Comori de NOV-DEC 2004 (139)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

Ioana, ce zici ti-o trimit pe Ana sa faca masaj, face la spate cu mainile si se urca si in funduletz face di-di pe spatele meu, daca cer se urca si cu picioarele. Iar intr-o zi spalam vase si ea la spatele meu cica imi face masaj la fund, era si bunicul aici si a auzit-o "Ana face masaj mami a fund", ca ea asa face si vorbeste de una singura.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Ahaaaaaaa, de fapt asa ai slabit tu!!!!!!! ca-ti facea Ana masaj pe ici pe colo unde mai erau probleme! trimite-o te rog ca am facut un mareeeeeeee
Apropo meyyy, terminati cu prostiile!!!!!! AMANDINE, CREMA DE ZAHAR ARS!!! Unii mai sunt si la regim!!!! la ora asta mi-as manca si degetele de la picioareeeee!!! m-am ingrasat rau mey, nu am mai avut 60 de kile de cand am nascut! ce puii mei astept? sa bat recordul? sa vad cam cat as fi in stare sa ma ingras daca las frau liber poftelor???? Aoliioooooo, pai greu am inteles si eu ca s-au terminat sarbatorile demult!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

Sarbatori de iarna 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

la mine nu s-au terminat sarbatorileil mai am pe sotul meu sarbatorit la sf lunii asteiasi uite asa vin mucenicii, apoi pastele
si eu m-am ingrasat, am 64-65 de kg si banuiesc ca nici cantarul nu-mi merge bine asa ca poate am chiar mai multda' vorba onitei...nu stiu ce-astept si am o pofta de mancare ceva de speriat si mai ales de dulciuri...sper totusi sa-mi revin...la forma initiala

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet
si banuiesc ca nici cantarul nu-mi merge bine

Profita si tu pana nu se gandeste careva sa duca repede cantarul la reparat.

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

atunci sa vezisicand o sa vina momentul adevarului

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

si eu pe aici... De fapt asa

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Multumim de urari si felicitari...

ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

felis

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Mei, si voi aveti somn ca si mine!

Apropo, cine vorbea de ingrasat?

Ca eu mai am un pic si nu voi mai imbraca nimic. Deja, am intrecut masura si tare mi-e greu sa revin la normal!

Sotul meu deja mi-a cumparat un test de sarcina, ca a crezut ca daca am pofte si ma fac dodoloata poate-poate e cu noroc, dar niet!!

Si nu prea imi vine sa raman acuma, (desi...nu se stie niciodata) ca n-as vrea sa iasa tot scorpion.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

miria, sa fie bb sanatos ca nu mai conteaza ce zodie este...eu imi apar zodia ca-s scorpion

monica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica-elizabet

miria, sa fie bb sanatos ca nu mai conteaza ce zodie este...eu imi apar zodia ca-s scorpion

monica

MONICA... tocmai veneam sa te intreb ce e cu tine aici pe baricade la ora asta?... Eu lucrez contabilitatile mele, da tu?... Sper ca Ruxi si Alex sunt bine si nu ca sa ii pazeste pe ei stai pe aici...

Mergi la inceput