sanse la OPC, daca nu ai bonul de la magazin.Incearca doar cu doamnele de acolo sa vorbesti sa tii schimbe.
TatianaGincearca la vreo firma de autocare, gen Atlasib,asa ai avea caruciorul mult mai repede acasa.
Va pup pe toate si va doresc o saptamana buna tuturor

Mergi la inceput